Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuglarz

z powodu samotności zaczynam pić do lustra, kto ze mną ?

Polecane posty

Kobiety mnie nie wierzą, że jestem starym kawalerem porządnie po trzydziestce :( Spotkanie w realu z kobietą wygląda tak: w kawiarni rozmawiamy przy przysłowiowej kawie i otwieram się do kobiety, że mnie zależy na wspólnym związku, fajną rodzinę i potrzebuję partnerkę aby mieć kogo kochać , za mało jednak widocznie przekonuję i po dwóch godzinach rozmowy przy kawie , deserze ( zawsze płacę ) , kobieta mówi do mnie wprost, że przyjemnie spędziła wieczór ale nic więcej z naszej znajomości nie wyniknie :( , rozstajemy się. 20 lub 25 spotkań miałem z kobietami w przeciągu ostatnich dwóch lat i nic :( Żadna z tych kobiet nie chciała się spotkać ze mną ponownie:( Żadna nie chciała dać mnie szansy. Czasem się zastanawiam, czy te kobiety wolne były? Może mężatki dzieciate i tylko na chwilę chciały wyrwać się od życia codziennego ? Tak mogło być, ponieważ przed godz. 22 bardzo chciały wracać do domu. Ale w jakim celu oszukują swoich partnerów ?

Gość deaśka
może byc i tak, że za bardzo otwierasz się już na pierwszym spotkaniu może przestraszyły się Twoich planów? traktuj pierwsze randki jako takie luźne spotkania towarzyskie żadncyh zwierzeń tylko lekki filrt i nastawienie na fajny wieczór

Gość FajnyGostek
DOKALDNIE .. chopie ty na 1 rande wyjezdzasz z takimi txtami?? he ? zabajeruj kawalem , rzuc 3 dowcipy , sciemnij co nieco na temat jej wygladu, dorzuc pare komplementow, badz szarmancki, olej ja troszeczke i przyleci jak ,, pies,, na nastepne spotkanie ;) Bajer to podstawa.. ;p

Gość FajnyGostek
a i udawaj ze cie interesuje co mowi .. i pamietaj daj jej gadac na owazne tematy, niech sie wygada.. one to lubia ;) a ty badz troche tajemniczy :) pokaz sie z lepszej strony :) a nie wal kaw na lawe :) jakbys byl desperatem.. jaka kobieta chce takiego faceta? :) wyluzuj i bedzie dobrze.. ;)

Gość sen - śmierć
Kuglarz - co Ty pierniczysz? Nie wierzę! Zawsze to faceci decydują o tym , czy będą dalsze spotkania :O

Gość FajnyGostek
a jak zrobisz tak jak pisalem powiedz TY PIERWSZY - fajnie bylo .. to jak cos sie zdzownimy jak bedzie okazja, chetnie poznalbym cie blizej , jesli oczywiscie bedziesz miala wolne i checi :) ona sie usmiechnie powie ok , a ty jej ze czekasz w takim razie na info kiedy ma wolne :) I NIE PISZ PIERWSZY , chyba ze ona poprosi o to :)

Gość Zazdroszczę Ci
Gostek - przestań chrzanić! To dziewczyna zawsze czeka na ten cholerny telefon! :O

Gość FajnyGostek
mam 35lat, zonę, brzdąca i podrywam dupcie na necie:(

Gość Zazdroszczę Ci
To spadaj do żonki , kurna.... jakieś głupie rady tu daje :O

Gość FajnyGostek
..lubię tez trójkąy i inne figury geometyczne:(

Gość Zazdroszczę Ci
Gostek !!!!!!! Do żonki niewyżyty samcu!!!

Gość FajnyGostek
ten wyzej to nie ja .. a co do tego ze dziewczyna czeka?? czy ja wiem ... zawsze po spotklaniu zostawiam numer i jak chce to zadzwoni a jak nie .. to ja moge zadzwonic jak bedzie mi na maxa zalezalo ( bo wtedy bedzie trzeba sie starac i wtedy odrazu my spadamy do parteru, jestesmy na hmm przegranej pozycji?? )_ a jak ona zadzwoni to jak to dobrze rozegrasz bedziesz mial ja owinieta wokol palca.. ale jak chcesz wierz tam w swoje ;)

Gość deaśka
gostek no super rady pewnie teraz od lasek sie nie odpędzi aż dziw bierze, jak Ty tą żonę poderwałeś :O

Gość Zazdroszczę Ci
Cześć Takatam... ja też chleje , ale mam powód :O

Gość FajnyGostek
to z ta zona i to drugie to jakas podrubka mnie sie wpisala .. ja mam 22 lata i jedyne co to dziewczyne :)

Gość FajnyGostek
bo jestem boski ;)...mimo, ze traktuję kobiety jak debil, to i tak każda będzie moja;);)

Co odpowiesz kobiecie, jeżeli kawę wypiła i ciastko opędzlowała , patrzy na zegarek i widać , że się śpieszy , pozwala się odprowadzić do taksówki lub tramwaju ale jednoznacznie daje do zrozumienia, że nic więcej nie będzie z tej znajomości , nie mam zamiaru błagać kobietę , trzymam się tej zasady, że tak naprawdę to kobieta wybiera sobie faceta. Nic na siłę.

Gość deaśka
buhaha farbowana blondynecka ktora na kazdy Twoj marny dowcip bedzie rechotac jak opetana po randce wysle 15 smsow pusci 152 strzalki na pewno bedzie Twoja z innymi jest wiekszy problem no chyba, że Twoj max to 18 nastki

Gość FajnyGostek
i kuglarz cieszy się, ze dokarmił a nie tak jak ja co mi się wydaje, ze kobieta za mną poleci:(

Gość FajnyGostek
stary co ty.. jaki debil ... moja kobiete kocham nad zycie.. caly czas szukalem takiej , dzisiaj moj kwiatuszek uczy sie, jutro ma egzamin to ja siedze w domu przed kompem grzecznie i chce dac mu dobre rady, kobiety trzeba zrozumiec.. jak poznasz ich tok myslenia bedziesz mial wziecie... jaka kobieta chce isc na latwize... wie ze moze go miec, wie ze moze z nim wszystko po 1 spotkaniu i co dalej.. he?? no prosze cie..

Gość FajnyGostek
ps.jako 22latek mam większe wzięcie, jak sobie odjąłem 14lat...lski myślą, ze nie mam żony;)

Gość deaśka
kuglarz najpierw skoncz z uzalaniem sie i opowiadaniem calego swojego zycia i dlaszych planow na pierwszej randce bo to odstrasza jest tyle neutralnych tematow zamow wino ciastko ominac :P może na zoladek jej siada, i dlatego tak szybko sie zwija usmiechaj sie, lekko z nia flirtuj mozesz podpytac, czym sie zajmuje, na czym ostatnio byla w kinie, i takie tam nie zaczynaj o swojej idealnej kobiecie, o tym, ze chcesz kochac i byc kochanym bo one biora to jako deklaracje ze ta cala randka to wstep do czegos naprawde powaznego a przeciez poczatki bywaja rozne a poza tym pamietaj niektore kobiety nie pokazuja facetowi ze im na nich zalezy trzeba powalczyc :P

Gość FajnyGostek
.....ani 2 dzieci:(🖐️

Gość FajnyGostek
to bym pociczyl gadke .. sa jakies poradniki, wymysl temat w ktorym jestes dobry - ale cos ciekawego - nie ciag tego za dlugo , wciag ja w rozmowe, staraj sie rozmiszyc.. zafascynuj czyms.. i mowie NIE WAL ODRAZU PROSTO Z MOSTU o co ci biega.. ;) serio przekonaj sie raz tak .. co ci szkodzi , zobaczysz ze nie pozalujesz.. zaplanuj cale spotkanie, kawalek po kawalku, wymysl dobre komplementy... zaskocz ja czyms.. - moze kwiatek jakis na koniec ? co kolwiek ...

Gość FajnyGostek
wiecie jak jest - zonka wchodzi czasem na forum i musze się kryć. Zapraszam dziewczyny, nie pozalujecie;)🌻

Gość nie rób sobie
żartów z nas :p

Gość deaśka
"nie ciag tego za dlugo , wciag ja w rozmowe, staraj sie rozmiszyc.. zafascynuj czyms.. i mowie NIE WAL ODRAZU PROSTO Z MOSTU o co ci biega.." "co kolwiek" teraz Ci juz wierze, ze masz powodzenie a ziele na koniec to najgorsze zakonczenie wieczoru i nie planuje sie randki bo z tego i tak nic nie wypala chyba ze zawiesi grafik na scianie, zeby i kobieta przestrzegala godzin i tematow rozmowy

Gość FajnyGostek
no powiem ci tak ja nie planuje bo po co .. przy kobiecie trzeba czuc sie luzno... kwiatek na koniec.. czy ja wiem , wreczony w jakis ciekawy sposob, prosze ze bys potem nie myslala o tym ?? napewno bys myslala o tym motywie i zarazem o tym facecie... a co do niego , to niech na poczatku zaplanuje, skoro mu tak nie idzie, hmm czemu tak pisze... bo wy takie jestescie.. facet ktory odrazu wyklada wam cale zycie zanudza was. Lubicie ryzyko, zaskoczenia, tajemnice itp .. moja dziewczyna jest naprawde madra, studiuje na 2-uch kierunkach, ja tez co prawda na 1 ale praca nie pozwala, nie jestem jakims tepakiem z zelem na pol kilometru, poprostu trzeba miec na was sposob i tyle... :)