Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny na wf

Ile fajnych dziewczyn bym poderwał gdyby nie ich tusza

Polecane posty

Gość zandarm
Cos sie ta Amelia mocno pogubiła.

Gość facetttt
amelia79 - Ty nie porównuj siebie, skoro wazysz 53 kilo przy zwroscie 1.68. Bo wage masz OK. Ale myslisz, ze jako facet wybralbym kobiete, ktora przy takim wzroscie wazy 70kilo, nie mowiac, gdyby wazyla 80 czy 90kg?

Gość 177cm.
To dawaj namiary ;)

Gość 177cm.
Uciekł...jestem guba :(

Coś mi tu nie gra, a jesteś pod kontrolą lekarza? Być może taka jest Twoja natura, ale być może ejst to sprawa hormonalna i odpowiednia dieta pomogłaby Ci schudnąć jeśli bardzo Ci na tym zależy. Ale pamiętaj, że świat nie kończy się na figurze, a kochanego ciałka nigdy za wiele :) Pozdrawiam ❤️

Gość amelia79
Ja Wam szczerze powiem ze mi jako kobiecie tez sie bardziej podobaja okragle ksztalty, oczywiscie nie mowimy o wylewajacym sie brzuchu czy boczkach ze spodni ale o sexy figurce. Ale jakas dziewczyna ma problemy z nadwaga to nie mozna jej ublizac, bo nie znacie przyczyn dlaczego tak jest.Niektore dziewczyny maja problemy hormonalane albo peoblemy z przemiana materii albo depresje przy ktorej jedzenie jest najwiekszym przyjacielem. Bardzo tesknie za Polska ale juz chyba bym nie mogla tam mieszkac bo ta ciagla presja jak sie wyglada ile sie wazy jak sie ubiera by mnie wykonczyla. JA chodze w tym w czym lubie, nikt sie nie oglada nie obgaduje. MAm dzien ze zaloze szerokie dzinsy pokoszulek i czape a czasami ubiore sie bardzo sexy.Zycie jest tak krotki i tak stresujace ze nie potrzebujemy dodatkowych nerwow. Dziewczyny badzcie soba i zyjcie na luzie. Faceci jakos specjalnie nie przykladaja wagi do wygladu natomiast o Was oczekuja zebyscie byly modelkami. Koszmar!!!

Gość Ty amelia79
piszesz tak, bo jestes szczupla. Kobiecie, ktora wazy 90kilo, przy wzroscie 160cm tez powiesz, zeby sie nie przejmowala?

Amelia, ale chyba przyznasz mi rację, że miło jest popatrzeć na polskie dziewczyny, mało tego one się wyróżniają, poprzez to, że zawsze są zadbane :). Pozdrawiam

nie rozumiem, gdzie wy te grube dziewczyny widzicie? biedni cierpiacy panowie, bo same rozpasione pasztety dookola, litosci!! a najdziwniejsze dla mnie jest to, ze dla was szczupla=ladna mnie bardzo podoba sie taka okraglejsza (proporcjonalna) figura u zadbanych dziewczyn i chetnie bym sie zamienila, bo sama naleze to dziewczat tzw eterycznych

Gość amelia79
Moj maz lubi moje ksztalty bo ja nie jestem chuda mimo ze tak malo waze. MAm troche cialka i kobiece ksztalty. MAm waska talie (66cm)i dosc szerke biodra (94 cm.) Jak wychodzilam za ,maz wazylam 58 kg teraz schudlam w zwiazku ze stresami w nowej pracy. A wracajac do sytuacji w Polsce to Wam dziewczyny naprawde wspolczuje. Ja jak przyjezdzam do Polski to mam normalnie stresy bo wychodzac do sklepu musze godzine sie zastanawiac w co sie ubrac, to jest takie nie wygodne.Za bardzo sie wszystkim przejmujecie , ja bym sobie dala na luz.Chodze regularnie na silownie ale nie dlatego zeby ktos mnie ocenial czy dobrze wygladam ale robie to dla siebie.

Gość amelia79
No nie wiem skad Wy bierzecie te wymiary 170 cm i 90 kg .Ja bedacw Polsce nie wiedzialam zadnych grubych dziewczyn natomiast same chudzielce. Oczywiscie nie mowie o dziewczynach z nadwaga ze maja sie nie przejmowac bo otylosc jest choroba i trzeba ja leczyc, mowie o tych biednych mlodych,zakompleksionych chudzinkach ktore zyja na salatkach.

Gość Ty amelia79
chociazby dzisiejszy wate: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3369660&start=0 i odrazu pierwsza odpowiedz: 158 - 77kg to normalka? Pytasz sie gdzie widze grubaski? Na uilcy! I to nietylko moje zdanie. Bo lekarze juz biją na alarm, ze w Polsce szybko rosnie liczba ludzi mlodych i otylych.

Gość amelia79
Moim zdaniem dziewczyny w Polsce sa za chude. A dodam ze teraz sytuacja tez sie zmienia,ludzie pracuja coraz dluzsze godziny, i zaczynaja zywic sie na miescie tak wiec problem otylosci tez moze sie zaczac jak wszedzie w kapitalistycznych krajach. Dlugie godziny pracy, malo ruchu, brak czasu na domowe gotowanie jedzenia....

Gość Ty amelia79
Ale Ty ze swoimi proporcjami masz duzo do powiedzenia. Gdyby kazda kobieta wazyla tyle ile Ty to byloby super. ale tak nie jest.

Gość Amelio a skąd
Amelio a skąd jesteś? W jakim kraju mieszkasz obecnie?

Gość amelia79
No to skoro tak jest to zwracam honor z tym ze ja tego naprawde nie zauwazylam a bylam w Polsce w czerwcu.

Gość amelia79
Jestem w Stanach na Florydzie.

Gość ktos dobrze powiedzial
facetow w mlodym wieku grubych nie ma ale panienek od zajebania obzeraja sie i zero sportu i tylko sie uzalaja nad swoim losem

Gość Amelio a skąd
No właśnie, tam wszyscy są grubi, bo muszą zjeść Eryka! Am Eryka! A taki Eryk, to może sporo ważyć, więc jak sie go zje, to i przytycia się nie uniknie!

Gość Ty amelia79
oczywiscie nie pisze, ze kazda taka jest, ale idac ulica widze, ze 2-3 na 10 dziewczyn, mogly by troche schudnac. To jest 20%,30%, troche duzo nieuwazasz? A one są jeszcze mlode. Co bedzie, jak przyjdzie praca, stres? Fastfoody i brak ruchu robi swoje niestety.

Gość WIĘKSZA
Czy ten pan,który rozpoczął temat jest normalny??? Oczywiście ,że każdy z nas-kobiet i mężczyzn-ma swój gust,ale kiedy w grę wchodzą PRAWDZIWE uczucia,waga napewno nie ma znaczenia! Mój partner lubi większe kobiety i w większości na takie zwraca uwagę,ale potrafi też docenić zadbanego "chudzielca"

Gość ale_
a wiecie, ze kobieta ma genetycznie 23% tluszczu w ciele, a facet tylko 11%?

Gość amelia79
Sluchajcie chlopcy. Wy nie mozecie porownywac swojej fizjonomii do kobiecej. Tu w Stanach jest duzo otylych ludzi ale czesciej kobiety i to nie dlatego ze one sie obzeraja a faceci ciezko pracuja. Poprostu inna przemiana materii, inne hormony.... I nie dolujcie tak tych biednych dziewczyn one i tak maja kupe strasow a jak juz wzesniej pisalam otylosc jest czesto spowodowana depresja. Zamiast obrazac dziewczyny to zaproponujcie im wspolne uprawianie sportu, zabierajcie je czesciej na spacery .....

Gość WIĘKSZA
tacy panowie hołdujący "kości w skórze" doprowadzają (szczególnie te młodzitkie)grubaski do rozpaczy i wpędzają w -często- niepotrzebne kompleksy! Wystarczy przeczytać niektóre topiki o odchudzaniu-z nadwagą "walczą" NORMALNEJ budowy dziewczyny!

Gość cos mi tu nie gra
do Inkwidycja: nie jestem pod opieką lekarza ale to raczej nie jest sprawa hormonalna...tzn. jakiś czas temu robiłam badania i wszystko jest w porzadku....za kilka dni bede robić znowu :O do Amelii: napisałaś: 'nie mowie o dziewczynach z nadwaga ze maja sie nie przejmowac bo otylosc jest choroba i trzeba ja leczyc' -nadwaga to nie to samo co otyłość! :O

Gość amelia79
W Polsce ciagle panuje moda na meskie ksztalty czyli brak bioder, chuda sylwetka.A przeciez kobiece ksztalty sa okragle i to je odroznia od mezczyzn. A jak te mode dziewczyny zyja pod presja ze musza sie odchudzac bo nikt ich nie bedzie chcial to wiecie jakie to moze miec kosekwencje w przyszlosci? Problemy z zajsnie mw ciaze, wyjalowiny organizm, awitaminoza, zwpnienie kosci...itd Podkreslam ze nie mowie tu o otylych dziewczynach, ktore musza sie lezyc bo nadwaga to jescze powazniejszy problem.

Coś mi tu nie gra: przede wszystkim nie zamartwiaj się! Co innego roztyć się z przezjedzenia i braku ruchu, a co innego, bo tak a nie inna jest przemiana materii. Ważne, że dbasz o siebie i swoje zdrowie. Amelio, masz rację, byłam przez jakiś czas w USA i przyznam, że tamto jedzenie \'zostaje w człowieku\', a sama sobie gotowałam. Nie to co nasze pyszne, zdrowe jedzonko :)

Gość ewewew
do autora jebnij sie pan w leb!

Gość amelia79
Uzylam te dwa slowa jako synonimy.Oczywiscie znaczy to samo. Chodzi mi o to ze otyle dziewczyny musza wlaczyc ze swoja nadwaga. Moze zle sie wyrazilam, przepraszam.

Gość jak patrze
Znam wielu mezczyzn ktorzy uwielbiaja u kobiety tu i owdzie mezczyzn a nie mlokosow