Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobby75

Żona się wyprowadziła co robić???

Polecane posty

Gość bobby75

I stało się. Moja żona po 7 latach wyprowadziła się razem z synkiem do innego miasta. Jak zwykle bywa w takich sytuacjach nadal ją kocham. Jednak nadal będzie dojeżdżała do pracy niedaleko naszego domu, synek także będzie chodził tu do przedszkola. Część rzeczy zostaje w naszym mieszkaniu. Nie ukrywam, bardzo mi zależy żeby to się tak nie skończyło jak w klasycznym, książkowym małżeństwie. Doradźcie, co mam robić i jak się zachowywać?? Nadal chce walczyć o to małżeństwo.

Gość bobby75
coś się chyba wypaliło, choć sam nie wiem czy to prawda? Ona chce zacząć nowe życie, także uczuciowe, takie którego ponoć już nie mogę dać... Ale wiem,że to co czuję do niej jest miłością.

Gość bobby75
Moverig nie jestem takim jak myślisz, tylko trzeba mieć jeszcze szansę aby naprawić złe rzeczy

kobiety zwykle odchodza jak brakuje im uczucia,nie tego w słowach ale takiego w czynach.

Bobby... To samo zrobiła była żona mojego partnera. Też się łudził na początku i czekał. Dała mu drugą szansę... On wrócl, po czym ona znowu od niego odeszła. Teraz on jest szczęsliwy i ma nowe życie, a ona jest sama, bo życie okazało się z goła inne niż zakładała na początku. Jeśli raz od Ciebie odeszła, odejdzie i drugi. Wiem, że to trudne, ale musisz się z tym pogodzić i zacząć żyć swoim życiem. Może okaże się, że wyświadczyła Ci ogromną przysługę? Tak było z moim mężczyzną!:)

inaczej widzi skocznie małysz a inaczej jego kibice... i tak to w życiu bywa :P

Gość ja tez z checia
od swojego bym sie wyprowadziła juz mam dosc tego wszystkiego....:-0

Gość bobby75
ja tez z checia- ale czego???