Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna dziecz

czy jecie grzyby w ciazy?

Polecane posty

Gość MłodaMama20
Ja mam tak że jak myślę nawet o jedzeniu to mi nie dobrze i mdli mnie dzień i noc choć nie wymiotuje nie wiem co mam zrobić by mnie tak mocno nie mdlio bo poprostu nie da się żyć :(

Gość zonaKraka
Dokładnie, będę bronić grzybów- mają sole mineralne i witaminy, a poza tym faktycznie, głównie woda- ale czy arbuza też nie jesz, bo to głównie woda? Ja jadłam i świeże, i suszone na święta i wszystko było ok. Sos grzybowy, na śmietanie, z cebulką owszem, może być ciężkostrawny ale to Ty będziesz miała wzdęcia, nie dziecko...

Gość gość
Grzyby skladaja sie glownie z makdo i mikro elementow, sa zdrowe i polecane w ciazy' prosze nie brac do siebie wszystkiego co tu jest napisane bo niektorzy nie maja pojecia a pisza swoje madrosci. Polecam poczytac fachowe opinien

Gość gosc 987653135
OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=e29f73b02184f17414f32d2ece6451af170a19b2

Gość gość
Ja Wam dziewczyny [powiem ze nie nalezy spozywac grzybkow,wlasnie wrocilam od lekarza i zabronil kategorycznie.Wiecie co ja przezylam?moze nie kazda z was to przeszla ale ja ostrzegam...mialam taka biegunke przez dwa dni ze nie moglam jej niczym zatrzymac to byla maskra.,Zrobicie jak uwazacie ale naprawde nie zycze wam tego co przeszlam.Nie mialam nawet sily na kibelku siedziec ,nogi jhak z waty a na dodatek myslalam ze strace to moje ukochane malenstwo...Tak bardzo sie zle czulam i na dodatek obawialam sie o moja dzidzie.Dziewczyny chcecie to jezdzcie ale Pamietajcie...Na jedna nie zadziala a na druga podwojnie.

Gość gość
ja sie na grzybach za bardzso nie znam dlatego jak mam ochote to jem pieczarki od www.lomania.pl/ sprawdzone, dobre i zaspokoja ochote na grzybka :D

Gość altinkowa
ja jestem w ciaży a ostatnio jadłam grzybową na bazie koncentratu grzybowego Krakusa i świetnie się czułam, koncentrat nie zawiera chemii w skadzie więc można na spokojnie jeść.

Gość gość
Jezu znowu ta PDSEUDOREKLAMA KRAKUSA I z***a/nego koncentratu. Kto wam placi za wypisywanie tych bredni?

Gość gość
Haha, żałosne reklamy. Przecież nikt w to nie wierzy :/ ja nie kupię tego koncentratu bo ktoś w necie tak napisał. A co do tematu, to mam obawy przed zjedzeniem grzybów w ciąży, zwłaszcza suszonych.

Gość gorgolaa
nie wiem o co Ci chodzi ale nie uważam, że grzybowa na bazie koncentratu grzybowego Krakus to jakaś gorsza zupa, koncentrat ma zdrowy skład i jest smaczny, a na pewno przyśpiesza proces gotowania.