Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniara number 1

Znow dalam sie nabrac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość naiwniara number 1
sprztalam juz caly tydzien, wieczorem tylko podlogi przetre jeszcze raz jak wszyscy pojda spac, salatki zrobie jutro, a dzis kuchnie okupuje mama, bo piecze ciasta sprezylam sie bo sadzilam ze przyjedzie....

Gość stokrota23
witaj naiwna.. mój ex tak strasznie bardzo nalegał, zebysmy byli przyjaciółmi.. umówiliśmy się dziś na herbate na 17.. w razie czego miał mi napisać, ze sie spóźni albo że przekładamy.. tymczasem ani widu ani słychu.. ja też jestem naiwna.. bo miłość jest ślepa..

Gość naiwniara number 1
stokrota🖐️ otoz to, to milosc nas zaslepia, myslalam ze jestesm silna, zakladalam ze nawet jesli mnie oleje to przyjme to ze stoickim spokojem, bo przeciez inni faceci za mna szaleja, niestety jest inaczej, jestem zla i jest mi przykro ze dalam sie wykorzystac jestem tylko dumna z siebie, ze nic mu nie napisalam, nawet zyczen na swueta i nie zrobie tego chocby nie wiem co!

Gość tak trzymać
Takie zaparcie się w sobie nie jest dobre jeśli ktos prosi o szansę - pierwszą. Ale jeśli zawiedzie po raz kolejny - nie ma co bawić sie w miłe przez łzy życzenia na święta itd. Najlepiej po prostu dać tej sprawie spokój i nie robić nic, nie dzwonić, nie pisać. Skoro tak srugi raz postąpili. Koniec.

Gość naiwniara number 1
to juz miala byc jego trzecia szansa.... dwie pozostale zaprzepascil:( pozostawiajac bol i lzy... a ja glupia myslalam ze sie zmienil! jejku czemy jestem taka naiwna?

Gość naiwniara number 1
Fal ze niby za co mam? za to ze jestem dobra?

Bo jesteś normalna typowa kobietą. Gdybys sie nie dała nabrac, to tez cały czas bys myślała co by było gdyby.... Nie załuj, ale nastepnym razem trzmaj łajzę na dystans. Trzymaj sie cieplo.:)

Gość tak trzymać
Właśnie ci dobrzy , otwarci kochający ... ich najłatwiej i najlepiej się krzywdzi, bo w swojej naiwności dobra...pewnie dadzą kolejną szansę. Wiem coś o tym ze swego życia. Ja też dostaje po dupie tylko dlatego, że licze sie z uczuciami innych, tylko dlatego ,że myślę o innych ,tylko dlatego, że chce widzieć człowieka prawdziwego, rozumieć go w tym drugim... Dostaje za to po dupie. Ale co mi tam. wiecie co? Ja sie nie zmienie, wole ta moją naiwność, wolę to moją dobroć teżpewnie czasem naiwną...niż być taka jak coraz wiecej ludzi ,których spotykam.

Gość tak trzymać
Myślę ,że nie jest głupia, ona głupio zrobiła . Radzić innym zawsze z dystansu łatwiej. Człowiek chce ratować mimo wszelkich rad, zaleceń to czego pragnie, co kocha...tylko ludzie są tacy ,ze to wykorzystują. Ona nie jest głupia.

Gość naiwniara number 1
dzieki dziewczyny, to dla mnie bardzo wazne ze sobie tu moge poplakac, bo przed rodzinka musze udawac twarda, zeby sie znow nie smiali ze znow mnie wystawil Ehhh on zawsze potrafi mnie omamic:O

Gość naiwniara number 1
Fal dzieki:( tak w ogole w zyciu to jestem inna, twardsza, do innych facetow podchodze z duzym dystansem, rezerwa, tylko wobec niego jestem inna, tylko przy nim miekkne, chyba temu ze kocham...

Gość naiwniara number 1
Fal o co ci w ogole chodzi? najezdzasz na mnie rodzina sie dowie, jak sie nie pojawi:O i zmow sie bede musiec tlumaczyc ale sie uciesza, ze go nie bedzie, bo go nie lubia:P

Gość naiwniara number 1
ok, niech bede dla ciebie glupia po prostu kocham tego faceta, mimo ze nie widzialam go na oczy szmat czasu mam tylko nadzieje, ze mi przejdzie.... kiedys, chciazby to mialo byc za 5lat... kiedys sie musze odkochac, nie?:O

Gość tak trzymać
To nie tak. Moze po prostu jest to osoba, która to co czuje i mówi, to mówi od serca, wiesz to jest tak jak nie jesteś prostakiem emocjonalnym, jak byś nie był w stanie czegoś komuś podobnego zrobić...to wydaje ci sie, że innni też nie...bo kazdy cóż tak jest widzi świat przez pryzmat tego jaki sam jest. To prawda jest, że każdy sądzi po sobie. Mój były wciaż mnie podejrzewał o kłamstwa, o to że go gdzieś może zdradze itd...a mi to do głowy nie przychodziło, bo nie mogłabym go skrzywdzić, sama egoistycznie może nawet nie umiałabym sobie poradzić z krzywdą którabym jemu wyrządziła... I tak sprawdziło sie ,ze każdy sądzi po sobie, bo on mnie podejrzewał o to wszystko...co sam wobec mnie robił...a ja mu ufałam, bo wierzyłam, ze on tak jak ja skoro mówi, to tak jest...

Gość naiwniara number 1
przeklenstwo?:( dzieki:( czy nie daje szansy innym? daje! umawiam sie, spotykam, bawie, ale nikt mnie nie zadowala, nikt nie jest taki jak on...

Gość tak trzymać
Myslę, że wierzyła w szczerość jego słów, bo sama nie potrafiłaby być tak do cna cyniczna. Ale fakt pora na wyciagnięcie wniosków, ja teżfolgowałam mojemu byłemu...TAK byłam naiwna i postępowałam głupio. Nie wyciągałam wniosków. Z drugiej strony Fal, to co sie stanie ze światem...kiedy tacy ludzie, którzy nie są wyrachowani, pełni naiwnej wiary w dobro znikną...zostanął przez życie przerobieni na nieczułe istoty? Nie boisz sie takiego świata? Bo mnie taki świat przeraża, już mnie przeraża jak widze wokoło juztylko egoizm każdego.

Gość naiwniara number 1
mieszkam w miescie wojewodzkim, wiec to nie jest wioska... dokladnie, wierzylam w jego slowa, bo sama bym nigdy tak nie postapila, nie snulabym z nim planow tak jak on ze mna

Gość tak trzymać
Ja np. mieszkam w bradzo dużym mieście i nei wiem, czy to moze jest zależne od tego ale tu to już każdy tylko myśli o sobie... prawdziwych ludzi, tych o czystych intencjach...chyba nie ma...albo jest ich już tak niewielu...że musząc sie dostosować do świata tego cynicznego, chorego, pełnego egoizmu...sami upodobnią sie do tej masy.

Gość naiwniara number 1
jesli przez te swieta sie nie spotkamy, to powiem mu krotko "spadaj" serio zrobie tak, nie pozwole zeby znow sie kiedys odezwal i spieprzyl mi zycie

Gość naiwniara number 1
waga a czemu pytasz?????????????

Gość mietowy chłopczyk
Samoloty z Anglii juz zaczęły kursować. :)

Gość naiwniara number 1
i?

Gość naiwniara number 1
jakos nie wierze w astrologie... a ty Fal znasz sie na tym?

Gość naiwniara number 1
ja jestem wodnik, on waga, co o tym sadzisz?

Gość ...kotka...
naiwniaro = wiesz, że loty z anglii były wstrzymane z powodu pogody?

Gość naiwniara number 1
tak, wiem ale co z tego? gdyby utknal z powodu mgly, to by mnie chyba poinformowal nie?

Gość naiwniara number 1
tak naprawde to 3 miesiace jaki mam jego obraz? no byl bardzo dobry dla mnie...

Gość ...kotka...
3 miechy, to krótko. :O

Gość naiwniara number 1
wiesz z tych wszystkich facetow, ktorych pozalam(a bylo ich sporo) to on wypadal najlepiej zdecydowanie... naprawde albo zle trafiam albo jeszcze nie nadszedl moj czas to spotkanie ktore mialo sie odbyc mialo dac mi odp co ja do niego naprawde czuje po tej rozlace...