Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣kaniezdecydowana

garnki Eurofit

Polecane posty

Go艣膰 e.........
cappy- wiesz co? naczy艅 z nitowanymi uchwytami to u偶ywali Flinstonowie i jak s膮 takie dobre to czemu nie mo偶na my膰 ich w zmywarkach no i sprzedarz wysy艂kowa te偶 du偶o do 偶yczenia zostawia

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jaros艂aw
Eurofit totalna 艣ciema! a ci prezenterzy jacy 偶a艂o艣ni! prosze.. Garnki te s膮 wyprodukowane przez niemiecka firme GASTROLUX. Wejdz sobie na www.ebay.de i sprawdz ile te garnki kosztuj膮 naprawde! Zdziwisz sie jak膮 mar偶e narzuca sobie Eurofit. Jak ju偶 kupili艣cie to jestes kolejna ofiara tych naci膮gaczy. Wszysktie tego typu sprzeda偶e oboj臋tnie czy b臋d膮 to garnki, po艣ciel we艂niana czy odkurzacze, promowane przez prelegent贸w na pokazach w lokalach czy nawet w domach, przekraczaj膮 swoj膮 warto艣膰 od 200% do 300% a nawet wi臋cej. Idiota by tylko kupi艂.

Udost臋pnij ten post

Dobra dobra tylko ze juz lepsze sa garnki zeptera lub tefal inginio a takiego robota to kupie sobie w AGD o nazwie ZELMEr i wydam tylko pol ceny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 B.S.A
ludzie wy jeste艣cie bardzo dziwni.Ja by艂am ju偶 2 razy na pokazie i nie widze nic z艂ego w tym 偶e patelnie stawiaj膮 偶eby si臋 nagrza艂a.To chyba normalne 偶e musi si臋 nagrza膰.Jak wida膰 nawet nie orientujecie si臋 po co j膮 nagrzewaj膮.Nikt was nie zmusza do kupowania i nie rozumie czemu takie g艂upoty piszecie.Ja kupi艂am te garnki i jestem bardzo zadowolona a robot jest super i nie por贸wnujcie zelmera bo na pewno nie jest taki jak ten.Trzeba p贸j艣膰 zobaczy膰 a dopiero sie wypowiada膰.Jak kto艣 ma wypr贸bowane ciekawe przepisy to bardzo prosz臋 zami艣ci膰.Jak tylko bede mog艂a to dokupie jeszcze wiecej garnk贸w bo s膮 rewelacyjne.Pozdrawiam tych kt贸rzy nie maj膮 poj臋cia a najwiecej maj膮 do powiedzenia.To 偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Jest tak jak napisal kolega wyzej.Niektorzy przeplacili i nie chca sie do tego przyznac.A co normalny Zelmer czy inny robot to uciera lub miksuje inaczej ? A 3 sekundowej salatki- takiej jak na pokazie - to innym robotem sie nie da ? Normalnie smiech mnie bierze jak czytam tu o ludzkiej naiwnosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Z ciekawo艣ci zam贸wi艂em
偶eby sprwdzi膰 czy przyjdzie na stronie http://www.gastrolux.com/ i po 10 dniach mia艂em kwadratow膮 patelni臋 w domu. Zamiast 900z艂 wyda艂em 90 euro. Patelnia dobra, ale za 90 euro, a nie za 900z艂. Secjalnie poszed艂em jeszcze raz na pokaz 偶eby si臋 w 100% upewni膰, 偶e to ten sam produkt. Nie ma w膮tpliwo艣ci, to samo. Nie dajcie si臋 robi膰 w bambuko oszustom. Wiadomo ka偶dy chce zarobi膰, ale bez przesady nie 300%.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Urszula zadowolona
Ja mam naczynia firmy Eurofit i robota od 3 lat i jestem bardzo zadowolona. Nic sie z nimi nie dzieje, nie wyobra偶am sobie teraz gotowania w innych naczyniach, s膮 po prostu SUPER!! Mojej s膮siadce rok temu kto艣 z Niemiec przywi贸z艂 te偶 takie naczynia wygl膮da艂y identycznie ja te z Eurofitu, by艂y to naczynia firmy Gastrolux. R贸偶ni艂y sie wag膮, by艂y l偶ejsze od moich. Te z Niemiec wykonane s膮 ze zwyk艂ego aluminium a Eurofit ma naczynia ze stopu kt贸ry sie nazywa Silumin a wi臋c jest to lepsza odmiana stopu. Pami臋tam jak moja s膮siadka si臋 wychwala艂a, 偶e ma takie same gary jak ja i 偶e taniej zap艂aci艂a. Najlepsze jest to 偶e po 5 miesi膮cach u偶ytkowania w tych GASTROLUXACH dno zacz臋艂o jej puchn膮膰 i odchodzi膰. Do dzisiaj czeka za odpowiedzi膮 w sprawie reklamacji :-) A szwaby maj膮 to gdzie艣! teraz 偶a艂uje 偶e nie zam贸wi艂a naczy艅 firmy Eurofit, bo te sa naprawde SUPER!!!!!! W razie pyta艅 zawsze mog臋 zadzwoni膰 do przedstawiciela. DLATEGO NIE RADZE WAM ZAMAWIA膯 JAKICHKOLWIEK PODR脫BEK W INTERNECIE. Co z tego 偶e zap艂acimy taniej a po paru miesi膮cach nam si臋 spieprz膮. PAMI臉TAJCIE, 呕E CHYTRY DWA RAZY TRACI !!!!!! Pozdrawiam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewa..
Zgadzam sie z wami ca艂kowicie! Sama kiedy艣 sprzedawalam odkurzacze firmy RAINBOW i przebitka by艂a kolosalna (200% powiedzia艂abym ze w niekt贸rych przypadkach to ma艂o) Ka偶da z tych firm 偶eruje na bezmy艣lnych klientach. Eurofit, Zepter,Remes czy Verwork - dlaczego ka偶dy z produkt贸w tych firm jest dostepny tylko w sprzeda偶y bezposredniej? zastanawiali艣cie si臋!? T艂umaczenie 偶eby widz m贸g艂 podotyka膰 produkty, wypr贸bowa膰 je w艂asnor臋cznie- jest b艂臋dne! Sporo firm stosuje chwyty sprzeda偶owe, techniki NLP o kt贸rych wi臋kszo艣膰 z was nawet nie wie. Ich zadaniem jest tak omami膰 klienta 偶eby kupi艂 dan膮 rzecz.Mo偶na powiedzie膰 偶e jest to pewien rodzaj \"iluzji\" kt贸ry ma wywo艂a膰 u klienta fascynacje danym produktem.(nakr臋ci膰 go odpowiednio) Ja te偶 mam garnki gastroluxa ale kupi艂am je w Niemczech za rozs膮dn膮, sporo ni偶sz膮 cen臋! (to chyba przestroga dla niemy艣l膮cych) Garnek ten nie r贸偶ni si臋 niczym innym od tego z pokazu jak dodatkowym napisem Eurofit, no i cen膮:) Czasem warto si臋 zastanowi膰 czy wyda膰 3000zl za gary czy tylko 300 euro!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Luzzia
Przed dwiema godzinami wysz艂am z pokazu Eurofit....\ Nie jestem "zielon膮 g膮sk膮", kt贸rej mo偶na wcisn膮膰 byle co.Przyznam,偶e nabra艂am apetytu na garnki, a i m贸j Zelmer-ch臋tnie zamieni艂abym na ten szwajcarskiej firmy"Alpina". Postanowi艂am wcze艣niej dokona膰 wirtualnej konfrontacji z Tymi, kt贸rzy wiedz膮 cokolwiek na wiadomy temat. Niekt贸re wypowiedzi s膮 wr臋cz odstraszaj膮ce ( szczeg贸lnie zniech臋caj膮 Ci, kt贸rzy nie korzystaj膮 z produkt贸w oferowanych przez "Eurofit..."),ale s膮 i te, kt贸re zach臋caj膮 do kupna-jak np. "zadowolona Urszula. Jestem kompletnie zdezorientowana!Kupi膰-nie kupi膰...i tak w k贸艂ko. Wiem jedno: jestem zbyt biedna, by kupowa膰 "szajst". Wi臋c , je艣li opr贸cz Urszuli jest jeszcze Kto艣, kto jest szcz臋艣liwy z powodu kupna serii produkt贸w z w/w firmy-bardzo prosz臋 o kilka konkretnych s艂贸w. B臋d臋 bardzo wdzi臋czna.czekam z kupnem do 08 grudnia. Pozdrawiam Wszystkich na Forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a..b..
a ja uwa偶am 偶e skoro nie jeste艣 bogata to tym bardziej kup sobie te garnki.S膮 rewelacyjne a Ci co tak pisz膮 偶e to szajs itd.. to poprostu wcale ich nie widzieli.Ja mam od 3 miesi臋cy i jestem bardzo zadowolona i z garnk贸w i z robota.Kontakt mam ca艂y czas i z przedstawicielami i z firm膮.Nie ma 偶adnego oszustwa w tym.Wiele moich znajomych maj膮cych zeptera stwierdzi艂o 偶e zepter jest dobry ale eurofit jeszcze lepszy.Nie namawiam Ci臋 ale pisz臋 tak jak jest.Od d艂u偶szego czasu czytam opinie na forum i uwa偶am 偶e niekt贸rzy poprostu pisz膮 aby pisa膰.Ja jestem zadowolona bardzo i 偶ycz臋 Tobie tego samego.Decyzja nale偶y do Ciebie.pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Luzzia
Serdeczne dzi臋ki Kuchcie i takie same s艂owa wdzi臋czno艣ci " a...b.." za rad臋 i czas , kt贸ry po艣wieci艂y艣cie by mnie "o艣wieci膰".Obie propozycje godne przemy艣lenia. Wesz艂am na stron臋 Gastroluksu . Wirtualny rekonesans wskazuje na grub膮 oszcz臋dno艣膰 koszt贸w(o 1/2). Potwierdza to te偶 moja kuzynka, kt贸ra od dw贸ch lat gotuje w garnkach z Gastroluksu (mieszka w Niemczech).Technologia identyczna jak tych z Eurofitu. To,偶e warto kupi膰-jest pewnikiem. Za utwierdzenie si臋 w tej decyzji obu sympatycznym Forumiankom bardzo , bardzo dzi臋kuj臋. Radosnych 艣wi膮t dla Wszystkich uczestnik贸w FORUM.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia 79
Witam, mam pytanie czy garnki Gastrolux, czyli po polsku Euro fit nadaja si臋 do kuchenek indukcyjnych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia 79
otrzyma艂am maila z firmy Gastrolux i okaza艂o si臋, ze niestety nie nadaj膮 si臋 do kuchenek indukcyjnych, dopiero na prze艂omie stycznia i lutego wejdzie nowa seria specjalnie do kuchenek indukcyjnych...mam w takim razie do sprzedania komplet trzech garnk贸w, brytfank臋 i patelni臋 u偶ywanych cztery miesi膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewcuna
NIE KUPUJCIE TEGO BUBLA. ta cala firma to wielkie G... kupilismy te garnki z mikserem i nozami w zestawie za 5tys i teraz jestem zla sama na siebie. miklser warczy a plastikowy pojemnik caly porysowany a taki wspanialy mial byc! w jednym z nozy ktory otrzymalismy zlamal sie czubek i wyszczerbil sie na srodku podczas krojenia ryby no a to mialybyc noze na lata, chartowana stal drugiego wogole nie urzywam bo jest tepy a na pokazie facet wlosy sobie golil a tu nawet krzywdy sobie nimi nie zrobisz. garnki jeszcze ujda ale za taka cene to bedzie wiekszy komplet dobrej naprawde dobrej firmy, mikser i jeszcze zostanie na przyjemnosci. nigdy juz nie pojde na takie spotkanie a napoewno nic nie kupie. NIE DAJCIE SIE NACIAGNAC!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Handziak
By艂am pare dni temu na pokazie, niestety moi rodzice mimo moich usilnych t艂umacze艅 zakupili garnki i robot. Na dole umowy przeczyta艂am 偶e mo偶na rozwi膮za膰 t膮 umowe w ci膮gu 10 dni. Czy kto艣 rozwi膮zywa艂 ju偶 tak膮 umow臋? B艂agam, odpiszczie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Luzzia
Ja rozwi膮za艂am! Zadzwoni艂am do prezentera i...kamie艅 spad艂 mi z serca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 palanga
wlasnie bylam z mezem na prezentacji EUROFIT jestem zaskoczona ze u nas mieszkaja ludzie tak nieuczciwi i proponuja takie ceny za garnki niewiadomego pochodzenia bo jak mozna sprawdzic czy to nie szmelc zawsze jak pamietam w nowych garnkach nic sie nie przypalalo i mylo bez problemu nasi dziadkowie jedli z garnkow aluminiowych i zyli dlugo cieszac sie dobrym zdrowiem pozdrawiam anna ewa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwia 79
Garnki faktycznie s膮 super niestety nie nadaj膮 si臋 do indukcji, co stwierdzi艂am po zamontowaniu i uruchomieniu nowej kuchenki, z ogromnym 偶alem musia艂am si臋 z nimi po偶egna膰, czekam teraz na now膮 seri臋 , kt贸ra ma wyj艣膰 podobno w lutym specjalnie do kuchenek indukcyjnych, w tej sytuacji mam do sprzedania brytfank臋 o wymiarach 34cm na 23 cm i wysoko艣ci i wysoko艣ci 14 cm, garnek du偶y z przykrywk膮 szklan膮 o 艣rednicy 26 cm, dwa mniejsze garnki o 艣rednicy 22 cm oraz patelni臋 o 艣rednicy 22 cm , zainteresowanych prosz臋 o kontakt...dodam tylko, 偶e garnki by艂y u偶ywane cztery miesi膮ce;

Udost臋pnij ten post

Thran- Pomy艣l troche zanim napiszesz.skoro gastrolux to ta sama firma tyle ze Niemiecka , to na jakigo grzyba ci gwarancja, skoro one sa tak na pokazach wychwalane i niezawodne- to raz. Dwa- 25 lat gwarancji rzeczywiscie one maj膮 tyle tylko ze na SAMO DNO- odkszta艂cenia itp. Trzy-Ci co maj膮 te garnki to tch贸rze, kt贸rzy boja sie przyzna膰 偶e przeplacili.Moja rodzina dziala w tej firmie i sami sie chwala ze na kazdym produkcie tej firmy(patelnia, robot czy garnek)maja do 28% prowizji . Malo tego-pewna osoba z mojej rodzinki ma takie garnki z robotem-robot sie zechla艂 i TRZEBA BY艁O KUPI膯 NOWY -moje pytanie , gdzie gwarancja??? Oprocz tego moi AKWIZYTORZY powiedzieli ze po jakis 100 pokazach musza wymienic patelnie, bo cos tam z nia nie tak - moje pytanie- po co skoro TO TAKA REWELACJA JEST ??? NIE DAJCIE SIE OSZUKAC!!!!

Udost臋pnij ten post

Mozna wziac sobie z tydzien urlopu ,wybrac sie do Niemiec, przy okazji kupic gary GASTROLUXA nie przeplacajac i mamy przyjemne z pozytecznym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Luzzia
Thran - a wi臋c w ramach "konstruktywnej dyskusji" wyja艣nij, dlaczego prezenterzy (niekt贸rzy) podczas pokaz贸w sprzedaj膮 pojedyncze garnki(szczeg贸lnie tzw. Lady) z sygnaturk膮 Gastroluxu za cen臋...ho! ho! -?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta_racjonalistka
Do wszystkich, kt贸rzy dali si臋 naci膮gn膮膰: ODST膭PIENIE OD UMOWY wymaga formy pisemnej (kt贸ra musi zawiera膰 dane takie jak: numer umowy, dat臋 jej wystawienia, podmiot umowy, cen臋 oraz nasze dane osobowe). Kolejnym warunkiem jest niestety otrzymanie przez adresata takiej rezygnacji w terminie 10 DNI. Niestety, moi rodzice tak偶e dali si臋 naci膮gn膮膰. -Czemu艣 biedny? -Bo艣 g艂upi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgnB
moim zdaniem je艣li tylko na nie Ci臋 sta膰 - to warto. Mikser rzeczywi艣cie jest rewelacyjny, 艂atwy w czyszczeniu, szybki i - wbrew temu, co pisz膮 tu niekt贸rzy - nie spotka艂am si臋 jeszcze z 偶adnym innym, kt贸ry z 1 jab艂ka wyciska szklank臋 soku.Por贸wnuj膮c do Zeptera (zwyk艂y garnek 400 z艂) na pewno 艂atwiej si臋 je czy艣ci i du偶o szybciej si臋 nagrzewaj膮, zepter z kolei jest moim zdaniem lepiej pomy艣lany - np stawianie na pokrywce, 艂atwe odk艂adanie pokrywki na uchwyt, pi臋trowe gotowanie. Tak czy tak to w ko艅cu zakup na ca艂e/p贸艂 偶ycia i osobi艣cie wol臋 mie膰 rzecz dro偶sz膮, kt贸ra mnie nie dra偶ni, 艂adnie si臋 starzeje i nie zmienia swoich w艂a艣ciwo艣ci ni偶 ta艅sze garnki, kt贸rych dwukrotn膮 wymian臋 po 6 - 8 latach ju偶 prze偶y艂am. te rzeczy naprawd臋 przyjemnie si臋 u偶ywa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgnB
Zadaj sobie jeszcze pytanie, czy jeste艣 osob膮, kt贸ra sobie ceni jako艣膰. Podoba艂 mi si臋 wpis odno艣nie Mercedesa - s膮 ludzie, kt贸rzy wol膮 nowe niedrogie auto, a s膮 tacy, kt贸rzy za te same pieni膮dze kupi膮 10-cio letnie z wy偶szej p贸艂ki (bo na nowe ich np nie sta膰). Nie oceniam tych podej艣膰, ka偶dy ma po prostu pewne preferencje. Je艣li jako艣膰 nie jest dla Ciebie taka wa偶na, przez ca艂y okres u偶ywania garnk贸w b臋dzie Ci臋 irytowa膰 to, ile za nie da艂e艣/a艣 i nawet nie zwr贸cisz uwagi na dodatkowe zalety, jakie te produkty posiadaj膮. W takim wypadku kupuj ta艅sze rzeczy, a na pewno b臋dziesz zadowolony/a i szkoda wywala膰 tyle kasy. Mnie np zachwycaj膮 takie drobiazgi, jak miarka w dociskaczu do miksera, jak (akurat to teraz dotyczy zeptera) wygodne podwieszanie pokrywki na uchwycie garnka, idealnie wywa偶ona pokrywka, na kt贸rej mo偶na postawi膰 garnek, to, 偶e nie musz臋 co kilka lat na nowo szuka膰 gar贸w, rozpoznawa膰 rynek, por贸wnywa膰, to, 偶e po latach dalej nie wstyd postawi膰 tych rzeczy na st贸艂 itp, itp, itp. Ja mam takie podej艣cie do wszystkiego. No i oczywi艣cie buty, kurtki itd te偶 kupuje najch臋tniej jedne na d艂uuuugie lata, o klasycznym kroju, bardzo dobrej firmy i oczywi艣cie do艣膰 drogie. Zamiast 2 pary sanda艂贸w co rok, raz na 8 lat porz膮dne za 300 z艂. Jak co艣 remontuje, to kupuje wszystko najwy偶szej jako艣ci i cieszy mnie to przez d艂uuuuugie lata (nie nudzi mi si臋, taka jestem). JE艢LI WI臉C MASZ PODEJ艢CIE TAKIE JAK JA, POLECAM TE GARY!!!! i zeptera te偶!!! A najbardziej, to mercedesa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgnB
to Twoje garnki, one maj膮 Tobie si臋 podoba膰, Tobie s艂u偶y膰 i dlatego kupuj tylko to, do czego jeste艣 przekonana d艂u偶ej ni偶 jeden wiecz贸r, co wsp贸艂gra z Twoj膮 filozofi膮 偶yciow膮, osobowo艣ci膮 itp. 呕ycz臋 satysfakcjonuj膮cego zakupu (gdziekolwiek go dokonasz) i mi艂ego u偶ywania (cokolwiek kupisz)! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 golo1234
A ja polecam zg艂osi膰 si臋 do sprzedawcy na Allegro. Kupowa艂am u niego ju偶 dwa razy, r贸wnie偶 moi znajomi i jeste艣my bardzo zadowoleni. Bardzo mi艂a obs艂uga, szybka wysy艂ka i zdecydowanie konkurencyjne ceny. I nic si臋 nie trzeba martwi膰 zamawianiem z Niemiec, p艂aceniem przelew贸w za granic臋 itp. Facet oferuj臋 te same naczynia co Eurofit i to o wiele taniej ni偶 za po艂ow臋 ceny. Wystarczy w wyszukiwark臋 allegro wpisa膰 "biotan". A co do samych naczy艅 to.....kr贸tko m贸wi膮c REWELACJA, naprawd臋 polecam wszystkim gotuj膮cym!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julrom
czekamy na te garnki,kupilismy je na pokazie za gotowke.ale jak czytam te wszystkie opinie ,to mam mieszane uczucia czy sie z tego nie wycofac .Jedni pisza dobrze inni zle i sama nie wie.Zjednej strony chcialabym je miec ale z drugiej boje sie ze padne ofiara oszustwa bo tego nie brakuje.Za garnki nie zaplacilismy ,narazie mamy umowe kupna pieniadze przy dostawie moze ktos cos mi doradzi czekam...

Udost臋pnij ten post