Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sia la la la la

pokołtunione włosy po myciu...co poradzicie??

Polecane posty

Gość sia la la la la

po umyciu włosów,gdy chce je rozczesać mam straszny problem...gdyż są totoalnie skołtunione i zajmuje mi duzo czasu by je rozczesać...:o przy okazji powyrywam sobie wtedy mase włosów... znacie jakies fajne odzywki albo coś na kołtuny po myciu? ;) tzn.środki ułatwiajace rozczesywanie?? :)

Gość jaamaialam
wlasnie tez mam ten sam problem i zadne szampnony ulatwiajace rozczesywanie nie pomogly- jak nakladam odzywke to jest ok ale przeciez codziennie tego nei bede robiala

Gość sia la la la la
ehhh szkoda słow na te włosy... po kazdym szamponie tak mam... a myje włosy,masując skóre głowy...a i tak mam kołtuny,..... poradzcie !!!

Gość blodnynka15
ja miałam odzywke do włosów blond z sunsilk i po niej włosy sie bardzo łatwo rozczesywało a tez mam zawsze problemy z rozczesywaniem wiec ty tez sobuie kup taka odzywke nie ejst droga wybierz tylko odpowiednia tzn kolor tam jest do blond rudych i brązowych i będzie good :)

a używasz w ogóle odżywki do włosów? rozczesuj włosy przed myciem, a po myciu zawsze nakładaj odżywkę - polecam Gliss Kur, po tych odżywkach zawsze rozczesuję włosy bez problemu.

odzywka elseve citrus fresh taka zielona do wlosow przetluszczajacych sie. najlepiej razem z tym samym szamponem. dobry jest tez szampon pantene pro v do wlosow przetluszcajacych, nawet bez odzywki wlosy sie ladnie rozczesywaly. zreszta to chyba najlepszy szampon jaki kiedykolwiek uzywalam.

Gość polecam opdzywki gliss kura
ja mam suche wlosy i bardzo mi sie placza a po tej odzywce bez najmniejszych problemow rozczesuje-no i wlosy ladnie wygladaja niezle sa tez odzywki fructisa ale po jakims czasie wlosy sie od nich przetluszczaja na czubku glowy (po ok 3-4 miesiacach uzywania)

Gość sia la la la la
hmmm gliss kur jest dla mnie beznadziejny...niestety...ale włosy po nim mam jakby tłuste,ciezkie...nie pasuje moim włosom... Przed myciem nie musze ich czesać bo nie mam "pokołtunionych"...ale po myciu....maskara normalnie...

ja kupilam balsam do wlosow zniszczonych i po farbowaniu mr.potters w promocji za chyba 3zł a wlosy od razu inne, przynajmniej u mnie

Gość the_real_princess_SiSi
odzywka jets najlepszym i jedynym rozwiazaniem. tylko ze po niej sie przetluszczaja wlosy jak szalone

Gość sia la la la la
czasem uzyje jedwabiu do wlosów od mojej mamy,który kupuje u fryzjera...ale tez nie pomaga na rozczesanie tych okropnych kołtunów...

Gość pomocy pomozcie mi
wie ktos co to znaczy follow tour guide????prosze szybko o pomoc na jutro to potrzebuje;P

Gość sia la la la la
no wlasnie,a ja juz i tak musze myc codziennie wlosy rano bo wygladam zawsze z rana jak czarownica ktora wpadla do beczki z olejem...:P heh teraz odkryłam fajny,tani szampom z Apartu-pokrzywowy...pomaga na przetłuszczanie ale za to plącze włosy jak diabli... jak to sie mówi "jak nie urok to sraczka..." :P

Gość nie wierze w to
nic nie dziala kupilam szampon za 30zl w desperacji i nic ja nakladam maske rossmann w wannie i w wannie rozczesuje.Ten jedwab jest do dupy

ja nadal twierdzę, że rozczesanie włosów przed myciem pomaga - najpierw wypróbuj, potem zaneguj ;)

hej staram sie myc wlosy schylajac sie nad wanna (wlosy swobodnie opadaja w dol nie zarzucam ich na glowe tylko masuje) bo zawsze jak robie to pod prysznicem to mam wiekszy problem z ich rozczesaniem. mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi bo nie umiem opisac tego zbyt obrazowo do rozczesywania uzywam SILK FAROUK SYSTEM. TROCHE DROGI ALE WARTO I STARCZA NA DLUGO

Gość a ja mam jeden sposób
po myciu nałóż sporo odzywki i rozczesz włosy, a dopiero po rozczesaniu- spłucz. Włosy rozczesza się super, a po spłukaniu odzywki nie ma już z tym najmniejszego problemu. przynajmniej nie powyrywasz sobie włosów. Zawsze kupuj odżywki do spłukiwania. bardzo dobra jest różowa elsew- sama mam tłuste i włosy i właśnie jej używam

Gość skhdalshfa hyfi
tak tylko jak sie ma przetluszczajace wlosy i trezba je myc codziennie to ta odzywka odpada...ja kiedys stweirzdialam ze nie bede prowadzila z nimi "wojny" i nie rozczesywalam- rano ochhh lepiej nie patrzec w lustro hehe

Zgadzam się z \' a ja mam jeden sposób\', zawsze myj włosy, gdy nałożysz odżywkę, potem dopiero płucz!!! A może sprubuj z naftą kosmetyczną? Słyszałam, że jest niezła i nie tylko na kołtuny, ale także na elektryzowanie, matowienie, przesuszenie... i to służy jak odżywka. I ma się po niej silnie błyszczące (nie tłuste!!!!) włosy. Tylko niestety... włosy się szybko od niej uzależniają....hm.

Gość a ja mam jeden sposób
a dlaczego odpada? ja tez ma tłuste włosy, myję codziennie. Przecież odżywki, które się potem spłukuje, nie obciążają włosów

Gość sia la la la la
kurcze,dziewczyny,dzieki za odzew!:) na Was zawsze mozna polegac!!:) Spróbuje jakąś odzywke do spłukiwania i bede rozczesywać włosy jeszcze przed jej spłukaniem.... Piszcie jeszcze,moze ktoraś ma jakis cudowny sposób na ten problem!:) Jak wypróbuje jakąś odzywke to dam znac jak poszło z moimi kołtunami! pozdrawiam :)

rozczesuj włosy gdy są suche, ja tak robię, bo po myciu też mi sie kołtunią :) żadne odżywki mi nie pomagaja, no może niektóre bardziej niz inne, ale żadnego rewelacyjnego efektu nie zauważyłam... wiec włosy myję szamplonem z odzywka, potem używam odzywki w spreyu, suszę i czeszę :)

Gość malibuuu18
jesli masz dobra odzywke to nie powinnas miec problemow z rozczesaniem wlosow. najlepiej taka do splukiwania