Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony facet

Jak cieżko żyć nie będąc atrakcyjnym a wręcz brzydkim...

Polecane posty

Gość ona w sieci
a jakie kobiety są w Twoim typie?

Gość a co okreslacie mianem
jeżeli to było do mnie 👋 to zawsze podobały mi się raczej przeciętne dziewczyny. Ostatnia która mi się mi się bardzo podobała miała dosyć mocny trądzik na twarzy, ale wyglądała z min poprostu uroczo :D

Gość ona w sieci
to nie wiem co Ci doradzić-myślałam,że wybierasz takie barbie i dlatego nie możesz sobie nikogo znaleść- więcej pewności sobie- ja jestem raczej przeciętna,ale nigdy nie miałam problemów z powodzeniem,ale to kwestia raczej osobowości,więc uśmiech i parę wypadów z przyjaciółmi:) Powodzenia:)

Gość drogi autorze
bardzo mi przykro, to rzeczywiście boleny problem mamy nadzieję, że uda Ci się w najblizszym czasie poznać odpowiednią kobietę i zrobić uzytek z ukochanego narządu tymczasem nie pozostaje ci nic innego jak siedzieć na kafeterii i wraz z tobie podobnymi towarzyszami niedoli prowadzić dyskusje w topikach "o przewadze dziewic nad używanymi" :D

Gadasz chlopie takie pierdoly, ze się rzygać chce! Moj facet nie mial pieniędzy, byl bez grosza przy D... , ale ma charakter i jest zawsze wesoly...Mimo tego ludzie wciaz do niego wydzwaniaja calymi dniami. Jak inni przyjadą z zagranicy, to od razu do niego dzwonią, jak gdzieś idą na imprezę, to też do niego. Telefon potrafi nawet o 2 w nocy zadzwonić. Ma mnostwo kumpli, zna go cale miasto, jest duszą towarzystwa. Nie ma u nas lokalu, do ktorego bysmy nie weszli i on by nie mial tam znajomych. Wiec, nie dośc, ze jestes brzydki, to na dodatek glupi, bo nie wiesz, ze to wszystko zależy od charakteru czlowieka. Wyzywasz dziewczyny, ze leca tylko na kase, ale ja taka nie jestem, moja kolezanka tez nie. Jestesmy dziewczyny z dobrych domow, z wyksztalceniem, pracujemy. Moj facet obecnie pracuje, odwdziecza mi sie, ze go takiego przyjelam bez ciucha na sobie. Zacznij kochac siebie, to inni też Cię pokochają. Traktuj innych tak,jak sam chcialbyś być traktowany. Traktuj siebie samego, jak chcialbyś, zeby inni Ciebie traktowali.