Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krettttttytn

Problem z przyjaciolka

Polecane posty

Gość krettttttytn

Otóż mam problem z moją "przyjaciółką". Znamy sie jakis czas i powiedzialem jej ze sie w niej zakochalem. Na początku mi wprost powiedziala ze nic z tego nie bedzie, pozostanie tylko przyjazn i tak bylo. Niedawno znowu jej to powiedzialem, przez gg i powiedzialem ze nie chce sie męczyć i chyba nie bedziemy mogli sie z tej racji przyjaznic. Chyba nie zrobilem dobrze.Nie wiem jak to przyjela ale po tygodniu przed imprą napisala mi "milej zabawy", czyli wydawalo mi sie ze chyba chce utrzymywac dalej znajomość... Ostatnio gdy do niej podszedlem przywitalismy sie ale jakos nie byla chetna do rozmowy, z reszta widac to bylo po jej minie. Wyslalem nawet kilka wiadomosci w jakims tam odstepie czasu, co u niej slychac, ale nie odpowiedziala. Teraz gdy sie mijamy juz nie mowie jej cześć, bo nie wiem czy ma humor i patrze w druga strone. Rozmawiac o tym tez chyba nie chce. Nie zalezy mi na niej jako kobiecie, ale przyjaciol nigdy za wiele, a z nia mozna bylo fajnie o wszystkim pogadac.Widywac ja bede i tak codziennie... Jak myslicie zrobić coś, czy po prostu czekać?

Gość krettttttytn

jak to \"nie zależy ci na niej jako kobiecie\" ale \"się w niej zakochałeś\" ????

Gość krettttttytn
Obecnie nie patrze na nia jako na kobiete, kiedys podobala mi sie bo jej dokladnie nie poznalem, a teraz wiem ze niemoglbym byc na stale z kims takim.

Gość i to dowodzi że
NIE MA PRZYJAŹNI DAMSKO-MĘSKIEJ ! :p

Gość krettttttytn
nie wiem czy warto jeszcze o to zabiegac.

Gość zastanów sie czego chcesz

Gość krettttttytn
A ktos potrafi konkretniej?..