Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniełek

Za jaką drobnostkę On od początku nie miał u Ciebie szans!

Polecane posty

Kiedyś, gdy miałam 17 lat - skreśliłam wartościowego chłopaka, tylko dlatego, ze jako mój ówcześnie równolatek, miał juz w połowie siwe włosy (dziedzictwo genetyczne po mieczu w rodzinie - wszyscy mężczyźni wcześnie bardzo siwieli). Wtedy wstydziłam się \"pokazać\" z takim chłopakiem. Dziś mam więcej oleju w głowie i na takie drobnostki nie zwracam uwagi :-). Ale to chyba przychodzi z wiekiem.... :-))

Gość zaraz po tym
jak się zgodziłam na kawę, wypowiedział moje imię zdrobniale...(?)

Gość mona11111
mial tluste wlosy ktore zwiazal w kucyk

Gość patryycja
Dlugie wlosy, odpada od razu chocby byl samym Banderasem.

Gość nutkazzz
pod sklepem pil piwo

Gość najbardziej beznadziejny facet
Najgorsze co może być to przesadne, totalne SKĄPSTWO. Od dwóch dni pracuję z kolesiem, 26 lat, nigdy nie miał dziewczyny. 5 minut gadki i wszystko jasne :o 1. Zaprosił mnie na piwo majac jak sie potem okazało złotówkę w kieszeni. Pierwszy i ostatni raz musiałam płacić za faceta. Dla mnie porażka. Na drugi dzień, on oczywiście bez pieniędzy i sie mnie pyta czy mamy na jakieś piwko :o 2. Na przerwie wypił mi pół kawy, zjadł moje śniadanie, wypalił moje fajki, ogólnie cały czas leciał na sępa. Nawet nie wyjechałam z żadnym tekstem bo byłam w szoku :) 3. W co drugim zdaniu nawiazywał do tematu jaki to on biedny i jak umie zaoszczędzić i jaka ja bogata, że stać mnie na knyszę (!) Reszta rozmowy to były kawały w jego wykonaniu, stare jak świat. No więc teraz jaram w kiblu, kawę pije za filarem i nie daję sie zaprosic na browara :( Porażka A jutro z rana znowu on :o

Gość ja teeż
łysinka przykrywana włosami, które się w tym celu zapuszcza na obrzeżach łysiny...:D

Gość judytka18
Facet od razu odpada jeśli nie dba o higienę, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, szpanuje komórką, ciuchami itp., przeklina, pali, pije (nie mam nic przeciwko jakiemuś piwku od czasu do czasu, ale upijanie się do nieprzytomności na każdej imprezie to już gruba przesada :o), jeśli nie umie zapewnić dziewczynie bezpieczeństwa - nie cierpię takich rozlazłych facetów, za których wszystko robiła mamusia :o Za to jestem kupiona kiedy facet ma długie włosy :D ;), gra na gitarze, lubi babskie filmy :P no i generalnie o wszystkim można z nim pogadać :)

Gość paaatryyycjaa
Spodnie ze skory, dresowe i do tego jeszcze wysko podciagniete. Porazka.

Gość smutny1234
angola21 napisała tak: " mial jakieś takie jakby pryszcze na penisie, po czasie go przeprosiłam, po prostu nie wiedziałam, że to normalne, wtopiłam i żałuję". Ja się obawiam kontaktu z kobietami bo właśnie też takie coś mam :/ W ogóle czytając niektóre zarozumiałe wypowiedzi idzie sobie palnąć w łeb. Potem sie dziwicie, że żaden porządny, trzeźwo myślący (co ciągnie za sobą w konsekwencji to, że zdaje sobie sprawe z własnym wad) facet nie chce was na kawe zaprosić. Mam nadzieje, że to jest znikoma część płci żeńskiej, bo inaczej to gatunek ludzki by chyba wyginął.

Gość paaatryyycjaa
judytka18 Tobie potrzebna jest kolezanka a nie facet:P

Gość kwasna pomarancza nnnnnn
odpada gdy od razu po poznaniu sugeruje sex,chodzi mi o wszelkie insynuacje tego typu

Gość kwasna pomarancza nnnnnn
aha i jeszcze jak przyjechal kiedys do mnie na "komarku"

Gość u mnie odpadł
bo na pierwszej randce nie chciał mnie wsadzić na konia

Gość Aniełek
Smutny...troszkę wyluzuj! To nie są wady (choć niektóre tak). To są drobnostki ( a w każdym razie o to mi chodziło), ktore nie wiadomo dlaczego, działaja na nas...no..mało pociągająco! A poza tym piszą dziewczyny, ze u swoich chłopaków to samo jest OK. Więc nie chodzi o to, zebyś się załamał, tylko żebyś szukał, dopóki nie znajdziesz! Takiej co bedzie z toba takim, jakim jesteś! 🖐️

Gość dusti333
spocony przyjechal na rowerze i lapal sie za jajka

Gość Aniełek
Przecież my się wam tez nie podobamy czasem z jakiegoś powodu. Co mam się pociąć, bo ma celulit!!! :P Dajże spokój!

Gość Aniełek
bo ja mam celulit - tak miało być!!! :D :P

To co tu opisujecie, to sa doswiadczenia glupich smarkul, ktore nie daly chlopakowi szansy, bo mial paproch w uchu albo brzydkie buty. Takie jak wy sa wiecznie same, narzekaja na swoja samotnosc, zastanawiaja sie czego im brakuje, 3 razy w tyg lataja na zakupy, stosuja glodowki, wyciskaja twarze do krwi, piluja pazury, po czym placza w samotnosci, zapijajac robala i piszac na kafeterii \"dlaczego jestem sama?????\".

Gość Hahhhaaahha
On na spotkanie przyszedl w t-shirt, krotkie spodenki, czarne skarpetki i do tego buty od garnituru..takie starodawne...wsuwane....Do tego tlluste wlosy,ze mozna bylo sciagnac z nich olej i usmazyc placki ziemniaczane.. Jak sobie go przypomne, to na wymioty mi sie zbiera..

Gość dusti333
jestesmy wybredze droga kolezanko i nie zadajemy sie z byle kim jak Ty

Gość smutny1234
Ale niektóre tak to piszą, że takie drobnostki im przeszkadzają - ciekawe jakby się poczuły jakby jakiś fajny facet, którego ich mordercze filtry przepuściły powiedział - "to koniec, masz za małe piersi" albo coś w tym stylu. A ja nie mogę się wydostać z paszczy kompleksów. Mam lekką, naprawdę niewielką, nadwagę, wspomniane krostki na penisie, prawdopodobnie coś z diety powoduje u mnie czasowe problemy gastryczne, tylko nie wiem co i z tymi elementami mimo iż wszystko inne jest u mnie ok - wiem jak się zachować i nigdy bym takich akcji jak Ci wasi kolesie nie odstawił, chyba, że jakiś paproch samoistnie by mi do ucha wleciał albo nowy sweter pozostawiłby mimo moich szczerych chęci kłębek w pępku. Już chyba tu nie zajrzę bo to tylko pogarsza wszystko.

Gość Aniełek
Jestem radosna i pełna życia. Mam chłopaka. Chyba sie chłopcy zdenerwowali....

Gość Aniełek
Smutny...są tacy, którzy mają wszędzie z przeproeszeniem pryszcze, a się tym nie przejmują, a sa tacy, dla których to jest koniec świata! Zmień podejscie do życia! A druga rzecz, jak by dziewoja miała za małe piersi dla faceta, to by sie w ogóle z nią facet nie umówił! Więc nie gadaj!

nie zadaje sie z byle kim, jesli ta wypowiedz byla adresowana do mnie. Autorko- chlopcy sie zdenerwowali i slusznie. Wiekszosc dziewczat wpada w histerie, gdy chlopiec nie zadzwoni po pierwszej randce. A jesli nie daj Boze zasugeruje, ze dziewczyna ma za male piersi, za duze posladki, za malo zarysowana talie, nadwage, grube nogi, brzydka cere, wowczas wiekszosc \"dziewczat\" dostaje spazmow histerii, lkajac o niezrozumieniu i ranieniu ich uczuc. Wlasnie widze, jak kobiety sa obludne. Wytykaja facetom ich bledy, a same burza sie, ze faceci \"patrza tylko na wyglad\". Drogie kolezanki, z takim pojdejsciem dluuugo nikogo nie znajdziecie. Lepiej przygotujcie sobie sterylne samotnie, w ktorych spedzicie swoja mlodosc (bo jest cien nadziei, ze na starosc zmadrzejecie).

uwazam, z etemat jest ponizej poziomu. Ja czulam sie bardzo urazona, slyszac historie erotyczna, w ktorej facet opowiadal, jak bardzo byl rozczarowany dziewczyna, z ktora poszedl do lozka, a okazalo sie, ze jej biusy jej zerowy (nosila push upy), a cipka nie jest ulubiona buleczka, tylko \"zwisaly z niej farfocle\". Podobnie bylam zniesmaczona opowiescia kolegi, ktory mowil, ze spotykal sie z dziewczyna, ale gdy zobaczyl jej stopy na basenie zerwal znajomosc. Dziewczyny, puknijcie sie w glowe! oczekujecie, ze mezczyzni docenia bogactwo waszych wnetrz, nie zauwaza nadwagi, krost, cellulitu, a same tak bezwstydnie obsmarowujecie innych ludzi!

smutny----> nie smuć się ;) ja swego czasu poznałam chłopaka, on świata poza mną nie widział, był czysty, mądry, kulturalny ale... no właśnie ale jego wadą był śmiech. To był pisk jak u panienki, na początku było mi głupio pokazywać się z nim w towarzystwie, bo jak tylko było coś śmiesznego to wszyscy śmiali się z niego, a nie z np kawału i nie wiedziałam co mam zrobić z naszą znajomością. Aż w końcu poszłam po rozum do głowy i... wyszłam z Niego za mąż :P Jeżeli się kogoś bardzo kocha, to pewne drobne wady też można pokochać ;) Nie mówię oczywiście że trzeba akceptować jak ktoś jest chamem, albo brudasem... :O Trzymaj się, życzę abyś znalazł taką kobietę, która zaakceptuje Cię takim jakim jesteś :)

Gość smutny1234
Aniełek - dlaczego - to byłby facet, któremu obojętne to jest, ale dla zemsty powiedziałby to :) Popuść wodze fantazji. A co do grup to widać ja należę do tych, dla których to koniec świata. Może jakbym był towarzyski (ale to wtedy bym pewnie nie miał jakichś krostek na penisie) to by mi wisiało co dziewczyny mówią, bo miałbym co tydzień nową, a ja mam raz na ćwierć wieku dziewczynę :/ Jak na złość mam spory popęd i nie mam także małego "sprzętu", co jest istnym qui pro quo. mia wallace - podoba mi się właśnie Twoje podejście.

Gość swietny temat
ale sie usmialam....ja mojego meza nie skreslilam dlatego ze mial ohydnie wystajace jzeyki z adidasow do dzis sie z tego smiejemy heheh

Gość swietny temat
języki sorry