Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona rano

Podchodzmy ze spokojem do NIEDOBREJ DIAGNOZY

Polecane posty

Gość przerazona rano

Jestem juz na koncowce ciazy, ktora do tej pory przebiegala idealnie. Wczoraj bylam na usg i lekarz zle zaznaczyl parametry plodu, co zaowocowalo diagnoza, ze dzidzius nie rosnie. Dzisiaj od rana bieganie po lekarzach, do szpitala, chcilei mnie tam polozyc, na dlugo, moze nawet na swieta, bo trzeba badania zrobic i karmic mnie sterydami. Ale jeden mądry doktór zalecil jeszcze jedno usg. Poszlismy, do innej placowki, do innego specjalisty. Badal dlugo, dokladnie, okazalo sie, ze maluch zdrowy, normalnie sie rozwija, ciaża prawidlowa, ktg idealne, dzidzia glowka do dolu. A co sie strachu najedlismy, cala noc nie spalam, teraz ledwie zyje, zaraz klade sie spac, ale chcialam Wam tu napisac, byscie sie nie stresowaly tak jak ja, gdy uslyszycie zlą diagnozę, tylko udaly sie do jeszcze jednego lakarza, jest duza szansa, ze rozwieje watpliwosci. Pozdrawiam....

wspulczuje ze kmusialas byc narazona na taki stres ale ciesze sie ze jet ok. pozdrawiam i trzymam kciuki za porod i szczesliwe rozwiazanie. poglaskaj ode mnie malenstwo

Gość znowu blondynkaa
Doskonale Cię rozumiem , ja jestem w 25 tyg c i jak ide do gina to już sie boje co on nowego wymyśli. Na jednej wizycie mnie nastraszy - do następnej juz zapomina co powiedział a ja biedna umieram ze zmartwienia.

Wiem co czułaś :( Mnie też pewien lekarz wystraszył że moja córcia ma arytmię serduszka i będą potrzebne dodatkowe badania ... to był 22 t.c. Też nie spałam całą noc i martwiłam się bardzo :( Ale coś mnie tknęło żeby porozmawiac o tym z moim lekarzem i ten w razie czego wysłał mnie na 3 dni do szpitala na badania . Badania wykazały że wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Wiadomo że takie złe wieści najlepiej jeszcze sprawdzic u innego lekarza ale i tak każda matka będzie się martwic do momentu aż nie okaże się że z dzieckiem jest wszystko w porządku.

Gość kasia28
mnie tez lekarz na usg w 36 tygodniu powiedziała ze dzicko wygląda najwyżej na 32 tydzien i ze spowolnił sie jego rozwuj byłam wystraszona bardzo trzy tygodnie pózniej urodziłam zdrową dziewczynke 3kg wagi 54cm długości dzisiaj ma juz dwa lata i wszystko jest w porządku