Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce mi opadły

moja babcia wychodzi za mąż

Polecane posty

Gość ręce mi opadły

ni ebyło by w tym nic dziwnego, jest wdową i wzieła sobie wdowca. Postanowili wziąć kościelny. Ok Tylko na litośc boską nie w bieli i nie w welonie. Kupiła piekną suknie ślubna w koronach do kostek taką bezę. I do tego welon. najgorsze ze ja mam byc swiadkową u babci. Zgodziłam się. Przeraza mnie ta babcia w tej białej kiecce:O Ona nie ma 50 lat ale 79.

Gość Prowokejszyn namber łan
hahaha, dobre :D swoja droga, to dorosli ludzie i chyba wiedza co robia :D

eee tam, nie przesadzaj! Może faktycznie wyglądałaby lepiej w ecru czy innym ładnym kolorze stosownym do wieku, ale... :) gratulacje dla babci :):):)

Gość ręce mi opadły
babci mówiłam ze biel dla dziewic, ze welon dla młodych, a ona sie uparła ze jest wodowa i to tak jakby pierwszy raz szła za mąz i chce w bieli, chce z tradycja iść. Wygląda komicznie w tym.:O Odradzałam, ale tylko się ściekała na mnie. Nikt nie wie ze ona tak wyskoczy. Mówiłam tylko mojej mamie. Złapała się za głowę ale nie rozmawiała z babką.

no to problem, skoro wyglada komicznie :o a może podsuń jej katalogi mody z sukienkami odpowiednimi do jej wieku, typu urody, karnacji (ale o wieku nie wspominaj)

Gość Odetta24
musi byś bardzo szczęsliwa,a ty powinienaś cieszyć sie z nią,skoro ma takie marzenie,jej sie podoba to w czym problem,to jej impreza a nie gości,a jak sie nie podoba niech zorganizują sobie swoją

Gość ręce mi opadły
siwa, otyła, stara,gruba, pomarszczona.Trzy włosy na krzyrz. Najgorsze ze ona kupiła tą suknię, wygląda jak beczka:O

Gość ręce mi opadły
dodam, że moja babcia jest mulatką :o dlatego jestem taka cięta na inne narodowosci, czemu daję wyraz wypowiedając się na topiku o obcokrajowcach