Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martisha**

PYTANIE do facetow! wejdzcie

Polecane posty

Gość Martisha**

czy jesli naprawde kochacie kobiete z ktora kiedys byliscie i z ktora bylo Wam dobrze, to czy zrobicie wszystko zeby ja odzyskac? czy moze odpuscicie...

Gość Martisha**
up

Gość ja odpuszczę

Gość Martisha**
czy jeszcze ktos sie wypowie?

Gość ja też........
jeśli to jest jej wina to bym sobie odpuścił, może nie odrazu;), ale bym nie błagał:O Kiedyś tak robiłem, ale nigdy więcej:(

Gość Martisha**
a jesli ona wcale nie zawinila, wrecz przeciwnie, to przez jego glupote zwiazek sie rozpadl?

Gość FajnyGostek
hmm to jak z jego winy i jak nic nie robi tzn ze nie kocha... bo jakby kochal dnia by bez ciebie nie wytrzymal..jak moja dziewczyna ze mna zerwala.. przez moja glupote :) to po 1 dniu o 23 w nocy stalem pod jej oknem i ryczalem co sil w gardle ze jak ze mna nie pogada pobudze cale osiedle.. i heh :p naszczescie pogadala :) bo wczesniej nie chciala nawet telefonu odebrac ;p :)

Gość Martisha**
Fajny gostek dzieki za wypowiedz nie chce pisac o wszystkim, bo to troche skmplikowane, pogmatwane i niezrozumiale dla wszystkich po prostu w swieta mamy sie spotkac, po raz pieerwszy od roku, roku kontakty wylacznie pisemnego. Z tym ze ja jestem dziwna, chlodna, traktuje go na dystans, mam muchy w nosie przez klopoty rodzinne... i tak sie zastanawiam czy pomimo tego sie ze mna spotka?

To teraz mowisz o czym innym juz. Minal jednak rok i jestescie odmiennymi ludzmi niz wtedy. Jesli pokazesz mu \'muchy w nosie\', to pewnie uzna ze sobie z niego zartujesz, albo chcesz sie odegrac za to co bylo i nie traktujesz sprawy powaznie, wiec odpusci zeby obojgu oszczedzic fatygi. Nie mowie ze tak sie stanie, ale wez to pod uwage.

Gość Martisha**
nie wiem co juz mam robic... zranil mnie ale byl dobry i sie o mnie troszczyl, bylam jego skarbem... pewnie powiecie "to czemu zostawil" powiem musial... za tydzien mamy sie spotkac, a ja nie potrafie wykrzesac z siebie odrobiny czulosci i mu jej napisac...