Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny mężczyzna

Śmieszą mnie i zarazem obrzydzają grubasy a to dlatego, że...

Polecane posty

Gość fajny mężczyzna

Grubasy! Z otyłością jest jak z uzależnieniami. Sami się w nią wpędzacie! Ostatnio widziałem na mieście kogoś, kto na oko ważył 90 kg przy wzroście ok. 175 cm. Wyglądała, bo była to młoda dziewczyna, jak maskotka Michellin'a. Zastanawia mnie jak można doprowadzić się do takiego stanu! Przecież sami sobie to robicie. Nikt nie budzi się nagle 2, 5 czy 10 kg grubszy. Wszędzie czytam porady jak schudnąć. Chyba prościej jest nie tyć! Każdy głupi wie z lekcji biologii, że raz utworzone komórki tłuszczowe są jak woreczki na tłuszcz, czekają tylko, aby znów się nim napełnić, nawet, kiedy schudniecie. Dla tego tak łatwo wraca się do poprzedniej wagi. Oczywiście dietetyk powie, że pierwsze skrzypce przy nabieraniu wagi gra wolny metabolizm, ale ja twierdze, że nie metabolizm a brak zdrowego rozsądku lub mocniej - wasza własna głupota!

Gość nie wiem czy zdajesz se sprawę
że każdy grubas jak bedzie chciał to schudnie ale z idioty nic nie da sie wycisnąć :P

Gość fajny mężczyzna
dlaczego idiota ? czy ja kogos obrażam ?

Gość Małgorzrzrzata
Widzisz ... ja przytyłam ostatnio ponad 10 kg. Wyglądam strasznie - fakt. A byłam bardzo zgrabną, atrakcyjną kobietą. Przytyłam, ale ... ... mój ukochany mężczyzna odszedł, odwołał ślub, zostałam sama. Wszystko mi się zawaliło, skończyło. Teraz znowu zaczynam żyć, odchudzam się. Trochę zrozumienia i empatii. :) Pozdrawiam Pana Idealnego

a mnie smieszy twoj poglad...czemu myslisz , ze to ich wina? a jesli ktos choruje? to tez wina jego glupoty?? poza tym czemu uwazasz, ze to nie jest wina zlego metabolizmu? wytlumac zmi dlaczego ludzie, ktorzy co szczupli cale zycie, na starosc tyja bo maja gorszy metabolizm? czasem sie zastanow nad tym co piszesz:o

Gość nie ty nikogo nie obrażasz
:P

Gość fajny mężczyzna
małgorzata - nie jestem idealny, nie ma ludzi idealnych, ale nadwaga sama sie nie bierze... jak ktos o tym nie mysli tylko żre na potege to takie sa powody.... faktem jest, że Twoj facet postapil niewlasciwie... ale dobrze ze chudniesz... w sumie troche mu sie nie dziwie, bo grube dziewczyny podniecac moga tylko fetyszystow, ale niewlasciwie postapil....

Gość glupia Pindo
skoro jestes taka madra to powinnas wiedzec ze latwiej jest utyc niz schudnac.A poza tym nie zawsze otylosc jest wynikiem przejadania sie.

Gość ten gorszy metabolizm
nazywa się z reguły lenistwo i brak silnej woli:P Malo ruchu, dużo ciasteczek;) i innych dobryh rzeczy.

Gość Glupi chlopie
pomylilo mi sie myslalam ze jestes baba

Gość Małgorzrzrzata
Polecam czytanie ZE ZROZUMIENIEM On najpierw odszedł, a ja potem przytyłam ! Nie odwrotnie ... retyyyyyyyyyy :)

Gość fajny mężczyzna
morphina - obecnie 25% społeczeństwa wyglada koszmarnie... na pewno nie wszyscy z nich są chorzy.... wiec nie mow... nie mowie o osobach chorych bo to inna sprawa - oni sa otyli nie z wlasnej winy, ale gdzie reszta ? nic innego jak otylosc z zaniedbania... myslenie JESTEM JAKA JESTEM a pozniej zdziwienie NIKT MNIE NIE CHCE, DLACZEGO ???? i zakladanie topikow na forum w stylu ZNOWU RYCZE... nie lepiej zapobiegac niz pozniej plakac ???? myslcie troche...

Gość Po jaką cholerę
po zakładasz takie same topiki mężczyzno? A jak Cię śmieszą i brzydzą grubasy, to nie patrz i nie zwracaj na nas uwagi. Mnie śmieszą tacy "mężczyźni" jak Ty biedaku... Miłego dnia. :)

Gość ciciotka
ona schudnie a Ty za co zrobisz operacje ryja????

Gość hhhh
fajny mezczyzno zechciej zauwazyc ze ona byla szczupla kiedy ja zostawial,niedorobie jeden.Tylko nie mow teraz ze cie obrazam bo sam to robisz caly czas

Gość Kto Cię...
tak oszukał, że jesteś fajnym mężczyzną? :)

Gość hhhh
a tak w ogole mam nadzieje ze na starosc sie roztyjesz i zadna baba cie nie zechce.

Gość ciciotka
moja facet ma185 cm wzrostu i wazy 88kg i nie jest gruby

Gość fajny mężczyzna
Małgorzata - przyznaje sie do błędu źle przeczytałem posypuje głowę popiołem :-p

Gość naucz sie czytac zakompleksion
debilu

Gość malgorzato tak napisalas
ze wyszlo, ze najpierw utylas a on cie zostawil, trzeba bylo napisac utylam bo mnie facet zostawil, a nie utylam ale facet mnie zostawil :O pisz po ludzku retyyyyyyyy

Gość fajny mężczyzna
chwileczke, czy ja kogos wyzywam ? dlaczego najechałyście na mnie ? brak konstruktywnych uwag na to co pisze ?

Gość hhhh
a ja sorry ze cie zwyzywalalm ale naprawde przemysl sobie jeszcze raz niektore sprawy bo daleko nie zajedziesz.I zmien nick

Gość hhhh
jakie tu mozna miec konstruktywne uwagi na takie cos????

racje są po obu stronach jest sporo ludzi którzy mają nadwagę i za nic nie mogą schudnąć, nie obżerają się, ruszają się a to nic nie daje no i jest też sporo leni czekających na złoty środek (od razu przed oczami mam znajomą która leżąc przed telewizorem opychala się pączkiem i chipsami i popijała to wszystko herbatką odchudzającą:P) z drugiej strony coraz częściej i głosniej mówi się o nadwadze wśród dzieci wynikającej własnie ze złego odżywiania, braku ruchu itp więc nie najeżdżajcie tak na faceta bo ogólnie problem istnieje ewentualnie za poczucie humoru bo nieładnie jest śmiać się z innych 🖐️

Gość jeżeli ktoś miałby
być ze mna tylko dlatego że ważę/wyglądam idealnie to ja pierdole taki układ :classic_cool:

Gość llllljjj
wydaje mi sie ze MAŁGORZATA NAPISALA ze facet od niej odszedli odwołał ślub i po tym tak sie załamała że przytyla 10 kg. zastanow sie co piszesz autorze tego bezsensownego topiku!

Gość llllljjj
no jak widze wszyscy juz to napisali, nie przeczytalam wszytskich wpisów :P

Gość fajny mężczyzna
ale ludzie !!! wyglad jest najwazniejszy bez pociagu, bez tego ze partner / partnerka ci sie podoba nie bedziesz z nia bo przeciez sex w zwaizku jest wazny tylko nie normalni nie lubia sexu... a zreszta jak mozna byc z kims kto jest dla ciebie nieatrakcyjny ? najbardziej smieszy mnie to co mowia grubaski FACET MNIE ZAAKCEPTUJE TAKA JAKA JESTEM A JAK NIE TO WOLE BYC SAMA.... no i sa pozniej takie sfrustrowane dziewczeta o wymiarach rutundy warszawskiej ktore sa ciagle zakompleksione i gadaja ze faceci sa be bo patrza na wyglad.... zamiast sie odchudzic.... ale po co.... latwiej jest narzekac....

Gość hhhh
ale my nie zaprzeczamy ze problem istnieje tylko on tak o thym pisze ze az sie srac chce.I jeszcze nazywa sie fajnym facetem