Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne te święta

Czego wciąż mi brak co tak cenne jest ?

Polecane posty

Gość smutne te święta

że kobiety mają mnie tylko za kumpla...Straszny nie jestem z wyglądu ale to chyba za mało....przyjaciółk mam na pęczki , a parnerki zero....

Gość kamilkaa17
To tak jak ja...Dużo kolegów - a tego jedynego brak :(

Ja też tak mam. kumple uważają mnie za super dziewczynę i z którymi się świetnie dogaduje a z partnerami jakoś nie mogę. Wszystko rozpada się po paru miesiącach. Nie rozumiem tego:(

Gość smutne te święta
powoli widze po sobie, że staje się taki Samson, przyzwyczajam się do samotności.....:(

Ludziska głowa do góry, kiedyś znajdzie się ten/ta jedyny/a. Warto poczekać na swoją połóweczkę 😍

Gość smutne te święta
Pepeline tylko mamy po 20 pare lat, wek w którym powinno się kochać , bawić, poznawać świat i ludzi , a my siedzimy w domu, uczymy się pracujemy i z samotności stajey się coraz dziwniejsi...!!!!

Gość smutna taka
a ja juz nie mam sily czekac, juz nie chce, jestem chora z braku przytulania, uczuciam gine juz

smutna taka Przytulam Ciebie KWIATUSZKU i dla Ciebie 🌻 dlaczego jesteś sama , czy nie masz dokąd wyjść , jak to wygląda ?

Gość smutna taka
dzieki za kwatuszka :) mam przyjaciol, znajomych, ale mi brakuje milosci, juz tyle czekam i nic_ tęsknie za uczuciem, po prostu i jak wracam do domu, dobry humor znika a zostaje pustka

Gość smutne te święta
nie chce się nic robić bo nie mam dla kogo,

Gość co dalejnie wiem
Bardzo smutne!!!I najgorsze,ze nie wiem co dalej?Miałam kogoś,był dobry i mówił,ze mu zależy ale ja ...nie potrafiłam zapomniec o byłym.I cóz znowu jestem sama(zerwałam z nim).A były chłopak świetnie sie bawi ze swoja nową dziewczyną.No cóz,nie umiem sie oszukiwać i nie chcę nikogo krzywdzić!pozdrawiam smutasków!!!

Gość smutna taka
sięgam smutkiem dna to chyba tylko wina mojej naiwności, ale moze sie podniose, nie dzis to wiem, ale moze juz niedlugo i bede silniejsza niz kiedykolwiek wczesniej

Gość alllllllllllllllllkaoaoaa
skad jestes autorze?

Gość smutne te święta
Poznań