Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hojraczka+meduza

doszłam do wniosku, ze zbedny mi ślub

Polecane posty

Gość to wy w cholerę
ok masz prawo tu być tylko się nie irytuj tak że większość kobiet tutaj jest za małżeństwem. TO FORUM ŚŁUBY I WESELA I MAM CI TO JESZCZE RAZ NAPISAĆ? Jak wejdziesz na forum ANTYKONCEPCJA to będzie tam mnóstwo kobiet dyskutujących o antykoncepcji i będących za antykoncepcją. Tak trudno to zrozumieć???????

Gość no to ci powiem że
wiekszosć kobiet to biedny c**py bez grosza przy duszy ,ktore gdyby nei "maz "nie mialby gdzi emieszkac , a o slubie truja mu pjuz po 3 miesiacach znajomosci, zaloze sie ze ty zaczelas temat slubu ,idioitko

Gość no to ci powiem że
idz juz bo ksiadz po kolendzie chodzi ,opowiecie mu o swoim cudownym pożyciu.

Gość to wy w cholerę
kto jest bidny to jest;-) Zakładaj się i rób co chcesz. Zazdrościsz i tyle, bo jak nie to po co tu siedzisz? Idź na inne forum i założ taki temat:-D

Gość bzdury jakies
Jezli tak,to moge Ci na nie odp.,ze na pewno nie załoze takiego topiku bo to ja nie zdecydowałam sie na ślub i zyje z moim partnerem i naszym dzieckiem 20 lat...NIe irytuje sie :-)bo nie mam na co,juz jestem za stara ,mam 40 lat i wiem co to jest zycie.A co do mojego uczestnictwa na tym forum to powtorze,ze nie miałam zamiaru wchodzic tutaj ,ale zacxiekawił mnie na ogole tytuł dyskusji"doszłam do wniosku,ze zbedny mi slub"wiec chyba temat mowi sam za siebie,ze nie chodzi o zawarcie małzenstwa tylko o jego nie zawarcie...

Gość to wy w cholerę
"a o slubie truja mu pjuz po 3 miesiacach znajomosci" wiesz to z własnego doświadczenia????????????? Pewnie tak, bo o ślubie to sobie możesz pomarzyć;-P

Gość bzdury jakies
to wy w cholere!Czy Ciebie Ktos skrzywdził,ze jestes taka odpryskliwa?

Gość o ja nie mogę........
40 lat????????? W takim razie ok. Jesteś starą panną i zrzędą:-( Cóż poznałam niejedną taką- zrzędy!!!!!!!!!

Gość bzdury jakies
Mnie np.nie obchodzi czy ktos jest małzenstwem czy zyje w kokubinacie oby dobrym człowiekiem był...

Gość bzdury jakies
o tak,jestem stra panna z prawie dorosłym dzieckiem i facetem u mego boku,Ktory mimo mych wad jest ze mna od 20 lat bez slubu :-)

Gość myszka _malutka
no ale o ile przyjemniej jest powiedzieć "z moim mężem":-) Weszłam tu na chwilę a tu wojna:-(

Gość bzdury jakies
czesto mowie na swojego partnera "moj maz"takze partner okresla mnie jako "swoja zone" a co ciekawsze osoby ktorzy nas znaja i wiedza,ze zyjemy bez slubu takz eokreslaja nas "małzenstwem"Mamy wspolne dziecko na ktore zdecydowalismy sie po 3 latach konkubinatu i zyjemy jak najnormalniejsza rodzina w swiecie...

Gość no to ci powiem że
z doswiadczenia to wiem jak sie zrywa zaręczyny,ale dla ciebei zareczyny byly najwaznieszym momentem w zyciu ,wreszcie sie doczekalas ze ten twoj frajer( bo tylko frajer mogl chciec taka idiotke) ci kupil kawalek blachy i wsadzil na palec...

Gość myszka _malutka
no ale przecież to ty stwierdziłaś że my MĘŻATKI błagałyśmy o ślub? Sory ale u mnie było inaczej, nie wiem jak u ciebie. My oboje tego pragnęliśmy i była to nasza wspólna decyzja.

Gość to wy w cholerę
he he czyli jednak istnieje u ciebie określenie mąż mimo braku małżeństwa? Po co???? Przeciez nie popierasz małżeństwa to skąd nagle chcesz swojego faceta tak nazywać? he hehe. Sama widzisz, coś w tym jest. Bo tak to jak go nazywać? Mój chłopak (40letni:-(?) czy mój facet? To i to nie pasuje.

Gość bzdury jakies
to wy w cholere!!Czy ja pisałam,ze niepopieram instytucji małzenstywa?To ,ze ja i moj partner nie mamy slubu to była wyłacznie nasza decyzja.A co do okreslenia "maz"czy "zona"to jest taki sobie zwrot...To czy ktos chce zyc bez slubu czy zawrzec małzenstwo to jest mało istotne.Najwazniejsze jest to aby byc dobrym dla siebie i innych...

Gość bzdury jakies
jeszce raz do "to wy w cholere" Czy mogłabym dowiedziec sie ,iel masz lat?

poza tym to prawda: Chciałam na początku brać ślub ale mój facet nie chciał i musiałam się z tym pogodzić. Chciałam z całego serca a on nic:-(

Gość to wy w cholerę
28 lat:-)

Gość bzdurry jakies
NIe rozumiem po co Ktos podszył sie pod moj nick i zarezerwował sobie go i do tego piesz e cos czego w moim zyciu nie było :-) Chyba ta osoba została zraniona przez kogos ,bo innaczej w taki sposob by nie postapiła...A propos mojego zycia,to wąłsnie moj partner chciał brac slub,bo 20 lat temu nie wypadało za bardzo zyc na "kocia łape" i do tego miec dziecko,Ktore urodziłam po 3 latach wspolnego zycia.Tytlko,ze ja ma taki troche dziwny charakter ,z elubie postawic na swoim i ludźmi sie nie przejmuje,wiec slub mi nie był potrzebny i jak na razie nie jest potrzebny

Gość bzdurry jakies
a później niestety (tj) po 3 latach takiego wolengo związku chciałam ślub ale znowu on nie chciał a później już tak zostało. Cóż, siedzimy i jakoś jest:-)

Gość bzdurry jakies
chciałam tym jedynie zaznaczyć że to on pierwszy chciał ślubu. To ważne więc nie piszcie że ja żebrałam.

Gość bzdurry jakiesś
:-) i znowu jakis podszyw ...Czy Wy jestescie normalni? :-) Na siłe chcecie wmowic innym a szczegolnie mnie,ze ja pragne slubu tylko moj partner tego nie chce :-)

Gość to wy w cholerę
o matko, aleś namieszała kobietko. Raz ty raz on:-( I ty masz 40 lat? Może jednak 14?

Gość bzdurry jakiesś
to wy w cholere!!Czytaj dokładnie co kto pisze :-) Ktos po prostu na siłe chce abym zniknela z tego forum albo zarezerwowała sobie jakis czarny nick i pod nim pisała,ale nie uda sie temu Komus :-)

Gość to wy w cholerę
tak było...skomplikowane i tyle....

Gość bzdurry jakiesś
Jezli Ktos zaczał temat "zebractwa" o slub,to czymze jest zawieranie slubu z powodu zajscia w ciaze??

Gość bzdurry jakies
ciąża to ciąża. Jak się zajdzie to nie należy brać ślubu. Zaszłaś, to wychowaj sama.

Gość bzdurry jakiesś
honor jest najważniejszy w tej sprawie!!!!!!!!!!