Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jackpot79

Łódzkie porodówki

Polecane posty

Może znajdą się osoby które opiszą lub przybliżą opinie Łódzkich szpitali położniczych.Rodziłam 5 lat temu u Rydygiera (był to poród rodzinny),kosztował mnie 30 zł.Był to koszt fartucha który miał mąż na sobie.Teraz słysze ,że taki poród kosztuje i to ok 400 zł.Czy to prawda?.....Czytam w necie opinie na temat tego szpitala i włosy stają mi dęba.Tyle złych opini nigdy nie słyszałam.A sama mogłabym polecić Rydygiera bo byłam z niego zadowolona 5 lat temu.Czy aż tak się tam zmieniło?A może wybrać teraz inny szpital?TYLKO JAKI?????

Gość Dagusia23
Polecam Madurowicza.Rodziłam tam 15 miesięcy temu i jestem bardzo zadowolona

4 m-ce temu rodziłam w CZMP miałam znieczulenie, nie zapłaciłam ani zł :D obsługa pierwsza klasa

klaraaaa, napisz na którym oddziale, bo tam są trzy i jaki lekarz odbierał poród ja miałam cc w Klinice Medycyny Matczyno Płodowej (oddz II) 2,5 roku temu i było ok. Teraz będę (mam nadzieję) rodzić naturalnie, ale różne opinie słyszałam

Hej, ja rodzilam 3 mies temu, trafilam na oddzial perinatologii CZMP tylko na badania, bo mialam bole....... i urodzilam w 31 tyg blizniaki... SERDECZNIE POLECAM, nie dalam nawet zl nikomu, opieka pielegniarek fantastyczna, fachowa pomoc dla tak skrajnych wczesniakow, bylam bardzo zadowolona, ja mialam cesarke,wiec nie wiem jak z kosztami jesli chodzi o znieczulenie,ale wiem,ze np porod rodzinny byl za darmo pozdrawiam

Gość położna z czmp
poród , znieczulenie i fachowa opieka za darmo. Przy takiej ilości personelu może się zdarzyć , że trafisz na jakąś jędzę ale generalnie personel jest ok. Moim zdaniem dużym plusem" Matki Polki " jest natychmiastowa możliwość ratowania życia matki i dziecka gdyby , odpukać , coś poszło nie tak.

ja rodziłam prawie 9 miesiecy temu w Madurowiczu. Jak miałabym rodzić jeszcze raz to tylko tam!! Nic nie płaciłam. Co do CZMP to same negatywy! :(