Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo co jest

MÓJ FACET MA WIBRATOR!!!

Polecane posty

Gość gość
Zdradza Cie z wibratorem, na bank:D

Gość Don Juan.De Marco
kup mu baterie do tego wibratora bo jak leżał i on go nie wyjmował to pewnie było mu głupio że ma nieczynny sprzęt i bał się ośmieszać przed tobą

a moze po prostu chcial sprawdzic jak to jest z tym masowaniem prostaty, dlatego tez zaopatrzyl sie w ten \"wynalazek\" :>

Gość Don Juan.De Marco
a może chciał wymasować okrężnicę, jaki długi był ten wibrator

Gość ala1234
zabierz mu ten wibrator tak po cichutku i jak dojdzie do zblizenia miedzy wami wyciagnij go i powiedz ze teraz pobawicie sie we trojke : i zobaczysz jaka bedzie jego reakcja :) i sam sie przyzna skad i po co go ma :) nie martw sie

Gość teddiisex
ja sobie czasami wkładam wibrator w dupcie, lubie to bo ekstremalnie się podniecam, jak któraś w was by chciała mnie to robić zapraszam.

Gość Don Juan.De Marco
No i co z tym wibratorem. Nadal go sobie wsadza

Gość Don Juan.De Marco
A może wolałby sex w trójkącie On, Ty i jeszcze jakiś kolega. Wtedy podczas zabawy wibrator byłby dla ciebie

Gość Kokotaa
No i co z tego ze ma wibrator? Wielu facetow lubi zabawy z tyleczkiem - to normalne bo tam sa jedne z najczulszych miejsc - tylko nie przyznaje sie do tego, bo wiekszosc zacofancow reaguje tak jak wy tutaj - GEJ.Moj misiek tezma wibrator,fakt faktem ze uzywa go podczas zabaw ze mna,a nie sam,niemniej jednak ma.A ten Twoj moze trzyma pod lozkiem,bo wiekszosc kobiet na samo slowo wibrator sexshop lub sex analny dostaje histerii wysypki i wyzywa faceta od zboczencow:)

Gość Siema...
Mam dla ciebie świetną rade weź go do łóżka i powiedz żeby ci go wciskał i będzie po sprawie :DD

Gość gość
Mój mąż ma większą kolekcję ode mnie ;) A pierwszy wibrator kupiliśmy jak już byliśmy razem, penetracja anusa dla mężczyzny jest baardzo przyjemna, a orgazmow nie da się porównać do tych jakie mają podczas seksu klasycznego, porozmawiaj o tym z nim szczerze, może masz ogromne szczęście i trafiłaś na faceta który nie boi się swojego ciała i odkrył więcej niż statystyczny mężczyzna, jeśli tak to włączcie jego zabawkę do waszego seksu, takie zabawy bardzo zbliżają partnerów a dodatkowo dasz mu pewnie najlepszy orgazm jaki miał w życiu