Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poddany słabej woli

Gdy już nie możesz bez niej/niego żyć...

Polecane posty

Gość nie zazdroście mi____
proszę Cię :O po co to robisz i to w dodatku tutajO_O ???? Nie chcę tego!!!!!:P p.s. a myślam,ze już z Tobą ok.:P

Gość Poddany słabej woli
Wiesz, czasami właśnie trzeba pozwolić zatęsknić. Trudne, niewyobrażalnie, ale właśnie w ten sposób uzyskuje się odpowiedź na pytanie, co tam naprawdę znaczymy dla drugiej osoby.

Gość Błękitna Rybka
na co czekamy Miłość mamy zatem wkrótce się spotkamy Nie pozwólmy więcej serca nasze trzymać w udręce - z dala do siebie:) Tak jak jest Miłość wszytsko inne traci sens, wydaje się takie nic nie znaczące przyziemne o małej wartości, nietrwałe. Miłośc jest wielkim skarbem:) Mieszka w sercu, jest nim, tak jak Ty w nim:)

Gość nie zazdrośćie mi___
o niczym innym nie marzę ,tylko, żebys się odkochał ;)

Gość Błękitna Rybka
Masz rację to jak bardzo tęsknimy mówi o tym, jak bardzo kochamy. Ukochana osoba jest jak powietrze, jak tlen, jak nektar życia. Jest:)

Gość nie zazdroście mi___
przestańcie go nakręcać😠 Nie znacie go!!!:P zagłaskał mnie!!!

Gość Poddany słabej woli
Błękitna rybko, dziękuję za Twoje słowa. Wiem, że i dziś zasnę z jej wizerunkiem pod powiekami, a gdy jutro ją zobaczę, po raz kolejny moje serce zabije mocniej. Szkoda, że słowami nie sposób oddać uczucia. Marzę o delikatnym, subtelnym, tak wyjątkowym dotyku Twych ust, zetknięciu warg, które zawsze budzi dreszcze...

Gość Błękitna Rybka
Ja dziękuje za twoje słowa:) Nie bój się kochać, mówić ( choć masz rację słowa nie oddadzą pełni miłości) pokazywać, pisać:);) po prostu być z Tobą ukochany, spotkania pod powiekami, we śnie, i w środku dnia, gdy umykam za moimi myślmi, to za malo. Chcę ciebie obok:) Przy mnie:)

Gość nie zazdroście mi____
do cholery !!! daj już spokój!!😠 A Ty rybko przestań!!!!,bo nie masz o niczym pojęcia:P

Gość Błękitna Rybka
Własnie mam pojęcie wielkie:) Dzieki pisaniu tez;):) i nie przestanę, On zresztą też:) takiej Miłości nie ma na kartakch żadnej ksiązki, filmu:)

Gość Poddany słabej woli
Dziś już znikam, odpływam w objęcia Morfeusza, razem z moim uczuciem, które mogłoby przepoławiać najtrwardsze ze skał. Jeżeli jutro nie pojawię się tutaj, będzie to znaczyło, że jestem z Tobą:). Nareszcie, bowiem kilka dni Twojej nieobecności urasta dla mnie do niewyobrażalnie długiego okresu. Obym jutro nie pojawił się...

Gość nie zazdrośćie mi___
nie pisz bzdur:P Głupia byłam i tyle:O Daj mi spokój ; please!!!! I nie szantżuj mnie juz OK???

Gość Błękitna Rybka
Jesteś ze mną w myślach:) Nie tylko nocą, ale i dniem:) Ale mam nadzieję, że będzie czas na bycie vis a vis ust, oczu i serc:)a nie tylko w myślach:) choć to jest piękne:) Wiem, bo Ciebie ciągle w sobie mam:)

Gość na szczęście romantyczna
miłość przechodzi by dać miejsca innej fazie miłości - rzeczywistości. tylko o niej rzadko kto pisze :)

Gość Jestem pod wrażeniem autora
pięknie piszesz

Znam to uczucie, takie totalny błogostan, który mógłby trwać wiecznie. Cholera, jak ja tęsknie za czymś takim, mam nadzieję, że będzie mi dane jeszcze choć raz przeżyć coś podobnego. Póki co w życiu uczuciowym same porażki :(

Gość Poddany słabej woli
Mały aniołek na choince lśni w blasku światełek, a Ty... Zamykasz mnie w szklanej kuli, w kostce rubiki, w zagadkowym świecie, którego sam jeszcze do końca nie rozumiem. Swoją obecnością tkasz wokół mnie pajęczynę subtelności, delikatności, feerię niesamowitych barw zmysłowości, przesłaniającą wszystko, co doczesne. Zanurzam usta w lekko słodkim drinku, a myśli wirują, zmierzając w Twoją stronę. Są z Tobą, stęsknione, chociaż jeszcze wczoraj trzymałem Cię w ramionach, pragnąc utopić zegarek w studni pożądania, zegarek kradnący mi cenny czas, kradnący mi chwile Twojej obecności...

Gość Ehhhhh
;D;D:D:D:D:D:D

Gość Błękitna Rybka
A ja chcę Ciebie obok, aniołka mam, stoi obok stajenki:) a ja chcę cię obok:) Przyjedz do mnie:)

Gość Poddany słabej woli
Doskonale wiesz, że dla mnie odległość nie istnieje, by być obok Ciebie, poczuć na policzku Twój przyspieszony oddech, gdy moje dłonie błądzą po Twym ciele, rzuciłbym wszystko, puszczając na ocean przeznaczenia naprdędce skleconą tratwę, by objąć Cię jeszcze dziś. Moje trzewia płoną, nie czuję zimna bijącego od cienkich ścian, bijących chłodem, na chwilę zamykam oczy, by po raz kolejny ujrzeć Twój uśmiech, całkowicie mnie rozbrajający, uśmiech, który sprawia, że wszystkie troski w jednej chwili znikają, uśmiech, któremu absolutnie nie potrafię się oprzeć, uśmiech, za który oddałbym połowe swego serca... Połowę, bowiem druga już należy do Ciebie...

Gość zzzzłośnica
jejku.. pieknie. :)

Gość Błękitna Rybka
piękne:) Nie umiem z zaskoczenia piękna tych słow ubrac w słowa co teraz czuję i jak bardzo mi ciebie brakuje, jak usycham na suchoty z tęskonty, moje druga połowa serce tęskni, a druga połowa kocha:) na co czekamy? przyjedz do mnie:) po swietach czekam:) 👄

Gość CHCIALA INACZEJ
cudownie... zazdroszczę

Gość Błękitna Rybka
lepiej trzymaj kciuki:) aby to się spełnilo:)

Czuję dokładnie to samo. Pali mnie wnętrze...rozrywa serce....TĘSKNOTA....wyciska boleśnie łzy...niepewność.... czekanie.....a wystarczyło tylko jedno spojrzenie jego oczu...by serce me skradł....oddałabym wszystko...z milości....więc przyjacielu znam Twój ból...