Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetpie

Normalnie SZOK!!!!!

Polecane posty

............... Aż mnie ścisnęło w gardle..........28 tc............ja rodziłam w 27 tc. Ale DZIĘKI BOGU trafiłam do wspaniałego szpitala, gdzie opiekę miałam rewelacyjną bez kasy - moje Bliźnięta również mają taką opiekę i również bez kasy.......... zaznaczam, że szpital (ze względu na młodą ciążę i zagrożenie dla Dzieciaczków) PAŃSTWOWY - szkoda tylko, że w naszym \"wspaniałym\" kraju jest niewiele takich szpitali:( Współczuję Rodzicom Kobiety (strata Córki i jeszcze dwojga Wnucząt jest dla mnie...............niewyobrażalną tragedią ) a jeszcze bardziej współczuję Narzeczonemu i niedoszłemu Tatusiowi:( .............. Okropna tragedia:(

Gość durna babo
do a może by tak Pracowałam w laboratorium w Instytucie Położnictwa i Chorób kobiecych AM w Gdańsku. Było to 8 lat temu i każda kobieta z małopłytkowością dostawała tzw masę plytkową przy porodzie. Więc nie chrzań, że to wina tej dziewczyny. Ona mogła urodzić zdowe dzieci i sama mogła żyć, tylko trafiła w ręce leni śmierdzących, którzy za nic mają życie ludzkie. Takie schorzenie można wykryć robiąc najbardziej podstawowe badanie krwi - morfologię. Pytam, dlaczego lekarz nic nie zrobił? Przecierz miała chyba kolejne badania? Ale mnie wkur....

Gość
brak sów...................

Gość no to ja...
Bardzo żal mi tej dziewczyny, jej dzieci i rodziny. Ale ty się net-ar zdecyduj w końcu - czy ciężarne w tych kolejkach przepuszczać (bo może dojść do podobnej tragedii czy ciąża to nie choroba i niech sobie z tymi wózkami w marketach stoją). Ty raz tak, raz inaczej - jak Ci wygodnie, co? Net-ar ginekologiem chyba nie jesteś, rentgena też w ślipiach nie masz - więc może zamiast się wykłócać się z ciężarnymi o ich "prawa" po prostu przepuść je!!! A o szpitalu na Polnej też słyszałam horrory! Kondolencje dla rodziny!

Gość
a co ma ustepowanie do smierci tej dziewczyny i jej dzieci

Smutne i cholernie niesprawiedliwe:( Ciężko nawet wyobrazić sobie co czuje ta rodzina. Brak słów...