Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona coraz bardziej

po jakim czasie bycia ze soba ON zaprosił was do siebie?

Polecane posty

Gość rose rose rose
mialam na mysli, ze o remoncie od niedzieli im powiem :)

Gość rose rose rose
ja juz wybralam !!!!!!!! REMONT! Ale Ty chyba tez???

Gość rose rose rose
tylko go uprzedz, ze zanim nie skonczysz remontu, to go nie zaprosisz!!! ;)

istnieje jednak niebezpieczeństwo, że to on mnie wystawi na wycieraczkę... :o zwłaszcza, jak zaraz nie pójdę się kąpać!!!! ;) dobranoc!!!!! :)

Gość rose rose rose
Dobranoc :) Pozdrawiam

Gość moj dom jest
przed remontem z 30 lat :P nie wiem czy wiesz ale takie rzeczy kosztują, a nie każdy dużo zarabia, ma od kogo pożyczyć czy ma zdolnośc kredytową

Gość rose rose rose
ja nie mam nic do remontow, ani do tego, ze mozna czasem nie miec pieniedzy, zeby go wykonac! Jesli poczules/ poczulas sie urazony/-a, to wybacz. Chodzi mi o to, ze u autorki topicu sytuacja jest przynajmniej dziwaczna! KOles co chwile cos wymysla, zeby jej nie zaprosic!

he he... no to sie wyjasnilo. Mamusia nie polubila. I on .. dobry synek pewnie jej nasciemnial ze to tylko kolezanka byla. I teraz nie wie jak ma mamusi powiedziec ze ta dziewczyna z wesela nadal w jego zyciu istnieje ;) Nie wiem jaki jest jego problem. Kazdy kolejny facet z jakim sie spotykalam zapraszal mnie do domu bez problemu. Mialam takiego jednego chlopaka z bardzo biednej rodziny. Jeden pokoj, kuchnia. Szescioro ludzi w domu. Ojciec pijak. Wstydzil sie bardzo mnie zaprosic (jak mi pozniej powiedzial) ale i tak to zrobil po ok 2 miesiacach bo stwierdzil ze jak mam z tego powodu odejsc to lepiej wczesniej niz pozniej. moj obecny zaprosil mnie do siebie po 3 tygodniach. dla mnie by bylo dziwne gdybym czekala latami

witam wiecie mnie tez text o remnocie nie przekonal bo jakos ksiedza po koledzie (chodzil 4dni temu) mogli przyjmowac i syf im nie przeszkadzal! (ZAPOMNIALAM MU TO WYPOMNIEC W ROZMOWIE!!!!) WIEKSZOSC Z WAS jest taka madra ma dla mnie takie zajebiste rady tylko zaloze sie ze malo ktora mogla w zyciu spotkac tak wartosciowa osobe jak mi sie udalo! PO RAZ SETNY MOWIE _ nie ma zony,dzieci ani innych zobowiazan! wierzcie lub nie ale zawsze moglam na niego liczyc, zawsze mi pomogl jak potrzebowalam pomocy,i naprawde duzo dla mnie zrobil! a to ze mnei nie zaprosil do siebie jest dla mnie nienormalne bo to troche tak jakby czytac ksiazke nie znajac polowy liter z alfabetu i dlatego mnie to tak boli!!!!! A PREZENT dalm mu wczoraj u siebie!

Gość j abym go zostawila
moze w domu jets cos lub ktos kogo sie wstydzi?

Gość do zrozpaczonej
uwazam ze jestes wyjatkowo dziecinna a ta cala histryjka jest zmyslona. niby pracujesz itd a po sposbie pisania czuc kilkunastoletnia dziewczynke. no i problem tez w gruncie rzeczy smieszny.

Gość ale jak to.......
ksiądz chodził 4 dni temu po kolędzie?

Gość u nas
ksiądz po kolendzie chodzi przeważnie po świetach nei przed jakoś dziwnie to u Was wygląda... Wiesz powinnać pojechać do niego teraz, wpaść na herbatkę i wszystko by sie wyjaśniło. Czekasz juz dwa lata a On nei pierwszy razm mówi, zę zaprosi CIę za tydzień.. dwa itp. Sama nie chyba uwierzyłaś w ta historyjkę o remoncie. Dasz mu te wa tygodnie - oki On sobie ukryje co ma do ukrycia, a Ty chyba chciałaś dowiedzieć się prawdy?Albo mi się tylko wydawało...

Gość taka jedna .....
do autorki -> a nie pomyślałaś, że to jakiś dziwny zbieg okolicznośći że nagle ma remont przez 2 tyg akurat na czas świąt i sylwestra ?? Wg mnie coś tu jest nie tak bo wybacz ale nikt nie robi remontu na okres Bożego Narodzenia no chyba że im rura pękła w łazience i muszą kłaść płytki :o wiesz ja obecnie nie mam faceta tylko przyjaciela i on :) po 3 m-cach znajomości zaprosił mnie do siebie a ja potem jego do siebie i tak się odwiedzamy bo nie mamy nic do ukrycia :P nie wiem ale dla mnie to dziwne i coś jest nie tak - radzę wleciec do niego z wizytą - jak bedzie się znowu wykręcał remontem to powiedz że on cie nie przeraża bo nie jeden masz za soba i wiesz jak wszystko wygląda itp. ;-)

Gość agata----
zrozpaczona to co ci odpowiedzial z tym ze jego mama nie chce abys tam przyjechala bo remont sie szykuje jest bardzo watpliwe.... mysle ze zazwyczaj mamy chca lepiej poznac dziewczyny swoich synow po drugie remontu nie zrobisz przez okres 2 tygodni w okresie swiateczno-sylwestrowym. To jest smieszne;> i to samo sobie pomyslalam ze ksiadz po koledzie chodzi po swietach a nie przed... dziwne to on klamie :( a ty chcesz udawac ze w to wierzysz

Gość dagmara22
moim zdaniem nie klamie. tzn moze klamie ze to mama sie wstydzi tego mieszkania. tak na prawde to on sie wstydzi. nie krzycz na niego. sprobuj sie wczuc w jego sytuacje i porozmawiaj z nim. powiedz ze nie ma sie czego wstydzic, ze go kochasz i w ogole. zrob tak. moze to odniesie skutek.

Gość no zara zara
hahahhaha ksiadz po kolędzie przed kolędą :D:D:D

Gość a ja tak powiem
zrozpaczona,ale scieme walisz.....straszna..... albo jestes naiwna albo chora psychicznie

Gość Uhahaha
Ksiądz po kolędzie jeszcze nie chodzi!!!! No, to już chyba wystarczy, zeby uznać topik za prowokację!!!!!!!!!!!!!!

Gość amożżże
on jej wmawiał, że ksiądz u niego chodzi po kolędzie- traktowłl to jako kolejną wymówke aby ona do niego nie wpadła????????......no ale jesli autorko uwierzyłaś w to, to ci powiem że jesteś bardzo naiwna i on tak może wnieskończoność ciągną takie wymówki, jeśli on cię nie zaprasza do siebie to ty go nie zapraszaj i już~!!!! ...wypady na miasto po pewnym czasie dadzą mu sie w znaki- spustoszą jego kieszeń ;)

sorry ale widze ze wiekszosc osob chyba niepotrzebnie tu zaglada chyba zle zrobilam pokazujac sie na tym forum! NIE CHCE MI SIE CZYTAC TEXTOW TYPU "PROWOKACJA","ZALATUJE MALOLATA" NA razie nei bede sie tu pokazywac -... macie racje jestem chora psychicznie ! DO agata---- ,no zara zara i innych osob ktore wykazuja tu duuuzo rozsadku i doroslego podejscia do zycia - dziekuje wam bardzo bo wasza konstruktywna krytyka pozwolila mi wreszcie na zebranie sil i zadanie jedneko prostego pytania! Dla mnie byla to rzecz niesamowicie trudna a Wy kobietki pomoglyscie mi zrobic ten krok! jestem wam wdzieczna bo o wiele latwiej rozmawia mi sie z osobami ktorych nie znam niz z nawet najblizsza przyjaciolka!

na pewno odezwe sie do 2 tyg aby powiedziec czy wreszcie to zrobil ....do zobaczenia

na pewno odezwe sie do 2 tyg aby powiedziec czy wreszcie to zrobil ....do zobaczenia

zrozpaczona coraz bardziej dlaczego nie odpowiedzialas na pytanie? dlaczego u Was ksiadz chodzi przed Świetami? dla mnie to ten cały topik to ściema

Gość no zara zara
to powodzenia :) oby sie wszystko wyjasnilo wesołych świat 🌼

.................. (do osoby ktora tak zaciekle uwaza caly topic za scieme a ciagle dopisuje nowe posty) GDYBY PRZECZYTALA CALYYYYY topic TO BYS SIE DOWIEDZIALA ZE ON MIESZKA DOSC SPORY KAWALEK ODE MNIE!!!! wiec nie zadawaj mi glupich pytan "czemu ksiadz u mnie chodzi przed swietami - bo ja akurat ksiedza nie przyjmuje i nie za bardzo znam sie kiedy chodzi a kiedy nie!