Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bystry

lubie jak pieści mnie nogami

Polecane posty

Gość bystry

od pewnego czasu spotykam się z różnymi kobietami jedne są starsze drugie są młodsze ale mają jedna ceche lubie lizać im stopy i jak one bawią sie moim członkiem ale stopami :) czy jest tu może ktoś kto też tak lubi :) albo jakas chetna pani która sie chetnie pobawi moim członkiem :)

Gość bystry
jestem jestem dementria a co sie stało ?

Dementia mój nie liże . ale uwielbia kiedy stopą zabawiam jego klejnoty. i wkładam fiutka między duży palec i ten drugi i robię mu tak dobrze;).

Gość bystry
ja to uwielbiam jak nie wiem co :) moge tak kilkanaście razy dziennie tylko nie mam jeszcze takiej osoby która by chciała na stałe byc zemną i kochac sie w taki i inny sposób :( ale mam nadzieje że niebawem znajde kobiete która mnie zadowoli a ja ją :)

Gość kitkamietka
miedzy paluch i ten drugi? hmm. nie wpadlabym na to. czasem jednak dlanowych pomyslow dobrze pochodzic jest po forum:) bystry: im mniej bedziesz szukal tym szybciej sie znajdzie. powodzenia!!

Gość bystry
może tutaj znajdę jakas chętną panią? :) tylko uprzedzam, stopy musza byc niemyte, najlepiej od tygodnia (ale myślę, że to dla kafeteriuszek nie nowość) :) to jak, jest chętna?

kitka ,oczywiście musisz być przed nim lub nad nim stać;) oczu nie będzie mógł oderwać:)

Gość bystry
widze że znalazła sie jakaś ciula co robi sobie kpiny zemnie :( no dzieki wszystkim mysle że znajde kogos kto bedzie szczesliwy a ty bystry2 czy ja sie tam zwiesz daj se spokuj i znajdz sobie cek w zyciu bo podawanie sie za kogoś innego niczemu nie słuzy tylko własnej głupocie i braku poczucia włsnej wartości / buziaki wszystkim pieknym ,zmysłwym,zboczonym ;) ,i spragnionym sexu paniom Muach:*

Ja tez bym spróbował takiego stosunku i podniecenia ale nie wiem czy mnie to podnieci czy tez nie ale mam nadzieje że tak wiec zaczne najlepiej od dzisiaj :)

Gość bystry
pozdrawiam cie rajtek1 :) a może ty udostepniłbys mi swoje stopy?

Gość rajtek1
nie :P musisz znaleźć sobie dziewczynę a najlepiej żonę :)

Gość bystry
to twoja zona? :O nie podobaja mi sie jej stopy :o

Gość rajtek1
widzę że lubisz męskie stopy, ty pedale ;)

jakby nie było męskie stopy maja większy rozstaw między duzym paluchem a \"tym drugim( u ręki to jest serdeczny , a u stopy?)\"

Gość mnie tez to podnieca
;)