Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cornflakes

ja leze chora do gory a on na dole z chlopakami piwko pije

Polecane posty

Gość cornflakes

szlak niech trafi takiego faceta, odechciewa sie wszystkiego, gdybym mogla chociaz wyjsc z domu i tego nie sluchac. Jak On byl chory to caly czas bylam z nim a nie imprezki sobie robialam. Mam wszystkiego dosc, czy naprawde co sobote trzeba chlac, czy to jest gdzies napisane ze co weekend musi byc impreza???

Gość blupblup
heheh dlatego ja potem jak on byl chory, to sobie szlam na impreze nie badz naiwna faceci to huje:)

Gość Laseczka**
Współczuje !!

Gość annanasek
olej go poki czas!!!! do diabla z takim facetem :-p

Gość cornflakes
ja bym nie mogla wyjsc sobie na impreze i dobrze sie bawic wiedzac ze on lezy w domu chory. Mam straszna grype to tego jestem w ciazy co jest bardzo niebezpieczne dla dziecka, potrzebuje ciszy i spokoju a nie pijackich durnych chlopow w moim domow. On mowi ze to zadna impreza tylko posiadowka haha moze ale przeszkadza mi to ze pije i tyle.

Gość tschumi
zejdz w szlafroku na dol..usiadz obok, jak zaczniesz kaszlec ( nawet rob to specjalnie) to zobacza to jego kumple.. bedzie kazal isc ci do lozka, powiedz ze samej jest ci smutno i zle i ze sie nudzisz...i potrzebujesz Jego...glosno i dobitnie przy kolegach.. jemu zrobi sie glupi, bo Ci uslysza, jaki z niego palant,ze kobiete sama w potrzebie zostawia.... ...albo spakuj sie i wyjdz do rodzicow, z tlumaczeniem, ze nie masz w domuopieki, ktorej potrzebujesz...ale to juz troszke dzicinne..

Gość cornflakes
za pozno zeby olac, bo to moj maz i ojciec mojej kruszynki ale niespodziewalam sie tego po nim

Gość tschumi
albo zadzwon, jako anonimowa osoba, na policje, ze Ci halas przeszkdaza.. przyjada i przegonia pijanych kolegow ;)

Gość cornflakes
nie moge nigdzie wyjsc bo strasznie sie czuje ledwo sie ruszam mam problemy zeby do toalety dojsc, cholerna grypa

Gość annanasek
to zejdz na dol i wypros trowarzystwo powiedz ze jestes chora i w ciazy i chcesz odpoczac jak chca balowac to wypirdalac z domu!!!!! wygon ich!!! i jego taz moze jak wyjdzie na mroz to oprzytomnieje!!!

Gość Laseczka**
Każdy facet po ślubie się zmienia !! Na początku jest miły, kochany, troszcy się a póżniej olewka!!

Gość cornflakes
tschumi - dobre z ta policja zrobie tak jak sie impreza przedluzy

Gość annanasek
jak nie mozesz sie ruszac to zawolaj maza powiedz mu ze juz tego nie zniesiesz ze potrzebujesz zeby sie toba zaja i niech wyprosi kolegow bo bardzo sie zle czujesz moze zrozumie co??

Gość cornflakes
ja jednak wierze, ze nie kazdy sie zmienia na gorsze. Moj tata byl zawsze dobry dla mamy, moj brat sie zmienil ale na lepsze. A moj no coz nie jest najgorszy, jest dobry i opiekunczy i kocha, tylko ten numer dzisiaj mnie powalil na kolana, nie wiem co go napadlo, nie chce dzisiaj z nim gadac bo jest wstawiony i nie warto ale jutro dam mu popalic.

Gość tschumi
zacznij krzyczec ze cie boli podbrzusze, ze masz skorcze,,, oprzytomnieja, stanisz sie w centrumz ainteresowania.. a koledzy moze zrozumieja ze to nie czasi miejsce na imprezki

Gość annanasek
no to trzymaj sie bo chyba ciezka noc przed toba... powodzenia!!

Gość cornflakes
te pijaki musza wstac o 5 bo na 6 do roboty i wtedy ja bede sie smiac haha mam nadzieje ze kazdy z nich bedzie mial kaca zycia to najlepsza kara na swiecie

Gość cornflakes
a w ogole dzieki za zrozumienie razniej sie robi na duszy, moglam przynajmnie sie wygadac

Gość czincia
po prostu przeczekaj , facet jak pijany to i tak kobiety nie zrozumie,chocbys nie wiem co zrobila,dzis bys sie z nim poklocila a jutro bedzie cie przepraszal.My kobiety takie jestesmy jak on chory ,to my z nim siedzimy nie idziemy balowac, ale jak my kobietki ich potrzebujemy to ....ehhhh szkoda gadac.

Gość cornflakes
no ale teraz to przesadzil, ta muzyka glosno i do tego taka ktorej nienawidze, ale jutro mu pokaze przysiegam, jestem zla

Gość i co tam u ciebie
?

Gość cornflakes
nadal leze do gory a on nadal na dole w najlepsze sie bawi, nawet nie przyjdzie do mnie zapytac sie jak sie czuje, z tego co slysze jest ich chyba 4 facetow. Szkoda gadac. I jeszcze muzyka glosno leci.

Gość nadal leze do gory
a co, wolisz lezec twarzą do dołu? :P

Gość i co tam u ciebie
miałaś zadziałać z policją :o albo zejdź tam na dół i przego0ń towarzystwo.... co za egoisci, no

Gość cała kobieta
Egoistka, ktora chciala aby sie wszystko wokol niej kreciło:P

Gość cornflakes
blyskotliwe

Gość nadal leze do gory
chyba leżę na górze a on na dole? :P

Gość i co tam u ciebie
bzdury opowiadasz :o przecież ona jest w ciazy, do tego chora, ma prawo gorzej się czuć i pragnąć spokoju i opieki! a ten mądrala nawet do niej nie zajrzał!!!

Gość nadal leze do gory
ale jak mozna pisac Ja leżę chora do góry?????? Myslałby kto, ze ma anginę :P

Gość Lalalalililii
mialam taka sytuacje rok temu...z tym, ze nie mieszkalismy razem. przyszlam do niego, mialam grype, haftowalam jak kot co chwile, a on z kumplami w pokoju obok urzadzil sobie imprezke. po kazdej, wspolnej, razem sprzatalismy ale po tej byl wyjatkowy syf a ja....zmylam sie nad ranem zostawiajac wszystko na jego glowie :P