Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymarkowa_kobietka

Po ponad rocznej znajomości wyznał mi wczoraj prawdę....

Polecane posty

Gość Tymarkowa_kobietka

zaczeło się to w pażdzierniku ubiegłego roku, poznalismy sie na jednym z czatów gdzie często rozmawialiśmy na forum ogólnym-nigdy prywatnie. Po około 2 m-cach wymienilismy się nr gg i od tamtej pory rozmawialiśmy prawie codziennie. Coś zaiskrzyło między nami...rozmawialismy o wszystkim, wymienialismy sie zdjęciami praktycznie co tydzień, przyznał mi się że ponad rok czasu spędził w ośrodku odwykowym (narkotyki) było to 7 lat temu i od tamtej pory nigdy niczego nie brał. po kilku miesiącach powiedział mi że mnie kocha wiedziałam że mówi szczerze bo nigdy mnie nie okłamał ...dwa m-ce temu poprostu zniknął...czekałam o umówionej godzinie na GG -nie było go, na drui dzien również i tak czekałam tydzen potem drugi i trzeci...nie było dnia zebym o nim nie myślała :(:( wczoraj weszłam sprawdzić pocztę-jakbym czuła że napisał do mnie meila i był-jeden długi meil od NIEGO w którym wyznał mi prawdę...że jest chory na schizfrenie paradoidalną :(:(...ze przez te dwa mce był na leczeniu w szpitalu bo stan jego zdrowia sie pogorszył...do tej pory nie mogę w to uwierzyc...dalej go kocham i tego nikt i nic nie zmieni... ..straciłam chec życia może wyda wam sie to śmieszne -ale to był jedyny człowiek który potrafił mi doradzic,potrafił mnie wysłuchać pocieszyc, mogłam mu opowiedziec o swoich kłopotach o tym że mam maluszka ,zawsze pytał co u niego czy jest zdrowy, doradził mi żebym kupiła mu rybki tak jak on sobie kupił bo to wspaiała rzecz...zadaje sobie teraz milion pytań ..dlaczego on dlaczego my....wczorajszy meil od niego do tej pory chodzi mi po głowie ale jedno jest pewno nadal go kocham i to co czuje nie minie w przeciagu kilku minut...

Gość malagga
a czemu ma minąć to co do niego czujesz??

Gość nie odrzucaj człowieka
z powodu jego choroby..

Gość Eonn
Boże Drogi! Czy wy się w ogóle widzieliście na oczy? Proszę, powiedz że tak...

Gość supernatural
ja bym sie z nim spotkała i wtedy wszystko sie okarze...

Gość Tymarkowa_kobietka
właśnie chodzi o to że nie minie.... a on mi napisał czy dalej chcę aby było tak jak dawniej bo boi sie tego wyznanie prawdy złamie naszą znajomość...

Gość keksówka
nie wierze w to co czytam???????? dziecko ile masz lat?

Gość ale teraz pełno kurew
Ty chyba sama masz coś z głową. Człowieka praktycznie na oczy nei widziałaś. Pisać mozna wszystko. Sam wiem, bo nie jednej kity wciskam różne. Co do schizofrenii paranoidalnej, dziewczyno wiesz co to za choroba? Albo facet specjalnie to powiedział, bo juz nie chce z tobą rozmawiać, a jeśli jest chory - to radze ci zapomnieć i to szybko.

Gość Tymarkowa_kobietka
nigdy sie nie spotkalismy choc ja chciałm - on sie bał.. teraz juz wiem czemu... dzieli nas praktycznie cała polaska. ja mieszkam w krakowie on w koszalinie. NIGDY nie odrzuce go bo to samo czuje co czułam przed poznaniem prawdy

Gość Tymarkowa_kobietka
mam 23 lata on 27 wczoraj siedziałm długo i czytałam o tej chorobie... jest straszna-wiem ale niemoge i niechce go teraz zostawić...to jeszcze bardziej go załamie a tego niechcę

A kochaj go, jeszcze ci to kochanie bokiem wyjdzie. Śmieszna jesteś.

Gość Tymarkowa_kobietka
sam jestes smieszny zwykła szowinistyczna świnia... nigdy nie zostawia sie kogos w chorobie!!!

Gość sratatatatatatattaa
hehehehe kolo ściemę walnął bo juz mu sie nie chce z Tobą gadac itd. :D

Gość keksówka
dziecko - zaapomnij o nim nawet sie nie widzieliscie

Gość sratatatatatatattaa
keksowka a Ty co masz z tym dzieckiem?

Gość Tymarkowa_kobietka
wiem że mówił prawdę. Jesli niechciałby juz ze mną rozmawiać poprostu by nic nie napisał. a on po 2,5 miesiacach napisał do mnie meila

Gość schizofremia paranoidalna
Schizofrenia paranoidalna to podtyp schizofrenii, który charakteryzuje się rozbudowanym i złożonym systemem urojeń (najczęściej prześladowczych, wielkościowych, urojeń odsłonięcia i oddziaływania zewnętrznego, urojeń nasyłania i wykradania myśli, ksobnych, czasem także urojeń zdrady, pochodzenia, hipochondrycznych) oraz niekiedy nasilonymi halucynacjami (najczęściej słuchowymi, praktycznie nigdy wzrokowymi). Częstokroć urojenia przybierają tak skomplikowaną formę, iż stają się zrozumiałe tylko i wyłącznie dla chorego. Oprócz powyższych objawów u chorych na schizofrenię paranoidalną stosunkowo rzadko obserwuje się głęboką dezorganizację zachowania, niespójność myślenia, otępienie czy nieadekwatne reakcje emocjonalne, które pojawiają się w innych podtypach schizofrenii. Czasem wydaje się wręcz, że wyłączywszy urojenia i omamy, chory na co dzień funkcjonuje względnie sprawnie. Typy urojeń Urojenia. paranoiczne - względnie logiczne, prawdopodobne - charakterystyczne dla paranoi. paranoidalne - często nielogiczne, dziwaczne, nieprawdopodobne - charakterystyczne dla schizofrenii. inkoherentne - nielogiczne, mogą być tematycznie nie zwiazane ze sobą, skrajne, dziwaczne, o anormalnej tresci.

wyczytalam,ze ta schozofremia to PSYCHOZA AMFETAMINOWA............eh ja bym odposcila ..chyba,nie wiem,nie bylam w takiej sytuacji

Gość każda choroba którą
leczy się już psychiatrycznie a nie jedynie poddaje terapii psychologicznej to rozdwojenie jaźni

Może i szowinistyczna, bliskiej osoby nie zostawię. A on jest dla ciebie bliski? Przecież ty go na oczu nie widziałaś. A jeśli sie rzeczywiscie leczy to po psychotropach nie licz ,ze jest tym wyśnionym księciem, którego widzisz pod powiekami i sobie dopowiadasz w myslach jego wygląd. Dziewucho - ty nie masz pojecia co to za choroba. Siostra miłosierdzia.

Gość łylma
dorosli ludzie odizolowuja takie osoby - czesto zamykaja w osrodkach do tego przystosowanych a ty chcesz wziasc go w ramiona dziewczyno opamietaj sie moze ci kiedys krzywde zrobic - nie tylko psychiczna

Gość każda choroba którą
a co ma ta choroba do amfetaminy? owszem może mieć ale źródłem może być każda patologia od społecznej przez używki lub po prostu uwarunkowania genetyczne

Gość Tymarkowa_kobietka
jak ja mam z nim skończyć 😭 nie umiem i nie chcę przegadalismy tysiace godzin i nigdy nic nie dało mi do myslenia nigdy nie powiedział nic co mogło by mi dac do zrozumienia... jesooo jakie to jest ciężkie dla mnie..:(:(:(:(

Gość fatamorganaaaa
skoncz jak najszybciej tylko drzwi zamykaaj bo moze sie zjawic i zrobic ci kuku

Nie zdajesz sobie sprawy jekie ciężkie by było, gdybyś brnęła w to dalej jak jakaś ślepa.

Gość każda choroba którą
to straszna choroba.. człowek może byc raz zupełnie normalny, wspaniały, inteligentny a innym razem choroba odbierze mu wszystkie zachamowania, zmysły i myśli

Gość cool cool
spotkaj sie z nim natychmiast i wyjasnij u zrodla, nie ma innej metody

Gość Tymarkowa_kobietka
jest mi bliski na jakis tam sposób wiem że osoby takie są nieprzewidywalne trudno mi sie pogodzic z tym..:(:(:(