Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajadek

Jak sie pozbyc ZAJADÓW z kacikow ust?...

Polecane posty

Gość zajadek

Czy zna ktos skuteczna metode??? To podobno wynik braku jakichs witamin. Mnie sie robia co jakis czas - teraz mam wyjatkowo okropne i widoczne. Prosze o rade, jesli ktos cos wie na ten temat. Dzieki.

ja tez miałam postatnio takiego zajada zaczełam go zdrapywac i zrobił mi sie strup robił sie zoraz wiekszy i siny strasznie sie wydygałam i poszłam do apteki i dowiedziałm sie ze zajady sa brakiem witamin z grupy b czyli musisz sobie upic witaminy z grupy b i kupiłam i kupiłam tez masc hmmm taka w takim opakowaniu jak kremy z ziaji ale mniejszym w kolorze łososiowym i pisze na niejopryszczka zajady ale mysle ze jak poprosisz w aptece o masc na zajady to pani ci anpewno cios poradzi i masc pomogła mi na tego sinego strupa i po 1 dniu zniknął:)

Gość eva 49
Witamina B 2 ja tez mialam wczesna jesienia zastosowalam i pomoglo ,zapewne brak wlasnie tej witaminy ....

Gość zajadek
Dzieki Blondynko15 i Evo49 :-) Milo, ze ktos madrze odpisuje - nawet w tak 'drobnej' sprawie :-) Buzka dla Was!!! PS. Pedze do apteki ;-)

Gość a jeśli nie B
to A+E, mnie kiedyś pomogła wit A+E

Gość acidofilna
2 tabletki witaminy B2 wziac przed snem i mocno(!!!!!) natłuścić usta - np pomadką ochronną (przejechac obficie kilka razy, szczególnie w kącikach ust) albo kremem nivea lub innym tłustym. rano problemu powinno nie być.

Gość aparatka z..
hello płyn na zajady SONOL (w aptece) mała buteleczka, parę złotych, trochę piecze, ale pomaga, i maść witaminowa-ok 3 zł - świetnie nawilża, pozdrawiam i zdrówka życzę:)

Gość the_real_princess_SiSi
witamina b2 po 2 tabletki 3 razy dziennie i za 3 dni ani sladu, a potem profilaktycznie po 2 dziennie mozesz

Gość zajadek
Dzieki, dzieki!!! Kochane jestescie :-) Mam nadzieje, ze ja tez kiedys bede mogla doradzac innym :-) Buzka!

Gość the_real_princess_SiSi
wiem bo sama mam teraz zajada, ostanio zaczelam jesc sporo nabialu i zaczelo mi sie to cholerstwo robic. nie trzeba sobie zalowac tej witaminy na poczatku. i najlepiej jak juz sie zaczyna brac

Gość zajadek
Thx!!!

Gość nic prostszego P
kup sobie Aphtin w aptece. Kosztuje 2-3 zł. a jest bardzo skuteczny - tzn. mi zawsze pomaga.Weź trochę na patyczek kosmetyczny i posmaruj zajada.

Gość TYGRYSKOWO:)
WITAM WAS:)JA OD LAT STOSUJE NA ZAJADY...TORMENTIOL...MASC KOSZTUJE NIEWIELE A JEST NAPRAWDE SKUTECZNA:)...PO KILKURAZOWYM UZYCIU PROBLEM Z ZAJADAMI ZNIEKA:)....CZEGO WAM SZCZERZE ZYCZE,BO ZAJADY NIE TYLE ZE BRZYDKO WYGLADAJA,TO DO TEGO DOKUCZAJA,MECZA,STRESUJA:)....POWODZENIA...PZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE:)

Gość kawusia221
myslę, że bez maści się nie obejdzie. Wystarczy, że kupisz o taką zwykłą z witaminą a, co można znaleźć na www.mergeto.pl Koszt niewielki, a na pewno pomoże:)

Gość gość
Dzięki wielkie pozdrawiam

Gość adu
na zajdy dobrze jest wypić trochę mleka z drożdżami oraz jeść dużo nabiału tj. jogurty, białe sery jajka itp. pozdrawiam adu

Gość gość
A mnie pomaga zwykła wazelina

Gość gość
tormentiol na noc i rano nie ma śladu