Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga26666

POMÓZCIE CERAZETTE- czy ktoras brala karmiąc piersią

Polecane posty

Nasluchałam sie niedobrych wypowiedzi o tabletkach dla mam karmiących cerazette. Wczoraj bylam u swego gyna i wlasnie taka metode mi zaproponowal. Słyszalam ze po cerazette sa jakies krwawienia i plamienia czy to prawda. Bo jk tak to nie bede ich brac dosc mam juz tego pologu i krwawien. Czytalam jeszcze ze jak ma sie dziewczynke to hormony przenikaja z mlekiem do jej organizmu i jest lipa wiec lepiej biarąc cerazette miec chłolpca. DZIEKI Z GORY ZA ODPISY POZDROWKA 🌼

biore te tabletki juz prawie 2 miesiace. Nie mam zadnych plamien i czuje sie bardzo dobrze. Jedyny problem to brak ochoty na seks, ale to moze byc spowodowane tym ze karmie piersia poza tym te tabletki sa duzo lepsze od zastrzyku depo-provera, tak poinformowala mnie moja lekarka. Powiedziala ze w zyciu mi tego zastrzyku nie przepisze bo wiecej z niego szkody niz pozytku. Mysle ze mozesz spokojnie brac cerazette, a w razie jakichkolwiek dolegliwosci zawsze mozesz odstawic. pozdrawiam:)

ja biore 3 m-c na poczatku plamienia miałam non stop-niewielkie ale dyskomfort był z kazdym opak syt sie normalizuje

DZieki dziewczyny !!! Widocznie kazdy organizm inaczej toleruje tabletki. Ciekawe czy nie zaszkodze malej jak bede je brac. Mysle ze jakby byly grozne to by lekarze ich nie wypisywali.

Brałam cerazette rok. Plamień nie miałam, syn zdrowy. Nie mogłam sobie narzekać na te tabletki, chyba tylko pod względem ceny :). Jeśli chodzi o zastrzyk Depo - provera - jest cholernie zawodny. I skutki uboczne ciągną się cały okres jego \"działania\". Ja go nie stosowałam, ale moja siostra tak. Wyglądała strasznie ( miała na twarzy syfy jak 12latka), bóle głowy całe trzy miesiące. Koniec końców, wynikiem przyjmowania Depo -provery jest jej 5letnia córeczka...

Atrida calkiem niezły cyrk z tym zastrzykiem naprawde. Jeszcze nie dostalam okresu po ciązy i lekarz powiedzial ze mam juz je zaczac brac nie robic zadnej przerwy. Tez tak je bralyscie??