Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

schoco

jadę na fitness---a wy ruszacie sie poza siedzeniem w domu?

Polecane posty

ciezko jest sie zmotywowac, ale ja sie zmuszac inaczej nic by to nie dało wole isc i pocwiczyc godzine i lepiej sie czuje, do tego sie nie obrzeram tzn wcinac słodycze i cwiczyc to bez sensu. syosuje 1000cal .....juz przywykłam swieta mam z głowy 0,0 placków i innych dupwereli po co to zeby potem załowac, tonie dla mnie

Gość i co w zwiazku z tymmm
?? chialam sie pochwalic czy co? bo nie bardzo rozumiem

pochwalic czym mianowice, ruch to zasadniczy element człwoeka kobieto nieuswiadomiona znów jade jutro i tak co tydzien, ide cos zjesc rozsadnego

Co tydzień godzine to raczej niewiele. Nie chcę byc złym prorokiem, ale taka częstotliwość ćwiczeń wiele ci nie da.

Gość najgorzej to jak ja
chodziłam przez 3 tygodnie codziennie na aerobic albo spinning, do tego godzina na sali cardio i ok 300 brzuszków. PO 3 tygodniach zachorowałam i miałam 2 tygodnie przerwy - chociaż jadlam tyle samo co wtedy gdy ćwiczyłam przytyłam ze 2-3 kg:O

tak ruszam sie z domu.Od lat trenuje fitness dwa razy w tygodniu:) Ale piwiem tylko ze jesli ktos mysli ze w ciagu miesiaca bedzie z niego CALUDIA Shifer to jest w bledzie... Fitness bardzo ładnie ksztaltuje sylwetke ,postawe oraz poprawia o niebo kondycje.Natomias nie zauwazylam od dwoch lat aby moja waga spadla.Raczej sywetka stala sie ładniejsza ,bardziej wysportowana-caly nadmiarek tluszczyku spalaja miesnie i to one korzystaja na tym czyli nabieraja masy:) Jestem wysoka kobieta 175 cm. a moja waga wcale nie jest malutka bo 62 kg.:) Natomiast samopoczucie fizyczne....nic mnie nie boli.Nie pamietam kiedy bylam chora(chyba w wakacje kiedy \"zalatwilam\" sie klimatyzacja) albo co to zakwasy...:) Polecam wszystkim!!

nie godzina, ale 4 godziny tyg to mało a ty ile cwiczysz czytaj uwazniej

juz przez miesiac schudłam 5 kg, wiesz masz racje to napewno mi nic nie dało buhahahahaha