Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isztarek

Kiedy pierwsza cytologia

Polecane posty

Dziewczyny kiedy mialyscie pierwsza cytologię? W jakik wiku pierwszy raz ja zrobilyscie? Mam 20 lat iw ybieram sie po nowym roku na pierwsza cyt, czy to nie jest za pózno??? Dosam, że mam chłopaka od dówch lat

nigdy nie jest za pozno. najczesciej robi sie gdy wydstepuja jakies dolegliwosci np. grzybica czy cos podobnego. skoro wybierasz sie po nowym roku to zrob sobie i pamietaj ze to jest bezbolesne i nie ma sie czego bac...

Bac sie nie boje, troche marwie sie wynikiem. Co prawda jestem młoda nic mnie ni boli, nie swedzi nie piecze. Nasłuchałam sie na temat raków szyjki macici i chorb przenoszonych droga płciową. Mopj chłopak jest moim stałym partnerem. TAKA ZE MNIE PANIKARA, USG macicy tez sobie robię przy okazji. Zastanawiam sie czy nie jest za pono na ta cyt.

Gość 30stka na karku mija
ja byłam w wieku 30 lat teraz na cytologi pierwszej. Wczesniej nie chodziłam bo nie było potrzeby, nie piekło, nie swędziało, nie smierdziało nie ciekło. Więc z czym miałam iśc. Idą te co ich cos niepokoi cos wycieka, śmierdzi, nie leci bądz zbyt duzo leci..... teraz zrobiłam na raka szyjki bo taki program jest. i zbadali i jest OK, nie ma nadrzezrki, raka, tylko jakas bakteria nieszkodliwa i dał lek i juz po....drugi raz kazał przyjśc w wieku 50lat. Wiem ze wczesniej bo zamierzam do 50tki urodzić:D więc zrobia mi wczesniej

Gość 30stka na karku mija
nadrzerke ponoć mają te co od wczesnych lat uprawiały sex dośc często i miały róznych partnerów, ja nie mogłam miec bo póżno zaczełam i w sumie rzadko robię to:D. Myslę ze jak u ciebie jest OK to nie ma potrzeby robic cytologii. No ale jak jest to w programie darmo to idz.

Wielu partnerów nie miałam, raptem dwóch ( ale teraz dochodze do wniosku, że o jednego za duzo) a nadzerke mam- mówią, ze niegrozna i czesto w młodym wieku spotykana.

Gość Axxaa
Głupoty gadacie, ja miałam nadżerkę w wieku 20 lat, chociaż nie współżyłam.