Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie............

Mam pytanie, chodzi o hemoroidy, proszę, nech mi ktoś odpowie....

Polecane posty

Gość mam takie pytanie............

Bo martwię się, ze będę miała jakieś hemoroidy:o!!😭 Czytam wszędzie, ze na początku ma sie ból przy oddawaiu stolca, luźne stolce, świąd odbytu i krew na papierze toaletowym.... No i tak. Nie wiem, czy ja mam w takim razie hemoroidy:( Bo mam luźne stolce. Ale kiedyś nie miałam. Zrobiło mi się tak od stresu... Często ma też uczucie, ze się nie wypróżniłam do końca. Ale właśnie to dlatego, ze mam bardzo szybką przemianę materii i po prostu czasami mogę się załatwiać do skutku, nawet 3 razy pod rząd i jakoś zawsze coś mi sie udaje zrobić, więc chyba jednak naprawdę nie do końca się wypróżniam... Poza tym chyba to normalne, że zaraz po sprawie tyłek sobie kilka chwil wraca do normalności:p że tak powiem. Iczasami mam tak, ze czuję jakbym miała robaki w tyłku:o Dosłownie. jakby coś mi się ruszało w tyłku:o Nawet myślałam, ze mam jakieś robale, ale nie mam. To się rzadko zdara, ale mam czasami takie wrażenie, powiedzmy kilka razy w roku.... No ale teraz inna sprawa... Od kilku dni jak się załatwiam, to trochę w samym momencie oddawania stolca boli mnie tyłek. Tzn. czuję takie kłucie:o I zawsze w tym samym miejscu. Wcześniej też tak kiedyś miałam. Ale myślałam, z eto tez normalne, że czasami przeciez można sobie cos tam "naciągnąć" kilka dni poboli i przestanie. Poza tym jem dużo pestek dyni, orzechów i takich rzeczy, więc czasami wysruwam je w całości prawie:o i nawet sobie pomyślałam, ze mogłam jakoś uszkodzić sobie naskórek gdzieś tam. No i w końcu ta krew... Co to zaczy krwawienie, krew na papierze? Czasami własnie, jak się załatwiam, to na papierze zostawiam malutkie, czerwone ślady, ale one są tak maleńkie, że po prostu nie mają nawet 1mm:o Juz na papierze. Są takie maleńkie, czerwone, dosłownie ledwo widoczne... I nigdy nie było więcej niż jeden taki ślad. Zawsze myślałam, ze po prostu pod wpływem stresu nabawiłam się jakiegos zespołu drażliwego jelita, bo ciągle mnie coś boli, cos mi niedobrze, no i takie tam. Ale teraz się zastanawiam, czy mam "krwawnienia" i czy to hemoroidy:o Sor za taki temamt, ale się martwię:( Jak ktos może i wie, niech napisze cos o tych krwawieniach, jkaie konkretnie one są, czy taka malutka kropeczka to już krwawienie? \

Gość może tu
strona się nie otwiera, wiem... Wpisz "hemorojdy" w wyszukiwarkę w kafeterii, a znajdziesz takie tematy

Gość może tu
oczywiście "hemoroidy" :D

Gość ale tam jest o zewnętrznych
hemoroidach... A tam nie ma:( Chodzi mi o to, jakie jest to krwawienie, jak duże. Czy taka kropka mała to juz to???

Gość upupupupupu