Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pesymisTka24

czy wypada isc na slub kolezanki bez partnera?

Polecane posty

Gość pesymisTka24

nie mam z kim isc :-( o ile do kosciola na pewno pojde, bo brak partnera nie przeszkadza o tyle na wesele juz sie boje, bede pewnie siedziec jak ten kołek i rozmawiać z podstarzałymi emerytami, których żony już poumieraly albo zajmują się wyłącznie szydełkowaniem lub haftowaniem na drutach jakie są wasze doświadczenia

W zeszłym roku tuz po rozstaniu byłam sam na weselu przyjaciółki , świetnie się bawiłam i , o dziwo, bo to nie jest dla mnie typowe:P, wytańczyłam za wszystkie czasy.Pierwszy raz w zyciu opusciłam imprezę ostatnia:)

Gość głowa do góry
trochę więcej optymizmu ;) na weselu może się okazać, że jest jeszcze kilka osob bez pary. jak się "odnajdziecie" w tłumie ;) zabawa może być przednia :)

Gość Martisha**
zapytaj kolezanki cz tylko Ty bedziesz bez pary, jesli tak to radze Ci nie isc, bo bedziesz siedziec sama! jesli natomiast beda jeszcze jacys sami faceci to smialo mozesz isc;)

studiowalam z kolezanka na drugim koncu polskii dostalysmy zaproszenie od wspolnej kolezanki na slub ja poszlam sama bokombinowac nawet czasu nie bylo a kolezanka na predce zaprosila sasiada ja bawilam sie nienajgorzej :p ale ona do d... facet okazal sie totalna porazka i sama zalowala ze z nim poszla konczac moj wywod :) lepiej isc samemu i jak bedzie kiepsko to najwyzej o 22 do domciu a nie wypada nie isc

Gość joohn brawo
lepiej nie idz, oszczedz sobie drwin i kpin do kosciola ok, ale wesele sobie daruj

idz i sie dobrze baw najczesciej jak sie wydaje ze bedzie beznadziejna impreza to jest super brak partnera wcale nie oznacza ze bedziesz sama siedziec jak kołek i zle sie bawic a nuż jakis fajny kolo tez bedzie sam:P

A moja koleżanka poszła sama (też miała obiekcje) i znalazła tam miłość swojego życia. Jest teraz bardzo szczęśliwa. Pozdrawiam !!!!!!

Oczywiście że wypada. Po pierwsze - może się okazać, że będzie więcej takich osób bez pary. Zresztą - jeżeli będą tam inni Twoi znajomi, to nawet jeżeli będą \"parami\" to napewno nie odczujesz tego i będziesz się świetnie bawić :) Popieram kogoś tam wyżej: lepiej iść samej niż wziąć byle kogo \"na sztukę\". Bo może się okazać kompletną porażką. No a jeśli to dobra koleżanka... to wypada iść. Przynajmniej na chwilę (w najgorszym przypadku).

Cóż, gdybym od posiadania partnera uzależniała uczestniczenie we wszystkich imprezach, jakie do tej pory odbyły się w moim życiu (ponad 31 lat), to nie poszłabym nigdzie... :classic_cool: Na wszystkich imprezach (studniówka, połowinki, bal absolutoryjny, bal w robocie, kilka wesel) byłam sama. I jakoś poszło! :D

Gość owólacja
nie wypada

Gość ow wo ow
szkoda czasu, lepiej zaloz tipsy i ruszaj w miasto wyrywać mięso

wypada co ma nie wypadać? kwestia tego jak się będziesz z tym czuła? ...ja Ci powiem, że któregoś tam razu miałam wesele koleżanki i wzięłam kolegę z pracy ...makabra!!! tylko przeszkadzała mi jego obecność ...żałowałam że nie poszłam sama Było sporo ludzi w miom wieku i par ...i pojedynczych sztuk ;)