Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yvonne z Nigerii

opowiem wam o sobie- Pół Nigeria pół Polska

Polecane posty

Gość Yvonne z Nigerii

Yvonne z Nigerii Nie wiem czy sie odezwać. Nazywam sie Monika Yvonne. Mój tata jest Nigeryjczykiem i przyjechał kiedys na studia do Polski. Poznał moja mame i jestem ja. Zostali tutaj i nazwali mnie imieniem Polskim i Europejskim. Tak aby było jak to mówia europejsko. Nigdy nie wyjadą do Nigerii. Byłam tam raz w zyciu u dziadków i dwa razy dziadkowie byli u nas. Bardzo byli zaskoczeni wigilia, śniegiem, nie mieli ubrań i musieliśmy im "pozyczyć" czy kupić odzież. Ja będac tam nie robiłam piorunujacego wrazenia gdyz jestem identyczna jak tata. Tak wyszło ,że nie mam nic z mamy, nawet nos, usta, włosy- cały tata. mam z tym problem. problem jest w liceum do którego chodzę. jestem nietolerowana i wyzywana od tanich czarnuchów, moja mama jest od murzyńskich dziwek wyzywana. Zmieniłam liceum. jest wmiare lepiej.I najbardziej bolało mnie jak chodziło ze mna pół szkoły. Zastanawiałam się dlaczego. czy tak sie im podobam? czy moze nie widza we mnie inności.Cieszyłam się z tych adoratorów. Z niektórymi dochodziło do zbliżenia. Potem pod koniec liceum kolezanka mówiła mi abym nie była taka naiwna bo oni chodzą ze mna by sprawdzic jak wyglądam nago, jaka jestem i jak sie zachowuję w seksie. Byli ciekawi i dlatego ze mną byli. Załamałam się. Jestem teraz sama. Studiuję. Boje sie ufac mimo iz mam znów duze powodzenie. Rozmawiałam z rodzicami nie raz. mam tez cierpiała . Babcia moja nie odzywa sie do niej. Nie znam babci od strony mamy. Wyparła sie nas i nie ma kontaktu. A ja tylko sie ciesze ze mam tate i mamę i ze nie musi moja mama wychowaywac sama czarnego bekarta. Tata pracuje- ma swój zakład lekarski. jest okulistą. mama jest nadal pielegniarką w szpitalu. Zyjemy normalnie, a jednak jest mi zle.

Gość aaaaaaaaaaaaala
czesc ja obecnie mieszkam z pol Nigierczykiem, pol Polakiem, jego tato przyjechal na studia do Polski,. poznal jego mame, i tak sie narodzil kolega, A jego tato jest obecnie ginekologiem, Wiem ze studiowal z jakims jeszcze jedenym gosciem co tot ez zostal lekarzem, Bedzie smiesznie jak sie okarze ze tatowie sie znaja. hahaa

Gość To jest niezrozumiale ze
jeszcze cos takiego o czym piszesz istnieje. I to chyba nie w malutkim miasteczku.

Gość Yvonne z Nigerii
w Poznaniu. jak widzisz wszędzie jest ciekawośc. A ja myslałam ze mam powodzenie a oni tylko spotykali sie by wiedziec jak jestem zbudowana.

Gość koooooooooilikakaja
Wyobrazam sobie co czujesz ale nei mysl ze kazdy chcial cie "wyprobowac" wiekszosc na pewno chiala byc z ladna dziewczyna ktora jestes. Nie wytrzymywali potem presji i docinek a zawsze znajda sie madre koelzanki ktore z zazdrosci powiedza ze sluzylas tylko do seksu. Nie sadze zeby tak bylo. Nie bierz tego tak dramatycznie, staraj sie cieszyc powodzeniem ale dobieraj facetow z rozwaga i nie zmienaj czestow bo sama widzisz ... pol szkoly nie brzmi za dobrze ... bedzie dobrze powodzenia

Gość Yvonne z Nigerii
Zmieniam ich - a raczej oni mnie wykorzystaja i odchodza. Bo kto by chciał Murzynkę. Jak mówiłam byłam z jakims np 3 miesiące i dopiero wtedy sie kochaliśmy. Z innym byłam 2 tgodnie i mnie zostawił bo niechciałam się kochac z nim i niechciał chyba tracic czasu na czarną. I tak mi zleciało. Nie moze nie pół szkoły, ale było ich troszkę. Cieszyłam sie powodzeniem..do czasu:O

Gość Yvonne z Nigerii
: i w dodatku tytaj jakieś osoby pisza pod moim nickiem. wszędzie jest tak samo. Wielkie chamstwo.

Gość ihaaaaaaaa
jezu, podszywają się pod każdego - przestań już z tą martyrologią :O

Nie przejmuj sie!Wiem,ze to tylko slowa ale nie moge \"wejsc\" w glowy tych,ktorzy robia ci przykrosc.Mam nadzieje,ze kiedys poziom tolerancji w Polsce bedzie ok.Pozdrawiam

Gość ihaaaaaaaa
Poza tym nastoletni faceci kierują się głównie swoim fiutem - większości to zostało. Wykorzystywali Cię, bo dawałaś się wykorzystywać, a nie dlatego, że masz ciemną skórę. Dajesz to biorą, proste.

Gość ihaaaaaaaa
Oj przestań już p.ierdolić głupoty, bo te podszywy są ch.uja warte. Rusz tym pustym łbem albo sobie odbyt postymuluj - może Cię natchnie i zaczniesz z sensem coś pisać. K.urwa, 4 rok pieprzenie o prostacie i fiutach ojców :O

Gość Yvonne z N.
Okropne podszywy:O Nie dawałam to żucali mnie. Potem jak dawałam tez rzucali.

Gość aaaaaaaaaaaaala
Yvonne, nie trudno sie domyslic ktore odpowiedzi sa Twoje. Jestem pewna ze jestes wartosciowa dziewczyna. Moj maz jest Marokanczykiem i jak przyjechalismy do Polski to te wiescniaki z mojej okolicy nei pokazaly zadnej klasy, duzo bylo wyzwisk w moja strone. W Polsce mieszkaja wiesniaki, a tak im spieszno bylo do Uni Europejskiej a nie potrafia sie zachowac. Obiecnie mieszkam w Anglii i jeszcze sie nie spotkalam z tego typu zachowaniem,. Hamy jedne ... hamy

Gość ihaaaaaaaa
To żeś k.urwa teraz błysnął. Mówiłam rusz głową, a nie fiutem :O

Gość taaaa
wiecie co? te podszywy to poprostu zwykłe kobiety które nie maja tematów do pisania, czytaja sobie i z nudów aby nie czytac tylko klepia takie głupoty. Tez sposób na nudę. Szkoda ze one nie maja nic sensownego do napisania, przygód, doswiadczen by sie dzielic tu.

Gość Ja jestem z Libii
Jednak od urodzenia mieszkam tutaj w Polsce.

Gość ihaaaaaaaa
to nie kobiety. Przynajmniej teraz.

olej ich wszystkich. to, co mowią swiadczy tylko o nich samych. niektorzy są tak ograniczeni umyslowo, ze nic im nie pomoze. tylko im wspolczuc. nie zakladaj, ze wszyscy spotykali się z Tobą tylko dla seksu!!