Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewazne kim jestem

Poszukuje osob po zabiegu wyciecia migdalkow!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Bylam u laryngologa i dowiedzialam sie, ze dla moich migdalkow nie ma juz ratunku i trzeba sie ich koniecznie pozbyc. Chcialam zapytac jak przebiega caly zabieg i czy po operacji bardzo boli.No i jakl dlugo boli.Czy mozna jesc i pic w ogole????

ja mialam wycinane migdaly...wiesz nie chce ci tego opowiadac bo przyjemne to nie bylo...ale teraz nie choruje tak jak kiedys

tez mialam glupiego...boilało tylko przy trzecim jak go wyrywali...potem nie pamietam ile ale karmili przez kroplówke...gardlo bolało...ale przeszlo

Gość pantofel na koturnie
ja miałam ,sam zabieg nie bolał bo mialam glupiego jasia ale pozniej przez 3 dni bolalo bardzo pozniej troche mniej,ale jak widac zyje

Gość anika264
witam! ja miałam wycinany migdałek, gdyż....urósł trzeci i utrudniał oddychanie. Sama operacja niebolała gdyz byłam pod znieczuleniem. Ale po zbaiegu przez ok tydzien gardlo bolało. Dobe po zabiegu niempgłam jeść nic gorącego ani twardego, wskazane natomiast byly pokarmy o temperaturze pokojowej lub chłodne. Wszpitalu bylam ok 3 dni. Niema się czego bać . Pozdrawiam!!

Gość bolinka28
nie chcę cię oszukiwać powiem jedno to jest koszmar! zabieg bardzo nieprzyjemny a potem 2 tygodnie męczrni ślinotok ból uszu i nzero jedzenia ale przyznam ze choruje rzadko i zawsze mam zapalenie krtani bp migdałki chronią a bez nich to od razu zapqlenie krtani

Ja tez miałam wycinane migdały dwa lata temu.Wszyscy mnie zapewniali ,że prawie nic nie będzie boleć,no ale to nie prawda!!Dostałam głupiego Jasia ale i tak bolało.Bardzo dużo krwi mi sie pusciło bo były bardzo przerośniete.Sam widok ze ktos sczypcami szpera w buzi przyprawia o dreszcze.Strasznie bylo tez po zabiegu,jeden dzień nic nie jadłam ,tylko kroplówki byłam potwornie osłabiona..A na drugi płyny,mimo tego gardło i tak bardzo bolało,jeszcze przez tydzien czasu tak bylo i trzeba brac antybiotyk i przeciw bólowe leki.Ale badz dzielna trzymam kciuki :-).Napisz po zabiegu jak bylo????????