Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyskretna

Slub...

Polecane posty

A ja widze desperacje wszędzie, bo ewidentnie masz głęboko w poważaniu to czego twój chłopak chce. Poza tym wypowiadasz się na poziomie emocjonalnym 15 latki. Bo ja chę. Nie ważne gdzie nie ważne jak, ale chcę.,

Poza tym co obiawiasz, że cię zostwai czy jak, że tak byś tego chciała? A ja powiem ci, że czy zamieszkasz z nim czy weźmiesz ślub, i tak cię to przed niczym nie uchroni. Nawet twoje ja chce i postawa rozczeniowa.

Gość liittle that little this
mam 20 lat, moj chlopak 23 lata , on pracuje ja nie. Kochamy sie, myslelismy o slubie ale... wszystko w swoim czasie :) jak skoncze studia wtedy sie zastanowimy co dalej :) nie wiem po co sie spieszyc ze slubem ... bedziecie malzenstwem wiele lat, narazie trzeba wykorzystac ten czas przed slubem ! przeciez to takie piekne.. wszystko w swoim czasie... do llljjj twoj chlopak chce wziasc moze i z toba slub ale wtedy kiedy bedzie juz mial prace i bedzie wiedzial ze da rady z pensji utrzymac rodzinę. Dla mnie bezsensy troche jets wynajmowanie mieszkania i co cale zycie bedziecie wynajmowac albo mieszkac u rodzicow? pozdro

Boże llllljjj, idź się leczyć dziewczyno, masz fioła na punkcie ślubu! Gdybym była Twoim chłopakiem, uciekłabym już dawno A potem takie płaczą, że rozwody itp. Małżeństwo to poważna sprawa. A chłopak tak notabene nie wydaje się być zainteresowany.

Gość llllljjj
okokoko: ja bardzo licze sie ze zdaniem mojego chlopaka i jesli oczywiscie on nie bedzie chcil narazie jeszce ze mna wziac slubu to nic sie nie stanie!przeciez wcale mi tak na tym az nie zalezy :D wole aby to bylo wtedy gdy faktycznie bedziemy juz gotowi materialnie na zalozenie rodziny. wazne zebysmy oboje tego chcieli, a pewnie zaloze sie ze bedzie jeszce kiedys tak :P ze to on bedzie chcial a ja nie bede zdecydowana :P:P

Gość llllljjj
liittle that little this : ja tez Cie popieram i pozdrawiam!! na pewno masz racje.:)

Gość llllljjj
Nusz f bżóh : oczywiscie ze wydaje sie zainteresowany !! :o i tak jak powiedziała liittle that little this - wszytsko w swoim czasie! moj chlopak jest poprostu realista i dobrze wie czym takie moje lekkomyslne pomysły moga sie skonczyc :D