Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala

Schrupałybyście takie?

Polecane posty

Gość marysienka34
przed chwila z twoich wypowiedzi moznabylo wywnioskowac co innego. powodzenia w zyciu z takim podejsciem i wielu przyjaciol zycze. naprawde z takim charakterem bedzie ci potrzebne. ja natomiast ide w slady chlopakow i klade sie do lozia.

Gość milooo
widac po waszych reakcjach,ze przynajmniej kompleks macie wieeeelki! to też coś!

Gość milooo
o marysienko! to ty poznajesz przyjaciół poprzez chwalenie wielkosci ich członków? wiesz,za takich przyjaciół to ja dziekuję!

Gość asajashjdsajsad
mniammmmmmmmmm.... ja tam bym schrupala odnosnie tematu topiku fajniuchne sa nie ma co wiecej prosze takich a tak nawiasem mowiac zawsze mialam obrzydzenie do zrobienia loda lae patrzac na takie okazy zrobilabym go teraz odrazu bez zastanowienia

Gość ja nie jestem zaintersowana
:-o :P 😠 😡 😴 :classic_cool:

Gość odbytor 666
ludzie to jest produkt naszej oswiaty TADAM!!! milooo !!! dzisiaj wygrala pani, 10/10 w kategorii najbardziej absurdalne wypowiedzi, pomijam kwestie doswiadczenia, wrazenia, gustu to moze byc subiektwyne ale uzaleznianie wprost satysfakcji seksualnej do dlugosci czlonka jest kompletna bzdura, po szkole sredniej drogie dziecko powinnas umiec zdobywac wiedze na wlasna reke, jest wiele pozycji dotyczacych sfery zycia seksualnego, mamy na naszym podworku w tym zakresie pare gwiazd..jest w czym wybierac, otoz mimo twojej daremnej i momentami przykrej 'argumentacji' sytuacji w skrocie przedstawia sie naspteujaco a)nie dlugosc lecz technika, najbardziej 'erogenna sfera' to mozg b)predzej obwod niz dlugosc c)eropejska norma jest ok. 15('srodek'normy) To sa obiektywne fakty, jesli ty masz informacje, to radze je zrewidowac, chociaz tacy ludzie jak ty dodaja kolorytu, to jakby teraz ktos glosno krzyczal, ze ziemia jest plaska, ale nie ma sprawy jak masz ochote..

Gość ... /
odbytor 666 to się pochwal jakiego masz dużego po mojemu to masz wielki kompleks

Gość czy fakt że 16 cm to
przeciętny rozmiar, zmienia to że to nadal maluszek. Wybaczcie-mialam w życiu tylko dwóch facetów(27 lat)i na tej podstawie oceniam że to maluchy są na tej stronie.I co z tego że 15 to przeciętnie-przeciętnie nie może być malo?

Gość czy fakt że 16 cm to
a co z seksem oralnym-fajniej chyba wziąć do ręki i ust takie trochę wieksze cacko niz krasnala co ma 15 cm we wzwodzie. Aż strach pomyśleć jaki jest zanim się go postawi-fuj

Gość Listonosz z płaskostopiem
Mój miecz ma 21 cm, miałem dotychczas 8 partnerek każda na jego pierwszy widok usmiechała się szeroko i równie szeroko rozkładała nóżki a ssanie było cudo bo takiego olbrzyma mozna trzymać w dwóch dłoniach :)

Gość ktoś tu rację ma
Dzisiaj oral cieszy się i jest popularyzowny wszędzie, nawet w rekalmach. Rzeczywiści pobawić się takim dużym to fajnie ,albo między piersi. Duży może więcej. Ja jestem za

Gość Minimum to 17 cm a najlepiej
18 cm. Ale podobają mi się te wypowiedzi sfrustrowanych panów z 15-cm grzybkami, że niby to z kobietami coś jest nie tak :D No cóż, panowie... Jak facet ma żonę z małym biustem, to też twierdzi, że jest najpiękniejsza na świecie - o ile ją kocha. Tylko że tak naprawdę każdy by wolał mieć kobietę z co najmniej średnim biustem, a nie z małym. Z tego samego powodu znajdziecie tutaj komentarze dziewczyn, które mówią, że np. 16 cm jest dla nich OK - tylko że one zaraz dodają, że właścicielami owych 16 cm są ich mężowie, narzeczeni, itp. - jednym słowem faceci, których kochają, a takich się zawsze chwali. Gdyby miały same sobie wybrać rozmiar członka u partnera, PRAWIE ŻADNA nie podałaby mniej niż 17 cm - tak jak prawie żaden facet nie podałby małego rozmiaru biustu u wymarzonej partnerki. Pocieszę Was jednak: podobnie, jak dziewczyna z małym biustem może być lepszą kochanką niż ta z dużym, tak i facet z mniejszym penisem może czasami być lepszy w łóżku niż taki, który ma dużego, a nie za bardzo wie, jak go używać. Oczywiście ma to swoje granice - jak gość ma 13 cm to już trudno go nawet facetem nazwać :D

Gość Listonosz z płaskostopiem
a an dodatek jedna drugiej jak w głuchym telefonie przekazuje że ten ma takiego, co napędza koninkturę:)

Gość milooo
najbardziej małych fiutków bronią tu faceci, a dokadniej ich posiadacze! kunde no! przecież nie bedzie mi jeden z drugim wmawiał,ze kobiecie jest lepiej z małym! sama jestem kobietą,sama sprawdziłam i powiem,ze marnie sie pocieszacie! jak kobieta raz zasmakowała większego (ok18) to juz mały na niej wrażenia nie zrobi. Na szczeście kobietki są subtelne i wprost facetowi tego nie powiedzą. I ktoś tu dobrze stwierdził,że należy pytac o ot,czy kobiecie przyjemnie ... no dokładnie! nie ważne,jaka jest norma, bo ona tylko świadczy o tym,że wiele panów nie ma sieczym pochwalic! ważne jest to,że kobietom lepiej z tymi dorodnymi okazami!

Gość ja mam dużego członka
ale wymagam też od kibiety dużego biustu bo mnie to podnieca A czy B to przeciez nie kobieta, to dziecko :D

Gość milooo
dokładnie heheh ja mam duży biust , facet mój dużego członka... a inne niedoroby niech gustuja w sobie wzajemnie..

Gość ja mam dużego członka
no i w tym sie zgadzamy pozdrowienia dla obdarzonych ''lepiej''

Gość nie ma to jak
się dowartościować tym co dała natura, zwłaszcza kiedy umysł cieniutki

Gość milooo
nie ma to jak się dowartosciowac umysłem (abstrakcji nikt nie zmierzy) szczególnie jak natura z was zakpiła,co?

Gość magdolka83
hmmm 16 cm czy 18 cm wielka mi różnica dla mnie w seksie liczy sie przyjemność a nie rozmiary :D wole faceta który da mi orgazm a nie tylko rozmiar :)

Gość Facet taki tam
coś kręcisz miloo. na pierwszej stronce dodałaś ze twoj facet ma 19 cm zaś na 2 ze obowanie z 18cm itd. Hehehe Masz bujną wyobraźnie dziecino

Gość milooo ma teraz lekcje w
gimnazjum :D

Gość lato Muminków
biedna ta milooo nie ma to jak ja: piękne ciało, boska twarz, intelekt oraz wdzięk i kultura osobista. zazdrość cycatko, zazdrość. Bo tylko biustem możesz sie pochwalić Aha - zarabiam też nieprzyzwoicie dużo

Gość milooo
:-) a co ty o mnie wiesz? poza tym nie rozmawiamy tu o nas kobietach, tylko o męskich rozmiarach..

Gość upasp
ja lubie jak duży sterczący członek jest napręzony. Wtedy można sie nim ładnie pobawic

Gość popieram upasp
a okaz nr 2, az sam sie pcha w usta mmmmm :D

Gość ./././././././
ja mam 15 cm i dobijam do dna pochwy moze dlatego ze moja dziewczyna jest szczupła nie wiem ale ciesze sie ze nie mam wiekszego bo co to za przyjemnosc nie wlozyc całego ?

Gość a co ma do tego szczupłość
znawco? :P

Gość ./././././././
a co gruba jestes i cie boli??? nie powiedzialem ze tak musi byc ale byc moze tak czy siak mozesz sobie mowic ze mam malego a ja i tak wiem swoje:P

Gość a co ma do tego...
to czy kobieta jest gruba nie ma tu żadnego znaczenia, więc się nie wypowiadaj jak nie wiesz i nie krytykowałam Twojego rozmiaru, ale chyba masz z tym jakiś problem skoro od razu wyskoczyłeś z pyskówką :P