Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaa

Przyjeciele ???

Polecane posty

Gość kasiaaaaa

Spotkalam się z przyjaciółkami , i jakoś tak mi smutno :-( nie wiem dlaczeo , kiedyś były dla mnie najważniejsze , a teraz co sie z nimi spotkam łapie doła. Chyba coś jest nie w porządku :o

Gość kasiiaaaaa
Naprawdę je lubię , ale gdy się spotkamy , każda mówi tylko o sobie, jedna opowiada ciągle o swoim chłopaku , a naprawdę się rzadko widzimy więc wolałabym pogadać o czymś innym , druga też o jakiś tam kolesiach , co tydzień w innym niby strasznie zakochana, obecnie nie mam chłopaka i dobrze mi z tym , a mam wrażenie że one się na mnie patrzą z politowaniem, studiuje , wyjeżdżam na wymianę , mam stypendium , więc naprawdę nie jestem jakąś nieudacznicą a przy nich się tak czuje, sama też mam duże powodzenie , ale szukam miłości a nie przelotnego związku, i chłopak nie jest dla mnie najważniejszy na świecie , ani nie jest wyznacznikiem szczęścia..

Gość kasiiaaaaa
chyba tak nie powinno być wśród przyjaciółek, czy wszystkie przyjażnie damskie tak wyglądają :o

Gość malutka 3333
nie , radze zmienić przyjaciółki

Chyba nie powinno.. One powinny \"domagać\" się informacji o Tobie, cieszyć się Twoimi sukcesami, fakt, mówić i o sobie, ale nie przesłaniać sobą innych przyjaciółek. A i milczeć razem powinnyście umieć.. Może porozmawiaj z nimi i powiedz, jak się czujesz?

Gość kasiiaaaa
tylko one nie widzą w tym nic złego , i gadają ciągle o swoich chlopakach ,ja się tak nie zachowuje nawet jak mam chlapaka to nie mówie o nim caly czas, nie wiem myślałam że może takie zakochane , ale czy można być zakochanym co tydzień w innym. Nawet sie nie zapytaja co u mnie , itd. jak coś to czy mam kogoś :o to jest straszne przecież nie będe z 1 szym lepszym żeby się przed nimi pochwalić.

Gość fille de noel
tro któregoś dnia ty przejmij pałeczkę i zacznij głośno i stanowczym tonem opowidać co u ciebie i kogo to nie poznałaś:) zadziała:)

Gość kasiiaaaa
gdybym ich tak nie lubila bylo by mi łatwiej urwać kontakt, ciągle myśle , że może się zmienią, znamy się z 15 lat , kiedyś było inaczej, przeżywałyśmy razem , nasze rozterki , wzloty i upadki .Chyba poprostu do mnie nie pasują , zmieniłyśmy się , dojżałyśmy , dla nich najważniesze jest mieć chłopaka jest chłopak nie ważne czy go kochają czy nie,a ja mam inny system warości.

Gość kasiiaaaa
dojrzałyśmy

Gość kasiiaaaa
przecież też poznaje ludzi , nie musze ściemniać , tylko wolałabym o czy innym pogadać , a nie tylko o naszych chłopakach, i jak obecnie go nie mam to nie znaczy że nie jestem szczęśliwa. Ale one tego nie mogą zrozumieć.