Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana laleczka

Szminka w kolorze czerwonego wina - doradźcie coś

Polecane posty

Gość malowana laleczka

szukam szminki w pięnym kolorze coś miedzy czerwienią a bordem -nie za jasna nie za ciemna, może macie jakieś propozycje?? Pomóźcie Kochane 🌼

moja propozycja - przejdź sie po perfumeriach !! :p Pooglądasz,przetestujesz jak na ustach wyglada dany kolor...no i czy ci cena odpowiada.

Gość malowana laleczka
Chodziłam i nic nie znalazłam, poza tym na ustach to wygląda trochę inaczej. Proszę o pomoc bo nieraz ktoś ma sprawdzoną paletę barw i może doradzić :-)

A nie pomyślałaś że jak jakaś szminka bedzie pięknie wygladać na koleżance to na tobie już niekoniecznie....a dlaczego? Bo koleżanka będzie mieć inny typ urody!! Dlatego najlepszym sposobem jest testowanie.Poszukaj w dużych drogeriach (bo znajdziesz tam najwiecej odcieni i szminki różnych firm) np w Rossmanie,Dauglasie,Sephorze.....

Gość malowana laleczka
nie o taką radę prosiłam, dziekuję Ci bardzo. Ale jednak poczekam na bardziej konstruktywną

Gość alexxxandra
hmmm, ja też uważam, że nie ma lepszego rozwiązania niż po prostu wypróbowanie szminki w drogerii, idziesz, wybierasz kolory, malujesz się i już wiesz czy Ci pasuje czy nie. To nie jest konsruktywne?

Gość gość
Bardzo długo nie moglam znaleźć szminki w kolorze czerwonego wina, aż w koncu się doszukałam.Bardzo polecam szminkę Bourjois nr 14 pretty prune. Na ustach fantastycznie się prezentuje. W hebe zakupilam ją za niecale 40 zł.

Gość fanka szminek
Bardzo długo nie moglam znaleźć szminki w kolorze czerwonego wina, aż w koncu się doszukałam.Bardzo polecam szminkę Bourjois nr 14 pretty prune. Na ustach fantastycznie się prezentuje. W hebe zakupilam ją za niecale 40 zł.

Gość fanka szminek

Gość gość
Polecam bourjois numer 14. Piekna :)

Gość i zapomnieć wszystko... ;
ja dostałam ostatnio piękną czerwień z inglota. pięknie pachnie i długo się trzyma.