Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kriletynka

Ból przy wejściu do pochwy wiecie dlaczego?

Polecane posty

Gość kriletynka

Mam takie pytanie.....zawsze podczas stosunku odczuwam ból przy wejściu do pochwy...czasem jest bardzo silny....później już jest wsyztko w porzadku...nie jest to problem z suchością pochwy....co to może oznaczać, sama nie wiem, czy tak jest zawsze???? Dziewczyny proszę o rade....czy zawsze najpierw musi boleć?

moze facet ma za duzego, albo nie ejstes rozluzniona..skoro piszesz,ze to nie suchosc...to idz do gina i mu powiedz o tym..moze masz nadzerke albo cos w tym stylu

Gość kriletynka
nie mam nadzerki wszystko jest w porzadku, bylam u lekarza kontrolnie, ale wtedy nie mowilam ze odczuwam bol. Wspolzycie rozpoczelam kilka miesiecy temu...jesli to ma jakies znaczenie

to zalezy tez od wieku...jak jestes bardoz mloda. to mozliwe z epochwa nie przystosowala sie do czlonka.....a jestes rozluznina podczas seksu? bo jak nie to masz juz odpowiedz...

Gość kriletynka
...nie taka mloda mam ponad 20 lat :)....tak jestesm rozluzniona, nie boje sie....chce tego....dlatego nie wiem co jest grane chcialabym od poczatku czerpac przyjemnosc ze stosunku

to napisz ile i jaki jest jego czlonek...bo na serio mozesz miec ciasna pipke....a nalpeij isc do gina on cie rpzebada i ci powie co jest grane

Gość kriletynka
mam 23 lata....bylam badana, jestem zdrowa, ale nie mowilam gin o tym, że boli i kiedy rozpoczelam wspolzycie. Po prostu poszlam na wizyte kontrolna.... Fakt czlonek nie nalezy do najmniejszych ma jakies 18 cm

no troszke ZA duzy...ale norma jeszcze..to zadzown do gina i powiedz o tym..on pomoze

Gość zaniepokojonawwwwwad
jakos tak mi dziwnei o tym rozmawiac z lekarzem :o

ale on od tego jest....tez sie glupio czulam jak mowilam ze juz nie mam ochoty na seks po tabsach..i nic..zmienil mi:)

Gość kriletynka
dzieki...a ja myslalam ze kazda tak ma....po prostu