Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

montewka

Krzyknik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ku*waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😠😠zly]zly] mozecie sobie tez pokrzyczec :o

o tak jak ja tego potrzebuje.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrrrr..........😠

Gość agatuś177
nienawidzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mojegooooooooooooooo facetaaaaaaaaaaaaaaaa odddddddddddddd matmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oddddddddddddddddddddddd polakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dooooooooooooooooooooooooooooo jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pierdzieloneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwwwwwwwy. przyrzekam , ze jutro zajebię tej suce;/

p******* złosliwosc rzeczy martwych 😠 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja nienawidze laciny i analizy systematycznej 2 gr kationow i jak o tym pomysle to rzygam, dlatego krzycze: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

łaciny ? :o o kutwa :o tez nie trawie :o ku****************** czy ja jestem kleptomanka czy sklerotyczka ??????????

ksiazka :o a nawet dwie :o jestem swiecie przekonana ze oddalam do biblioteki :o ale albo panie minie wykreslily, albo w nocy lunatykowalam i pozarlam cala ksiazke i nic nie pamietam :o innych mozliwosci nie widze :o

aaa panie z bibloteki lubia wciskac takie rzeczy...kiedys probowaly wmowic mojej kolezance ze wypozyczyla ksiazke o malarstwie impresjonistycznym i zdaje sie kubizm:O z tym ze ona chyba nawet co to jest kubizm:P

hehehehe wlasnie dzis sprawdzalam ksiazki na karcie, patrze a tam to cholerstwo jest :o polazlam po polkach przegladnac ale nie widzialam :o wiec mylse - ok mam w domu :o ale chate do gory nogami przewalilam i nic :o zjadlam jak nic :o albo przepilam :o

Gość a mnie boli kolano
już od miesiąca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i najchetniej poszłabym do lekarza ale nie mam czasu k*u*r*w*a*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To ja sobie teraz pokrzycze nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....😠........nnnnaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwiiiiiiiiidddddddddzzzzzzzzzeeeeeeee....😠......mmmmmmmmooooooooojjjjjjjjjeeeeeeeeegggggggggggooooooooo...😠.....bbbbbbbbyyyyyyyyllllllleeeeeeeggggggooooooooo.......😠.............................od razu lepiej.....................uf.......uf.........co za ulga😠

wiedzialalm ze ktos predzej czy pozniej zrobi cos podobnego z ta strona:O ide sie uczyc , bo do rana nie skoncze🖐️ jeszcze sobie krzykne: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! chce miec wolne😭

:o manganian trzymaj sie :) 🖐️ ja tez ostatni krzyk i spadam :o aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasienkaaaaaaaaaaaaa
a ja nie nawidze mojeg chlopaka znowu mnie oklamal i zowu klotniia jebala by go pies kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa