Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miksa

jak długo faceci myśla o swoich byłych?????

Polecane posty

mam problem chcialabym zwiazac sie z facetem ale bardzo sie boje,niedawo rozstal sie ze swoja laska(ona go rzucila) niby wszystko leci po mojej mysli , ale uwazam ze nadal m na niej zalezy, ja zaangazuje sie na maksa a boje sie ze przyjdziie taki dzien ze Baska przyjdzie i powie Adam chcialabym do ciebie wrocic ;((((

Gość gerdana
niedawno? czyli kiedy?

Gość gerdana
myslę,że to za wcześnie, musisz poczekać nie odsuwając sie oczywiscie od niego. Prawdopodobnie rozstanie kobiety przeżywają bardziej intensywnie, ale krócej, mężczyźni - odwrotnie, mniej intensywnie, ale dłużej.

Gość Martisha**
moj ex mowi ze juz 1,5 roku...

Gość gerdana
no wiesz, takie wypłakiwanie się bardzo łączy i zbliża

tzn u mnie jest tak ze jakby pojawilam sie w jego zyciu w najodpowiedniejszym momencie , kiedy laska go rzuciła , ze mna sie smieje , ale boje sie ze wyjdzie tak ze ja sie zaangazuje i bedzie lipa :( zalezy mi na nim nie ukrywam , ale ja nie mam co sie porownywac do jego bylej laski tuyle ze soba spedzili....

Gość spokój w moich oczch
poczekaj... ja miałam juz parę razy pecha do facetów, co nie mogli zapomnieć o ex... potem nauczyłam się nie spotykać z takimi, tzn. jak wiedziałm, ze facet nie jest z laską od 2-6 m-cy to dawałam na luz... i nawet jakiś rok temu przytrafiła mi się dziwna historia: byłam na imprezie, i facet, nawet fajy gadał z jedna laska, potem ze mną i nawet miło było, okazało się, że cztery m-ce wcześniej panna po 5 latach go rzuciła... nabrałam dystansu, co sie potem okazało? zaczął się spotykać z tamtą, z która rozmawiał wcześniej... po pół roku ją rzucił, bo była znow się odezwała...

tzn nawet nie chodzi tutaj o wyplakiwanie sie , raz mi o niej gadal tak naprawde o niej nie gadal , wypowiedzial sie ze nie wie co poszlo nie tak , najbardziej mnie marti ze w zywe sie podwala , wcale by mnie ten fakt nie ruszla gdyby nie szczegol ze naprawde niedawno sie rozstali.....

Gość gerdana
bądź więc z nim, ale spróbuj zapanować nad uczuciem, postaraj sie nie angazować za bardzo, poczekaj co z tego wyjdzie, ale...dobrze radzić...zapanuj

Gość dasdadsadsa
jak ona go rzucila to gorzej ale ja mam zasade "zadnych powrotow" wiec do mnie by juz nie wrocila , raz rozstalismy sie na probe i potem nie wracalem juz , w czasie proby znalazla sobie innego alestwierdzila ze jednak mnie kocha i chciala wrocic ale dla mnie nie mialo by to sensu , miej nadzieje ze mysli podobnie

Gość gerdana
a nie bralaś tego pod uwagę,że chce tamtej zagrać na uczuciach? przy Twojej pomocy?

zapanój nad uczuciami? sorki, ale ciężko... tamta dziewczyna, bo znamy się trochę, już po rozstaniu, mówiła mi, że też miała wzgląd na to, ze on jest po zwiazku i też uważała, ze zapanuje nad uczuciami... leczyła złamane serce pół roku...bo nawet sie nie obejrzysz, jak sie zaangażujesz...

probuje go czasami podpytac na poczatku serio byl w prawdziwej rozsypce smutny, ale ost powiedzial ze jeszcze nigdy sie tak nie smial jak po rozmowach ze mna , podobno go olała ,ale co z tego ja tego wszystkiego psychicznie nie wyrobie

ZAPANUJ miłao być:)

Gość gerdana
wiem i dlatego napisalam wyżej dobrze radzić, wykonać trudniej

zapanuj nad uczuciami , probuje sie ogarnac ale uwierzcie malo to daje;/

wiem... i dlatego nie myśl o nim poważnie, a kiedy on zacznie na poważnie, to zapytaj, czy jest tego pewien, bo wiesz, ze zapomnieć o ex to nie taka prosta sprawa... Powodzenia:)

Gość FajnyGostek
Ja dam ci rade od serca... hmm mnei rzucila po 2 latach dziewczyna jakies 3 miesiace temu.. bo przestala mnie kochac.... znalazla sobie innego po miesiacu z nim byla... ja bylem zalamany to co zrobilem? Znalazlem sobie ladna, madra i fajan dziewczyne tylko po to zeby zapomniec o tamtej i hmm moze to zalosne ale dziennie rano mysle o mojej bylej... i wiem ze to chamskie ale moze z czasem pokacha ta nowa bo jest SUPER - ale tez wiem jedno napewno .. nigdy juz bym mimo wszystko nie wrocil do mojej bylem.. jakby teraz cos chciala to moze z wielkim zalem serca kazalbym sie pocalowac w... rowa :)

Gość FajnyGostek
no kurcze bo kliknelem przypadkowo - rada ta jest taka zebys poczekala, faceci tacy sa.. on ci tego nie powie .. ale napewno chce raz - wzbudzic zazdrosc w bylej, dwa zapomniec o niej, trzy poczuc sie lepszy i dowartosciowany... smutne ale prawdziwe ;p wiem po sobie :)

Gość FajnyGostek
no heh nie badz naiwna.. jesli ktos kogos rzuci to nie ma bata zeby ten porzucony zapomnial tak szybko o tym ... nie mialas nigdy takiej sytuacji?? jak nie to dobrze, obys nie miala ... ale tak jest :) co innego gdy dwie strony sie rozstaja ... ale jak jedna decyduje sie odejsc to ta druga przewaznie szyka pocieszenia i wyjscia z trudnej sytuacji .. a wtedy takiem wyjsciem sa znajomi lub nowa dziewczyna ;) ale wiesz, moze sie okaze ze bedziesz dla niego na tyle dobra ze pokocha cie mocniej niz ja .. ale ja bym tu uwazal bo wedlug mnie zawsze w nim pozostanie ta ciekawosc ,, a co by bylo,, gdybym do niej wrocil , jakby sie to ulozylo, moze juz zrozumiala wszystko i teraz bedzie fajnie... :) tak to jest...

ehhh no i chyba mieliscie racje !!! ma doła , i kazdy wie z czyjego powodu

Gość FajnyGostek
ty no mowie ci .. nie daj sie wciagnac... bo pzregrasz z kretesem, wystawi cie i zalapiesz dola na pare miesiecy.. poczekaj jak mu zalezy to szybko sie nie podda a jak nie to szybko zmieni obiekt zainteresowan ;) ale wtedy przynajniej bedziesz miala jasno czarno na bialym na czym mu zalezy :) Pozdro :)

FajnyGostek powiedz jak to było u ciebie? bo ja rozstałam sie z facetem z którym była w długoletnim zwiazku a on znalazł sobie nawa czy to oznacza ze chce mi zrobic na złość?a czemu wy faceci niechcecie utrzymywac kontaktu z byłymi?

Gość FajnyGostek
no ja bym nie zniosl chyba widuku mojej bylej z innym.. grr chodzby nie wiem co , ale na bank by mnie to ruszylo.. moze dlatego??? a czy tacy faceci sa nie wiem.. zalezy kto to skonczyl.. jak ty to moze robi ci na zlosc i chce zapomniec, zalezy tez po jakim czasie ja znalazl, a jak on to zakonczyl i teraz ma inna to raczej .. wiesz.. :)

ja to skonczyłam a on ..................z nia niewiem od kiedy sie spotyka bo pracuja razem od roku!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz zawsze był dla mnie facetem i przyjacielem jednoczesnie i chciałabym z nim czasami módz pogadac a on nawet sie nie odezwie dlaczego?????????????????????????

Gość FajnyGostek
a dziwisz mu sie ?? co wy z tym macie ze chcecie miec kumpli w bylych.. jak ty to skonczylas to on cierpial , jak cierpial to o czym ma z toba pogadac?? jak tam u ciebie? masz juz nowego faceta ?? kazde spotkanie bedzie wywolywalo w nim wspomnienia i bol z tym idacy, bedzie mysla o tobie i o powrocie, ja mu sie nie dziwie, sam z tym walczylem zeby urwac calkowicie kontakt z moja byla.. moze to chamskie ale niech sobie juz zyje swoim zyciem ...