Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nisdsdsd

UMIECIE PLEŚĆ KŁOSA???STRASZNIE MI SIE PODOBA TAKI WARKOCZ!JEST ZAJEBISTY

Polecane posty

Gość nisdsdsd

moja kuzynka go umie pleść ale nie pamietam jak to sie robi:(moze ktos zna jakas strone gdzie pokazuja ja ksie go plecie :( wiem ze nie tak jak w zwyklym warkoczu....bo tam sie bierze 3 pasma wlosow a tu chyba 4 czy jakos tak:( moze ktos wie o co chodzi:(

Gość klos jest super
potwierdzam Kłos jest bardzo prosty, z tym ze udaje się go zdobić tylko na niewycieniowanych włosach. Ja robię tak: Włosy dzielę na 2 części i z zewnętrznych włosów każdej części naprzemian oddzielam cieniutkie pasemka i wkładam do środka. Na początku zwykle nie wychodzi, ale jak się już nauczysz to wygląda ślicznie

ja tam zrobie kłosa na wszystkich o ile chodzi nam o to samo:P hehe ja niewiem czy to co ja robie jest kóosem ale tak wygląda jak taki kłos:P to wiec biore włosy z boków ze skroni jedno pasmo z lewej strony drugie z prawej i krzyzyje później z kazdej stronybiore pasma i krzyżując dołanczam do poprzednich pasm jak juz wszytskie włosy z całej głowy tak splote to moge zawiązac a moge robic do konca wtedy na koncu w ręce trzymasz tak jakby dwie połowy włosów i z kazdej bierzesz pasemko i znów krzyzujesz:P nieiwme czy dobrze wytłumaczyłam i nieiwme czy to ejst własnei klos...ale wygląda bardzo ładnie PS. przepraszam za błędy...;(

Gość no sliczna jest
ciezko to opisac:(

Gość sddddddd
z czubka glowy bierze sie trzy pasma i zaplata ja siętak jak w walkoczu potem do tego dodaje sie pasek włosów z lewej strony a potem z prawej i tak dalej

Gość fryzjerka8
z czubka głowy bierze sie trzy pasemka. zaplata to sie jak warkocz.potem do tego dokładamy cieniutki paseczek z włosów z lewej strony a potem z prawej strony i tak dalej oczywiście zaplata sie to jak zwykły warkocz. po moim opisie na pewno sie uda .

Gość A NIE MA GDZIES STRONY
WYJASNIAJACEJ PO POLSKU???

Gość a gdzie znależć po polsku

Gość po polskuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość mia farovv
najlepiej wziac barbie i na niej probowac:P chyba ze macie jakas siostre z dlugimi wlosami. bo na sobie trudno:P

Gość chori
w którym zakładzie fryzjerskim w Otwocku umią pleść warkocze kłosy itp.

Gość proszę bardzooo maciee
http://lula.pl/lula/1,95647,8156780,Jak_zrobic_z_wlosow_klosa___instruktaz.html

Gość proszę bardzooo maciee
nie wchodzi link ,usuncie spcaje http://lula.pl/lula/1,95647,8156780,Jak_zrobic_z_wlosow_klosa___instruktaz.html