Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetpie

Normalnie SZOK!!!!!

Polecane posty

Gość
Tego co zrobili lekarze z Poznania nie da sie opisac Znałam te dziewczyne osobiscie To kuzynka mojej kolezanki Zwyczajnie nie dali w łape lekarzom a na Polnej w Poznaniu bez tego ani rusz Niestety Ja tam rodziłam i wiem jacy sa tamtejsi lekarze Juz 5 lat temu po porodzie stwierdziłam, ze oni wszyscy,lekarze ginekolodzy na Polnej w Poznaniu, usmażą sie w piekle za to co robia a własciwe za to czego nie robią a powinni http://interwencja.interia.pl/news?inf=847793 kliknijcie na \"reportaż\"

Gość
zwyczajnie ostrzegam nic wiecej

Co Wam kłamstwem śmierdzi ??? Macie słowa net podparte argumentami ! wstrzasajacym artykulem ! umarla dziewczyna ! blizniaki !!!! Nie widzicie tragedii ?? Tylko na plucie jadem was (...) stac ???? Młoda piekna dziewczyna ...matka ..boze jak mnie to chwyciło za serce ... Słyszalam o rozbych cudach poznaskiego szpitala... Przeciez to mogłam byc ja ?! To mógł byc szpital w którym ja rodziłam ... To mogło zdarzyc sie kazdej kobiecie ....A wy ?(..) jak zwykle obojetne i plujace jadem ... Boze jak mi was(...)zal !!!!

Gość
Za chwile jakies \"cos\" napisze ze to ja zabiłam te matke i dwoje dzieci Acha! na Ciebie spadnie podejrzenie o pomoc w zabójstwie

Gość
każdy temat jest dobry do kłótni ? Nawet ten???

Rowniez wspolczuje rodzinie i niedoszlemu mezowi i tacie ostatnio lekarze podnosza sobie statystyki- mniej ciec cesarskich:( i czekaja na naturalny druga sprawa - czekaja na kase. Nie rozumiem czemu czepiacie sie net-ar!!! napisala cos zlego??? o jakim wy kurna klamstwie piszecie??? szkoda na was slow. to nie net-ar jest prowokatorka o czym czesto piszecie. TO WY!!!wiecie o kim pisze!!! To jest temat o dziewczynie ktora stracila zycie prze nasza sluzbe zdrowia wiec nie piszcie o net-ar. tylko o tym co sie stalo i jesli macie troszke serca to chociaz tu dajcie spokoj wywodom i uciszcie sie!!!Lepiej pomyslcie co sie stalo i postwacie-

znajoma🌻zeby pisac tak jak TY ...myslec tak ...trzeba miec rozum ..i.......serce......nie wymagajmy od \"cyborgów\" ludzkich odruchów ...

To podłość tiramisu z twojej strony. Nie potrafisz wyhamować nawet na takim topiku. Stała się ogromna tragedia, a ty dalej swoje. Niżej upaść nie mogłaś?

Gość mikroszkop
masakra, niech w końcu coś zrobią coś z tą służbą zdrowia, korupcją wśród lekarzy, w szpitalach bo to sie w głowie nie mieści. Moglabym mnożyć przyklady jak lekarze potraktowali moich znajomych czy rodzine . Sama również doświadczylam co to znaczy nieczułość, brak kompetencji???nie wiem. Mój poród kwalifikował sie do cesarskiego cięcia, jednak był drugi dzień świąt, jeden lekarz na dyżurze. Męczyłam się 14 godz, nie chce mi sie teraz wracać do tych przykrych wspomnień. W każdym razie każdego dnia dziękuje Bogu że moje dziecko jest zdrowe i zdrowo sie rozwija. Moglo sie skończyć tragicznie..a wszystko przez to że nie dałam w łapę. Polska służba zdeowia jest chora!!!

Gość Acha gdzie jestes
i juz sie zleciala acha net-ar i wiadomo glupie rozmawianie

co to znaczy \"głupie rozmawianie\" ???? a nie ! nie bede sie z toba(...) kłócic ...skoro ty(...) szukasz tutaj zaczepki ...zamiast sie zatanowic ...przeczytac i poprostu wspolczuc ... Eeee...szkoda klawy🖐️

Ja myślę, że takie robaki trzeba po prostu ignorować. Nie odpowiadać na infantylne zaczepki. Bo tak czują się zauważone i się rozmnażają.

Gość
ja czytam pomaranczowe plucie ale nie skomentuje

Dziewczyny jestem wstrzasnieta!!!! nie wiem co jeszcze mozna tu dodac Dlaczego nikt nie wezmie sie porzadnie za sluzbe zdrowia Ja mam lada dzien rodzic Czy to znaczy ze mam wziac ze soba pieniadze dla kazdego lekarza ktory sie przewinie zeby wrazie czego uratowac siebie albo swoje dziecko? Ja juz znam trzy przypadki z mojej miejscowosci kiedy dzieci zmarly bo lekarz nie chcial zrobic cesarki Dlaczego to taki problem?? dlaczego za wszystko trzeba placic przeciez to jest ich zasrany obowiazek!!!!ale jak widac dla lekarzy ludzkie zycie jest huja warte!!!!!!!!!!!!

Gdyby ta dziewczyna wiedziała ...że trzeba napewno zapłaciłaby ...Nie ma ceny życia - dla niektórych jest i to tych którzy widza powołanie ...składaja przysiege aby niesc korzysc zdrowiu pacjenta....i JEGO ZYCIU

Gość
TTaaaak przysiega dla nich to nic Składaja przysiege HIPOKRATESA!!!!!!!!!!!!!! A Powinni \"HIPOKRYTY\" Usmaża sie w piekle!!!!!!!!

Szkoda tylko ,ze teraz jednym \"funduja\"niebo innym piekło ... żal mi rodziny tej dziewczyny ...przyszlego meza....Ehh...

Gość
a znam tych gnojków\"-lekarzy\" nazwiska Oni w tym szpiatalu maja super sprzet i super fachowców tylko checi im brak jak nie widza banknocików

Rodzilam w prywatnym szpitalu ktory ma podpisana umowe z nfz, cial mnie moj lekarza ktory byl pod tel 24 na dobe, opieka wspaniala, pokoje 2osobowe z lazienka i tv, oprzeciwbolowy nie trzeba bylo sie prosic. I wiecie co................................... nikt nie zazadal ode mnie kasy, nawet nie sugerowali.............. Nich bedzie wiecej takich szpitali, niech tworza prywatne ktore podpisuja z nfz. Czulam sie jak w sanatorium. Oczywiscie ze bolalo bez tego sie nie obedzie ale traktowanie ...................... zycze kazdemu takiego podejscia lekarzy. 1cc wspominam gorzej ale mialam cudownego lekarza ktory zrobil wszystko zeby mi i dziecku nic sie nie stalo. Szpital typowy panstwowy ale lekarze ok!!! Pisze w tym temacie cos optymistycznego nie po to zeby odwrocic uwage od Karoliny i jej rodziny ale po to zeby dziewczyny ktore maja rodzic nie denerwowaly sie na zapas!!! Jeszcze raz- . to beda ciezkie swieta dla tych ludzi!!!

Masz racje znajoma.Nie po raz pierwszy :) Ja równiez nie mogę narzekac na mój szpital.Bez banknocików :) a mimo wszystko nie moge sie niczego przyczeoic...polozna byla tak ze mna rozmawiala tak mnie dopingowala...byla naprawde serdeczna -widac z powolania ! Nie zaplaciłabym ani zł.W koncu pracujapanstwowo ich wyplaty biora sie z naszych kieszenie ...nie lubie smarowania\"nie robie tego ....podziekowalismy przy wyjsciu ze szptala ...bukietem kwiatów...czekoladkami Merci i kawka Tchibo- :)-zasluzyli -- ale to podziekowanie a nie łapówa!! Ale prawda jest taka dopóki ludzie nie beda dawac dopóty ONI nie przestana brac:( Bo nie wierze ,zeby mogło byc na odwrót ! :O

Gość a moze by tak
ta dupa najpierw sie przebadala zamiast od razu dawac dupy!!!! Wtedy wiedzialaby ze jest chora i czym grozi w takim wypadku zajscie w ciaze!!!!