Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.obozowa wredna krowa.

Turlam dropsa..

Polecane posty

Gość MAŁY MIŚ CIEPŁY MIS
wesołych krowa *............_. ,-'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.-~-.' -.,. . . ..'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,'___. . . . . . . . . . . . /'`-.l. . . `'-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-..... . . .l. . . . .' ---........-'. . . ,' i . . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' . . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'___________________ . . . . .. . . . . .. . . .,.- '_____________________|_}---------------------- . . . . . ',. . . . . ',-~'`. ;_)_) . . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) ^^ . . . . . '-.. . . . . . .) . . . . . . .' - .......-` :classic_cool:

owK > dla Ciebie tylko najlepszego!!!!!! 🖐️ :classic_cool:

nawet się nie zastanawiaj ;) Życie jest tylko chwilą.... podobno więc..... :D:D:D:classic_cool:

zyczenia zlozone to teraz otwieraj to wino:D:D:D:D no i wiesz z kim sie podzielic:D:D:D:D:D

gdybym wiedzial ze winem dysponujesz to wykupilbym te dwa-no w sumei to chyba 4- bilety do kina:D:D:D:D:DD:

my już od wczoraj świętujemy sebaa:D;)

jutro przez biskupi przejść>>>>>zawsze to moze sie trafic jakas alternatywa do tych swiat zdala od cywilizacji:D:D:D:D:D:D

kirus> u malutkiej bez zmian?? Mam na myśli wschdnie fronty:P;)

a komórkawysoko na szafie ino działa>>>>>jeszcze 5 lat temu to nawet w wieliczce tak bylo:D:D:D:D

nd 🖐️, nie mam bladego pojecia co u malutkiej, wieki jak nic nie slyszalem, mam nadzieje ze nie wcielo jej w mini tornado ostatnio ;)

sebaa po co ci 4>>>>no w sumeie ja to jeden wiec piec;) po dwa dla Ciebei i obstawy;);)

krowa, mialem na mysli net przez satelite>>>>ale to tylko w jedna strone bedzie wioec wybrakowany:D:D:D no chyba ze nadajnik im zafundujesz:D:D

kirus>qrwa!!!! NO CO tY??? Coś musi być nie tak!!!! Tyle czasu :O ? wiesz jaka była bezpośrednia:(

nie no ... mialem na mysli satelitarny net w obie strony a nie tylko download :) zreszta zobaczysz do czego beda uzywac satelite, czy aby do czegos wiecej niz pr0n ;) nd, sam nie wiem co o tym myslec, moze ja ten walijczyk zlapal w swoje walijskie sidla ;)

no wiesz...fundnełabym im chętnie teatr, kino i filcharmonie no ale niestety:O stać mnie tylko na satelite:O najwyżej zostawie tylko jeden telewizor to na zmiane będzie sport i romantica, w weekendy jak dzieci zjadą to fox kids...więc może się nie uzależnią :D