Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

miesiąc po zabiegu

Polecane posty

Gość

Wczoraj minął miesiąc, jak dowiedziałam się, że mmoja kruszynka nie przeżyła (9tc). Dziś mija miesiąc od zabiegu i dostałam rano @. Wyniki histopatologiczne wykluczyły jakiekolwiek wady płodu. Czyli jest ok. Za tydzień idę do mojej pani dr i robię jeszcze raz wszystkie wyniki. I czekam z iecierpliwością 4 - 5 cyki i zabieramy się z mężusiem do roboty:D Jeszcze nie tak dawno, parę dni temu nie mogłam sobie z tym wszystkim poradzić, a dziś przyjście @ napawa mnie wielką nadzieją na lepsze jutro, lepszy 2007 rok i czego Wam kobitki życzę z całego ❤️. Dziękuję Wam za miłe słowa pocieszenia, otuchy, a szczególnie: florinie, zieloneszkiełko, Paulce, _Acha_, Evi i innym życzliwym duszyczkom. Dzięki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!! JESTEŚCIE KOCHANE!!!!!!!!!!!!!! 🌼

Karolina_🌻 Ściskam Cie bardzo mocno ! ❤️ Zobaczysz,ze wszystko pójdzie zgodnie \"z planem\" i niedługo bedziesz cieszyc sie z faktu bycia w ciazy 🌻😘 Itego z okazji zblizajacych sie Swiat zycze Tobie z całego serca... Jestes taka ciepła,sympatyczna osobka widac bardzo pragnaca dziecka. Napewno Bógwynagrodzi Ci strate Twojego Aniołka❤️ Aniołek czuwa....nad Toba....wie ze Go bardzo pragnełas i kochasz jest cały czas w Twoim sercu... 🌻🌻🌻

Gość
wszystko bedzie GIT!!!!!!!!! DUZA BUZKA I GŁOWA DO GÓRY!!!

Uściski dla Ciebie :) Trzymajcie sie.Rok 2007 będize dla Was szczęsliwym rokiem! czego Wam życze

Gość
jasne ze bedzie szczesliwy bo ma siodemke!!! Bede trzymała kciuki za ciebie Caroline( i za moja Asie)

Gość
DZIĘKI WIELKIE!!!!!!!!!!!!! 😘 jeśteście kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość
Caroline_23 napisz czy lekarz dał ci jakies wskazówki dotyczace przygotowania sie do ciazy Mam kolezanke Asie, która straciła swoje malenstwo w 8 tyg i własciwie nic madrego jej nie powiedzieli dlaczego nie i juz kwas foliowy -wiadomo trzeba brac cos jeszcze ci zalecili lekarze?

Gość
net-ar jeśli chodzi o specjalne przygotowania, to raczej zdrowe odżywianie, kwas foliowy, mi przepisali feinatal, żeby mnie dowitaminizować po zabiegu. Po trzech miesiącach mam go odstawić. No i badania: toxoplazmozę, listerię, różyczkę(ewentualne szczepienie- 3 mies. po nim nie można zachodzić w ciążę), cytomegalia, prolaktyna, estradiol, tsh 3, tsh4, chlamydia, progesteron, testosteron - no i to chyba wszystko. Jak sobie przypomnę, to napiszę. Acha i mówili, żeby się nie dolować, bo to źle wpływa :) Ja po zabiegu zrobiłam sobie terapię szokową. Poszłam do kuzynki męza, ma 4 mies. Patryczka i bawiłam się z niem, nosiłam go i co ważne nie rozpłakałam się ani razu:) Bałam się iść, myślałam , że sobie nie poradzę. Staram się nie unikac kobiet w ciąży i dzieci - to dobrze robi:) Będę trzymać kciuki za Asię 🌼 pzdr:)

Gość
Dzieki Jestes Kochana!!

trzymajcie sie teraz napewno bedzie dobrze. trzymam kciuki!moja kuzynka przeszla to samo potem urodzil sie jej synek a za rok blizniaki mimo ze w rodzinie nie bylo blizniakow..mowimy ze to Bog jej tak wynagrodzil... Pozdrawiam i zycze spokojnych swiat

Caroline ja rowniez zycze spelnienia marzen o dziecku❤️ Zbliza sie Nowy Rok a z nim nowe nadzieje Jestem pewna ze na wiosne bedziesz sie cieszyc ciaza i zdrowo rozwijajacym sie malenstwem Trzymaj sie cieplutko i zbieraj sily❤️❤️❤️❤️