Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulkaa

załamana

Polecane posty

Gość Gwiazda Wieczoru
ciesz się, że nie będzie ;-) zaoszczędzisz na wyciągach :D

jak pech to pech...w sierpniu pojechałam na wakacje i tez nie było pogody:(a lipiec był taki ladny...mam juz tego wszytskiego serdecznie dosyc

hehe, przyszłam sobie z uczuciowego, gdzie wczułam się w te wszystkie dramaty i rozterki uczuciowe, a tu proszę... ktoś się załamał bo nie ma śniegu :) Pewnie trochę w końcu popadda, nie przejmuj się! W górach wystarczy lekki mróz i już można szaleć :)

Kasiulka, a może idź już spać? Wyśpisz się, i zobaczysz, że świat wcale nie jest taki straszny jak się wydaję :) Nawet jak nie ma śniegu... :O

nie potkniesz tylko potniesz ;) a tak powanie to co ty swirujesz!! snieg jest tylko fajnym dodatkiem, cala reszta zalezy od ciebie...

nie potne sie:D...sa dodatkiem,ale powiedz mi co robic tydzien w gorach jak nie ma sniegu?inna sprawa jak by to był wyjazd 3dniowy,poza tym Duszniki Zdroj(tam jade) nie naleza do kurortow,wiec chyba rozumiesz?

wiem,ze zaraz napiszesz,ze powinnam sie cieszyc ze z chlopakiem,ale kurde non stop jak gdzies sie wybieramy to jest pogoda do du..

ale ze swoim facetem!! znajomych olej a jego wyciagnij na "romantyczny" wieczor... i tak przez kolejne dni dopoki snieg nie spadnie ;)

a moze nie napiszesz?!kurde faktycznie ide spac,bo jak zwykle na zajecia zaspie;/dzieki za rozmowe..pozdrawiam cieplutko;*

no troche mnie uprzedzilas... :o ale nie przejmuj sie , ja mam to samo... przyklad?? lato tego roku!! caly lipiec upaly tropikalne, madzia (czyt. ja) z mezem jedzie na urlop na poczatku sierpnia... nie na dlugo, tak skromnie, tylko tydzien... no i oczywiscie caly tydzien leje ;>

hmmm...z tym rozmantyzmem to u nas jest dosc kiepsko:(stawialismy na fajna zabawe na stoku...ale coz...widocznie nie tej zimy

sluchaj to ja miałam identyczna sytuacje...ja mieszkam w krk on w wwa,czekalismy na te kila dni wolnego,lipiec był bardzo ladny,stwierdzilismy,ze sierpien bedzie rownie cieply i pojechalismy..pogoda jak zwykle sie nie udała:(