Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Genda

Czy mozna jakims cudem zajsc w ciaze a potem miec okres???

Polecane posty

Gość Genda

Czy to jest mozliwe???

Gość dwugwiazdkowa
no tak, to musialby być cud

Gość Hey Jude
nie wiem, ale jeśli 5-letnia dziewczynka może urodzić dziecko to wszystko jest możliwe

Gość bo to tylko ja i nic wiecej
są takie przypadki...

Gość okresu miec nie można
ale można mieć plamienie lub krwawienie nie będące okresem, ale tez nie zagrażające płodowi

Gość Genda
Plamienia trwajace tyle samo co okres? Dziekuje za odpowiedzi :* Jestem teraz wybitnie przerazona i zaraz ide sie pomodlic.

Gość gjgjguoop
moja kolezanka tak miała przez 3 miesiace miała niby okres, nagle bum - jest w ciazy!!! miała wtedy niespełna 16 lat, wiec zrzucam to na jej młody wiek i burze hormonów... Acha i wszystkim tym którzy chcieli by nawrzucac ze tak młode dziewczyny zostaja matkami, a jak sie to okresla na kafeterii-puszczaja sie- uprzedzam dzis ma 26 lat i drugie dziecko z tym samym facetem, sa małżeństwem... Ona skonczyła studia dzienne, pracujac i prowadzac duzy dom nie tylko dla 3 czy 4 osób... Pewnie ze to nie jest szczyt marzen w tym wieku zostac mama, ale jak juz sie zdarzy to najgłupsze co mozna zrobic to potepiac i wyzywac takie kobiety... Naprawde życzę każdej kobiecie bycia tak dobra matka jak ona, choc oczywiscie nie w tym wieku!!! musiałam to napisac bo wkurza mnie juz nowy nurt kafeterii - gdzie tepi sie wszystko co nie całkiem ok jest w zyciu... kazdy popełnia pomyłki, trezba umiec z tego wyciagac wnioski i wyjsc z takich sytuacji - tyle.

Gość Bozenka80
Moja siostrzyczka do 8 miesiącu ciąży miała okres... Dlatego na poczatku się zaprzeczała, aż poszła na usg... Przy drugiej ciąży już krwawienia nie miała....