Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaroLincjA

czy ktoś z was jest samotnikiem i jest mu z tym dobrze?

Polecane posty

Gość KaroLincjA
:) ze mną jest tak, że wydaje mi się, że sama ze sobą czuję się najlepiej. Czasem rozmowy z innymi ludźmi po prostu mnie męczą. Mam swoje różne zainteresowania, spędzam czas po swojemu i czuję się z tym dobrze.

nic dodac nic ujac... moge sie pod tym co napisalas podpisac spokojnie

B.N.N. absolutnie mnie to nie martwi powiem Ci :)

Gość KaroLincjA
dzięki, dobrze wiedzieć, że są ludzie podobni do mnie :)

Gość KaroLincjA
czasem lepiej zostać samemu jak palec, niż przyjaźnic się z kimś, kto słodko udaje twojego przyjaciela a następnego dnia... ale to już nie mój problem, najlepiej ufać samemu sobie

Dodam ze jest mi narazie dobrze.. ale na dluzsza mete to nie wiem ... trza brac co jest ...........zartuje hihihihihi

Można sobie wmówić nawet bardzo wiele. Z konieczności; i próbować uwierzyć. Żaden człowiek nie chce być samotny. Tylko od czasu do czasu potrzebuje pobyć SAM. Dla psychicznego relaksu.

Gość KaroLincjA
''psychiczny relaks'' to jest, jak ktoś nie trzepocze nam nad głową językiem trzy po trzy,albo gdy ktoś nie próbuje nas na siłę zmnienić

kiedy mi brakuje to ide do pracy :] albo lepiej jeszcze ide ze znajomymi na jakis wypad w teren i wystarczy mi juz na jakis czas

Gość KaroLincjA
oczywiście spotkać się z kimś czasem trzeba, ale i tak wolę ''święty spokój''. A o takich dobrych przyjaciół teraz trudno.

ja tam troche jestem skazana na bycie samotnikiem, ale nie jestem pewna czy jakbym miala mozliwosc np. czestszego wychodzenia ze znajomumi to bym z tego skorzystala, moze to kwestia przyzwyczajenia? wiem ze czasem mi brakuje ludzi.

Gość to jest lepsze
jedyny minus bycia singlem to nieregularny seks poza tym wszystko jest w jak najlepszym porzadku:), nie jestem uzalezniony od 2 osoby, nie musze sie liczyc z jej zdaniem, robie to na co mam ochote, plany ukladam tylko i wylacznie pod siebie, nie musze sie martwic o 2 polowe:)

Mi nie brakuje obecności bo: - mieszkam z pięciorgiem ludzi i ciągle ktoś w domu jest - w pracy mam non stop kontakt z różnymi ludźmi czasami marzę o spędzeniu dnia w całkowitej samotności, ale w moim wypadku to nierealne :(

Gość .anonimowa.
jesli zarabia się na zycie jako prostytutka to lepiej jest nie mieć nikogo kto by o tym wiedzial

Gość .anonimowa.
ludzie nie interesuja drugim czlowiekiem, jesli nie mogą z tego miec korzysci, więc po co być między nimi jak się nie musi?

Gość .anonimowa.
nikogo nie obchodzi co dzieje się z drugim czlowiekiem i to nawet lepiej, bo nie trzeba miec wobec nikogo zobowiązań

Gość dorota wellman
jestem najpiekniejsza

Gość KaroLincjA
.aninimowa. wiem co czujesz :(

Gość KaroLincjA
są ludzie, którzy przyjażnią się z innymi tylko po to , żeby ich wykorzystać

Gość no pysk to ma konski
"ludzie nie interesuja drugim czlowiekiem, jesli nie mogą z tego miec korzysci, więc po co być między nimi jak się nie musi?" bo tak jest...do czego mi jest potrzeba 2 osoba bezproduktywna? na chuj wielki mam z kims utrzymywac kontak bezinteresowny? nie nazywam Teresa i nie mieszkam w Kalkucie...a los innych ludzi gowno mnie obchodzi, moze i jestem egoista ale takie jest zycie i nic na to nie poradze...

Gość dzięki dzięki
chyba się w niego zamieniam:o