Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony facet

Jak cieżko żyć nie będąc atrakcyjnym a wręcz brzydkim...

Polecane posty

Gość Zasmucony facet

doświadczam tego codzień... widzę jak na mnie ludzie patrzą jak komentują... o dziewczynach nie wspomne bo to nie ma sensu - wiadomo, że wolą atrakcyjnego, choćby był chamem i prostakiem, ale jest sie przy kim okazać... codzień jak wstaje czuje ból, pustkę w moim sercu... dlaczego tak jest ? dlaczego inni mogą mieć normalne życie a ja nie ? dlaczego :-(

Gość az sie boje opisac
alez Ty peprzysz :o

Gość az sie boje opisac
pieprzysz pieprzysz... najgorzej to ma piękna kobieta a nie brzydki chłop. Nie pieprz juz chlopie tylko leć na tego luncha.

Gość Zasmucony facet
skończyłem studia, nie mam pracy bo nigdzie mnie nie chcą... to jest dołujące a skończyłem dobry kierunek na renomowanej warszawskliej uczelni... jestem sam, nikt mnie nie kocha dziewczyny unikaja mojego wzroku.... eech :-(

Gość taka karma
Skad wiesz jak on pieprzy ???? Skoro to robi to nie jest jeszcze z nim tak zle 🖐️

Gość az sie boje opisac
jak ja nie mialam pracy to nei oglasdalam sie za chlopami, to Ty tez mozesz sobie dupeczki odpuścic poki nie znajdziesz 🖐️ poza tym jestes prowokator

Gość Uciekająca SL-em
Poszukaj sobie nieatrakcyjnej dziewczyny. Giertych znalazl sobie zone- sam widzisz, nie ma rzeczy niemozliwych :P

Gość Zasmucony facet
czyli facet bez kasy bez pracy nie moze miec panienki ? jestes pusta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRECZ Z MATERIALISTKAMI !!!!

Gość Zasmucony facet
dlaczego dla kazdej prawie dziewczyny liczy sie kasa ? nie znosze materialistek dla mnie to zwykle szmaty tylko pod inna nazwa

Gość taka karma
Mi sie przykro zrobilo bo robie jeszcze gorzej , w pracy pisze na komputerze czyli okradam szefa :( . Tylko ze ten material ktory on mi daja do zrobienia to robie do poludnia , szybki jestem :D

Gość az sie boje opisac
ty ty ty!😠 bez takich mi tu...bo nie bedę z tobą pisać. nie szmaty, tylko wypada, zebyś chociaz na gumki wydał ze swoich nie? No ktoś to musi kupić, nie? Idę stąd, bo widze, ze to faktycznie prowokacja🖐️

Gość taka karma
Chcialas go poderwac ???? Moze on woli bez gumek , szybko by wyjmowal , moj kolega zanim wpadl tak zawsze robil i mowil ze dziala .

Chyba nie jest aż tak tragicznie autorze? W każdym bądź razie życzę abyś wraz z Nowym rokiem znalazł jakąś wartościową pannę odpowiadającą Ci pod każdym względem:-)

to nie prawda nie kazda dzieczyna leci na kase:) sa takie dla ktorych wazniejsze jest to co masz w glowie i sercu. ale sa one w dzisiejszych czasach w mniejszosci. napewno kogos znajdziesz wierz mi:) i nie ma slowa brzydki:) kazdy jest na swoj sposob atrakcyjny:) nie powiem ze nam takie sytuacje z zycia:) pozdrawiam swiatecznie

Gość Uciekająca SL-em
nie znosze materialistek dla mnie to zwykle szmaty tylko pod inna nazwa Ja nie znosze niezaradnych facetow Dla mnie to nieudacznicy i dupy wolowe, obrazone na caly swiat. Z takim podejsciem i olsniewajaca uroda by ci nie pomogla :o

Gość az sie boje opisac
laski, przeciez to prowokator :o On nie ma nawet na bilet miesięczny więc nikogo nie poderwie. ps.Jak ja nie cierpię marud :o

aAmoże powinieneś rozejrzeć się za pracą w innym mieście?. Musisz przełamać się i przejąć inicjatywę oraz wychodzić na przeciw życiowym wyzwaniom. Osoby które wierzą w to ,że mogą coś osiągnoąć zazwyczaj to osiągają . Głowa do góry nie ma się co nad sobą użalać tylko otworzyć się do ludzi i brnąć do przodu :-)

Gość taka karma
Ale moze ma rower chociaz teraz zimno wiec nie wezmie waz na przejazdzke na blotniku , ale na wiosne ktoz to wie ,tylko ze sam zaczyna do ludzi odnosic sie jak prostak Uciekająca SL-em >> ten SL to z ktorego roku ?

Gość Uciekająca SL-em
2005 :D

Gość az sie boje opisac
nie zrozumcie mnie źle, ja sie nie śmieję z tego,z e ktoś nie ma pracy, tylko z tego, ze marnuje czas zamiast jej szukać.

Gość taka karma
Ja tez nie szukalem , sama mnie znalazla , pisze powaznie , taka karma :D

Gość az sie boje opisac
taka karma>>>jak to? praca do Ciebie przyszła?

Gość taka karma
Taaa , na studiach robilem sobie takie projekciki , jeden mi kazali zrobic na jakis konkurs z kolega , spodobal sie komus i zanim skonczylem studia praca juz czekala , zeby bylo smiesznej to ja zadnej pracy nie potrzebowalem bo moj ojciec prowadzi firme ale nie w tym zawodzie co studiowalem i tez mi chcial dac prace , popracuje tutaj chwile i ide potem do ojca , w tych kwestiach jak i finansowych zycie uklada mi sie wspaniale i akurat nie mam co narzekac .

Gość az sie boje opisac
to masz bardzo duzo szczęścia w takim razie

Gość taka karma
ale jak napsialem tylko w tych dziedzinach .... w zyciu nie mozna chyba miec wszystkiego :)

Gość az sie boje opisac
no cóż, w innych dziedzinach na pewno tez Ci się powiedzie. powodzenia:) Musże wyjśc w piln sprawie.Przepraszam

Gość ale co w tym dziwnego
ze kobieta szuka faceta z kasa ??? i atrakcyjnego ??? a Ty bys nie chcial miec atrakcyjnej dziewczyny ??? bez hipokryzji prosze tylko... samica dla swojego potomstwa chce jak najlepszych genow oraz swiadomosci ze samiec ja utrzyma...

Gość a co okreslacie mianem
atrakcyjnej kobiety? Jeżeli coś ala typy urody lansowane w mediach, to ja w życiu bym takie nie chciał Jak by ktoś się nie zorientował, NIE JESTEM AUTOREM TEGO TEMATU :P ale skończe jak on brzydki i biedny, jak znajdę jakąś pracę to będzie CUD

Gość czesy gdy
kobiety nie miały prawa pracować i "samcy" musieli je utrzymywać się skończyły. Podzękoujcie feministkom, sufrażystką i innym taki postępowym pomyleńcom :classic_cool: Kobieta dwie rączki dostała, więc pracować też może