Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura_90

Półmetek

Polecane posty

Gość laura_90

Wybieram się jutro na licealny półmetek. I zastanawiam sie jak sie ubrac..? Elegancko? Wieczorowo? Jak na dyskoteke? Postawic na wygode? Nie mam zielonego pojecia.. Prosze o jakies propozycje.

Gość wieczorowo
ale na luzie

na moim polmetku dziewczyny ubrane byly raczej elegancko, ale nie przesadnie. Tzn kiecki za kolana itp, niektore byly u fryzjera, ale nie mialy jakis zmyslnych fryzur... razej proste wloski, albo jakos skromne upiete. Królowaly kiecki w grochy, chyba z 6 dziewczyn mialo takie same :/zdarzaly sie tez takie w jeansowych spódniczkach i w legginsach, ale jakos nie wyroznialy sie specjalnie. a moze potraktuj to troche z przymrozeniem oka?:> poza tym to trzeba postawic na dora zabawe i juz :)

Gość O mój Boże
to takie dzieci nawet tu piszą :O dobranocka niedługo a nie kiecki ci w głowie

Gość O mój Boże
jej nick sugeruje 16 lat, wkrótce skończy 17. 18 lat to byłby półmetek liceum dla kogoś, kto powtarzał klasę :O nie, nie mam 50 lat. ale to jest cafe dla kobiet,nie dziewczynek

za 2 tygodnie koncze 18, w tym roku mialam polmetek. mysle ze kafe, to forum dostepne dla wszystkich bez wzgledu na wiek... ale moze to tylko moje zdanie... i bardzo prosze powstrzymac sie od zlosliwych komentarzy..

Gość ciekawska12345432
zgadzma się, też mi sie nie podoba, że wiele tu piszacych osób i - o zgrozo - dajacych rady Kobietom, urodziły sie po 1990 roku albo w okolicach :/

Gość O mój Boże
ale liceum kończy si,e mając 19 lat i to rocznikowo, czasami nawet jeszcze są to nieskończone urodziny. więc jak możliwy jest półmetek, czyli co, połowa 2 klasy, mając 18 lat i to skończone? ale coż ,pokolenie gimnazjalistów to już inna sprawa :O

trudno, nie zmienisz tego... tak to jest jak ktos chce byc uprzejmy i sluzyc rada... uwazasz ze \"kobieta\" nie moze zaczerpnac jakiejkolwiek rady od \"dziewczynki\"?

Gość O mój Boże
Kobietom, urodziły sie po 1990 roku albo w okolicach :/ to są dziewczynki!!!!! no, dziewczyny,ale na pewno nie kobiety!! 18 lat nikomu nie gwarantuje dorosłości.

do \"o moj boze\" kochana, przeczytaj jeszcze raz co napisalam do Ciebie wczesniej ZA 2 TYGODNIE KONCZE 18 LAT juz teraz rozumiesz?:.

Gość O mój Boże
nie jestem dla Ciebie kochana lecz Pani przeczytałam i rozumiem, ale to nijak się nie ma do tego,że autorka która uciekła ma 16 lat

Gość ciekawska12345432
o mój boże - przeczytaj sobie dokładnie mój post bo nie umiesz widze robić tego ze zrozumieniem. gówniary, które dają rady kobietom, urodziły sie po 1990 roku - rozumiesz? :o

ale ja nie twierdze ze jestem dorosla... nic takiego nie napisalam. tylko obecnosc mlodszych osob tez moze byc przydatna np. czeto ktos prosi o przetlumaczenie czegos na jakis obcy jezyk... osoby mlodsze czesciej na codzien obcuja z tym jezykiem bo w KAZDEJ szkole sredniej nauczany jest jezyk obcy, a pracujacy, studiujacy niekoniecznie maja takie zajecia. ot co

Gość O mój Boże
ciekwaska, twoja wypoweidz byłą tak skonstruown,że można ją było zrozumeić na dwa sposoby Kili Riki Tiki - no nie powiem,ciekawe tematy zakładasz.......... może ci napiszę, co ja dziś jadłam na obiad

Gość O mój Boże
niczego nie rozpoczęłam, właśnie kończę mój pobyt na kafe i wychodzę na kolację z moim narzeczonym a ty siedź tu sobie i zakładaj tematy o kolacjach właśnie, tak po obiedzie

Gość a zainteresowana wcielo

Gość laura_90
Zainteresowaną nie wicieło, ale w przeciwieśtwie do `dorosłych narzeczonych` robi jeszcze cos innego niz tylko cały czas spedza przed komputer. Za miesiac kończe 17. Skoro 'Pani' nie ma nic ciekawego do powiedzenia w moim temacie, to niech się nie wypowadia. Po co w ogole wchodzi na tema o tytule "półmetek" skoro nie ma o nim znielonego pojęcia, bo jesli w ogole kiedys na nim była to jakies hmm.. 15 lat temu?