Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalee

przeceny w Anglii

Polecane posty

Gość szalee

czy to prawda ze w Anglii miedzy Swiętami a Nowym Rokiem są duże przeceny wszystkiego o 50%. a nawet jesli nie, to co np z kosmetyków ubran, czy sprzetu agd można kupic taniej niż w Polsce?

Gość oooooooooooo
Tak to prawda, mozna kupic duzo rzeczy za polowe ceny a czasem nawet mniej

tak tak ostateczne ceny sa nawet do 70%,ja akurat na ten czas lece na wyspy:)he szykuje sie shopping!

Gość przeceny zaczynaja sie
w drugi dzien swiat, wtedy faktycznie jest taniej, za to tlumy ludzi niesamowite.

Gość ja ja ja
i w lipcu i w sierpniu...

Gość szalee
no a co sie opłaca kupic w Anglii? słyszałam ze kosmetyki z "wyższej półki" są o wiele tańsze niz w polsce(tak normalnie,nie po przecenie)

Gość 1234567890maha
Chciałbyś dostać bezpłatne gadżety, darmowe próbki, katalogi i wiele innych darmowych gratisów? Ta strona jest właśnie dla Ciebie - wystarczy się zarejestrować. Znajdziesz tutaj m. in. adresy www i e-mail na których możesz zamówić t-shirt-y, karty telefoniczne, podkładki pod myszkę, pocztówki, długopisy, naklejki, breloczki, drobiazgi dla dziecka, dokumentację turystyczną wielu miast i państw oraz wiele innych bezpłatnych rzeczy. Nie musisz znać języków - oferujemy Ci gotowe teksty, dzięki którym wysyłanie próśb stanie się łatwe i przyjemne. http://free.amciu.com/news.php :)