Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miksa

jak długo faceci myśla o swoich byłych?????

Polecane posty

a twoja eks tez chciała utrzymywac kontakt? moze masz i racje ale my kobietki juz takie jestesmy ze tesknimy za tym co było!kazde z nas poszło w swoja strone i pewnie dlatego chce urwac kontakt raz n zawsze ale ja tak nie potrafie ale bede musiała sie z tym pogodzic i juz nie nakrecac! a myslisz ze jak by twoja eks przyszła i chciała wrócic dał bys jej druga szanse?

Gość FajnyGostek
no moja tez tak chciala zebysmy zostali kolegami i wyskoczyli od czasu do czasu na piwo.. ja ? nie dalbym jej drugiej szansy.. mimo ze dalej ja kocham ... ale nie dalbym .... chyba ze by mnie nie wiem w jakis sposob przekonala do tego ze cos zrozumiala i ze naprawde mnie kocha ... wtdy pewnie bym sie zstanawial ale napewno musiala by sobie zadac duzo trudu zeby mnie zdobyc ponownie .. napewno od chula chop bym nie wrocil .. ale szanse bym jej dal .. nawet jakbym nie wrocil do niej to mialbym sadysfakcje ze ona teraz tego zaluje.. chamskie ale prawdziwe :)

Gość FajnyGostek
ale ty to ja mam do ciebie pytanie.. to po co go zostawilas jak teskinisz ?? ....

takie jest zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a długo juz nie jestescie razem? ma kogos nowego?wiesz mam znajoma która rozstała sie ze swoim facetem i pózniej wpadła i hajtneła sie z innym a po 4 latach gdy przez przypadek spotkała sie z byłym uczucia odzyły i teraz jest z nim a z mezem sie rozwiodła !!!!!!!! i co ty na to?myslisz ze juz nigdy z nia nie bedziesz?a moze jak ci przejdzie złosc i nienawisc uczucie do niej nadal bedzie sie tliło!

zostawiłam bo juz miałam dosc jego ciagłego braku czasu dla mnie i dgy sie spotykalismy juz nie mielismy o czym ze soba rozmawiac nie potrafilismy zyc razem tylko wegetowalismy obok siebie i pojawił sie najpierw kolega ..... i sie jakos tak ciagle platało i sie skonczyło a kolega stał sie kims wiecej ......a teraz ....juz nie mam powrotu...............i tesknota tylko mi zostaje ................

Gość FajnyGostek
no ona ma juz faceta... hmm nie wiem powiem ci serio ze ja ja nadal kocham.. nie wiem co bedzie ale balbym sie chyba do niej wrocic bo nigdy wiecej nie chcialbym przechodzic jeszcze raz tego samego... trudno czasami nie warto patrzec w przeszlosc... i tak mi sie wydaje ze nawet ajkbym wrocil do niej to jzu nigdy bym jej nie ufal tak jak kiedys, nigdy bymjej juz chyba tez nie kochal tak jak kiedys.. przynajmniej na poczatku mialbym chyba rezerwe do tego...

FajnyGostek musze spadac juz ale jutro wróce wiec moze pogadamy jutro ???????????moze mi łatwiej bedzie zrozumiec eks!!!!!!!!!!!

Gość FajnyGostek
to tak jak moja... tez pojawil sie kolega i to jest zalosne... jak mam byc szcery .. zrabac cos z glupoty ... wiesz powiem ci serio jakby moja byla wrocila pierwsze pytanie jakie bym jej zadal to czy bylo warto.. a potem bym powiedzial no widzisz... a teraz juz jest za pozno... :>

rozumiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!przykro mi!ale wiesz jak by ona sie dowiedziała ze ty kogos masz to pewnie by sie w niej cos ruzyło i zmieniło ale moze to lepiej ze ona poszła swoja droga a ty idziesz swoja moze znajdziesz ta która ci pisana!wiesz ja na poczatku z tym kolega byłam szczesliwa a teraz czesciej mysle o eks niz o terazniejszym zwiazku ale chyba musze jak najszybciej o nim zapomniec i zyc dalej bez niego ale jakos nie potrafie!!!!!!ostatnio sie z nim spotkałam przypadkowo ale on niechciał rozmawiac wiec nie nalegałam!!!!!!!!!!moze to nie ma sensu po co sie nakrecac i robic mu nadzieje!!!!!!!!!!!!!!

FajnyGostek mój meil dziska23@o2.pl jak cos to pisz to moze pomozemy sobie nawzajem papapapapa spij dobrze

Gość zcxvcbvb
jak długo faceci myśla o swoich byłych????? pewnie tak długo ja i kobiety!!!!!!!!!!!!!!

Gość vxcxcvvb

Gość mnjfkiejaudnyre
moj myslal 2 lata,ja o swoim ex az 4ry...........ale teraz tylko o sobie myslimy :D

Bo tak naprawdę to jesteś pocieszanką przynajmniej na razie...I nic na to nie poradzisz tylko musisz cierpliwie czekać no chyba że chcesz się związać a za parę miesięcy usłyszeć że zrobił błąd bo kocha ją...A lae mimo to trzymaj sie :)

Gość eskaimosik
zdradzacie, odchodzicie, a dopiero potem zastanawiacie się, że może Wam się uda jednak wrócić. ten kto zdradził, jeśli ma jakiekolwiek wyrzuty sumienia musi pojąć, co przeżywa osoba zdradzona. dla niej zawalił się cały świat. żeby go wznieść z powrotem potrzeba nie lada wysiłku ze strony zdrajcy. osoba zdradzona i odrzucona w kąt, czasem jeszcze kocha, czasem wybacza, a myśli bez przerwy bo to dotyczy jej wartości, które zostały zrujnowane. nie zawsze zostawia się kogoś z powodu zdrady. czasem nie można już znieść drugiej osoby - ale to chyba inna historia. byli i byłe myślą o sobie bo gryzie ich wzajemne niezrozumienie. :P

Gość zcxvcvc
eskaimosik a ty myslisz o swojej byłej?????????? mnjfkiejaudnyre moj myslal 2 lata,ja o swoim ex az 4ry...........ale teraz tylko o sobie myslimy tz ze jestescie spowrotem razem?co robiliscie przez te lata gdy nie byliscie razem? spotykaliscie sie i byliscie w innych zwiazkach?jak wróciliscie do siebie?

Gość babeczka D
poznalam ewnego chlopaka i juz na 1 spotkaniu mowil mi ze z tydzien temu zerwal ze swoja ex bo ona go zdradzala i mial dosc. teraz jest juz ze mna 1,5 roku i mowi ze nikogo jeszcze tak nie kochal. Ale u nas byla tez inna sytuacja bo to on zerwal a ja wtedy tez mialam chlopaka z ktorym zerwalam dla niego wiec to bylo ryzyko no i nam wyszlo. Nikt tu ci nie powie czy on wroci do bylej czy nie, napewno 2 miesiace to zamalo. Sam moj luby po pol roku pomylil moje imie z jego ex. Ale po roku juz ona go nic nie interesowala.

Gość zcxvcvc
babeczka D a ile on był z tamata?a ty ze swoim ile byłas? a ty nie myslałas o swoim?ciesze sie ze wam sie udało i mam nadzieje ze ja tez wreszcie bede mogła zapomniec o byłym!!!!!!!!!!!

Gość babeczka D
ja bylam zakochana w moim bylym (tak mi sie zdawalo) ale pod koniec zaczelo sie psuc, bylam z nim tez 1,5 roku a moj teraznijejszy chlopak byl ze swoja ex 9 miesiecy.. ale ciagle w zwiazku bylo cos nie tak, rozne sluchy dostawal i to go meczylo az wkoncu sie wydalo.. ze go zdradza wolal zakonczyc.. ja znienawidzilam swojego ex za to co on mi robil 2 miesiace po zerwaniu, to bylo nienormalne zachowanie...a moj chlopak nie chcial znac tamtej za to co mu zrobila. mysle ze tak z 8 miesiecy przechodzilo mu. Ale tak intensywnie to z 4 miesiace , sam mi powiedzial ze miedzy nami dziwnie sie zaczelo bo bylismy po swierzych zwiazkach. Autorce topiku radzilabym poczekac jeszcze byc przy nim jako przyjaciolka i zobaczyc czy on nie bedzie myslal czy wrocic do ex.

Gość sddffggh

Gość ciekawe jak długo
do znalezienia następnej laski?

Gość gość
Dokładnie tak.